Şimdi Ara

Günlerdir uyku uyuyamıyorum. [20+]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • +Yüreğimde bişey var gibi bazen farklı şeyler düşünmeye çalışıyorum ama o yüreğim beynime giriyor sanki.
    +Hergün 5 saat anca uyuyabiliyorum oda yarım yamalak.
    +İşdeyken çok kolay sinirlenmeye başladım.Yani mesela biri Atatürk'e,Bayrağa hakaret filan etse mesela onu içeriye atmamız gerek bu halimle öyle bişeyle karşılaşsam yaşına bakmam kırarım bir yerini umrumda olmaz.
    +İştahım filan kalmadi günlük anca 1 öğün yemek yiyebiliyorum.
    ×Bunların hepsi 1 öğretmen yüzünden.Polisliği bırakmamı istiyor.Polisliği bırakmadığım sürece yüzüme dahi bakmıyacakmış.Onunda beni sevdiğini biliyorum ama inadınına biliyorum.Bir ay geçti hala ses seda yok.Kafayı yiyeceğim lütfen yardım edin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kabul etmez mi? Konuşun derim. Koyvermeyin kendinizi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wacom Intuos -- 24 Eylül 2016; 12:39:30 >
  • Bende öğretmenim. Eğer mesleğini seviyorsan devam et. Artı seni olduğun gibi kabul etmeyen biri seni mutlu edemez...

• 19.5 um sanırım tehlikesi yüzünden kabul etmiyor.dun yunusluga gecme vs diyodunuz masa başı daha sakin bi yers gecseniz olur mu

• quote:

Orijinalden alıntı: Wacom Intuos

Kabul etmez mi? Konuşun derim. Koyvermeyin kendinizi.

Kız zaten 2 yıldır sevgilim.Benim asıl mesleğim ATT ama atanma sıkıntısı filan var.Gerçi bunlar önemsiz ben 5 yaşından aklıma koymuştum polisliği.Ona söz vermiştim 1 yıl polis olup istifa edip Att'ye geçicektim hem görev yerim Ankara güvenli demiştim.Ama Ankara'nın halini biliyorsunuz.Neyse işte geçen ay 1 yıl oldu sözümü tutmadim oda 1 aydır konuşmuyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.