Şimdi Ara

Güneş Yanığı =)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 5 hafta evvel ıstakoz kıvamı deriz ya o biçim yandım havuzda o kadar krem sürmeme rağmen =) Beyaz tenli insan mode :)

5 hafta geçti sırtımda kahverengi lekeler çıktı ufak ufak , zaten ben çoktu artı olarak ufak ufak benlerde çıktı , birde soyulan deri tam kendini toplamadı galiba o bölgede

Havuzda yandıktan sonra bu lekerlerden çıkan varmı ? Allah korusun güneş yanığının cilt kanserine yol açtığı söylenmekte içime karartı girdi birden , bu hastalık hemenmi ortaya çıkan birşey yoksa ilerleyen yaşlarda insan zararlı ışıklara maruz kaldıkçamı ortaya çıkıyor ? Birde bu lekeler kalıcımı ?

Doktora git diceksiniz , gittim birşeyin yok falan dedi ama içim rahat etmedi arkadaşlar =) okuyanlara teşekkürler bu forumda bilgili insan sayısı fazla ondan konu açmak istedim

• Forumda yanan yok bu sene galiba :)
  • amele yanıgı oluşmadıysa sorun yok.
  • Güneş lekesi onlar. Bende de var 2-3 senedir. Birşey olduğu yok. Bende beyaz tenliyim. 30+ Faktör güneş yağı kullanmaya bak bir dahaki sefere.
  • Son zamanlar forum yöneticilerin olmadık mesajlarıma verdikleri uyarılara ve uzaklaştırmalar tepki olarak forumu bırakma kararı aldım. Yöneticilerden bi tanesiyle konuşup üyeliğimin tamamen silinmesi istedim yani yazdığım tüm msjlarla birlikte fakat bunun mümkün olmadığını söylediler. Ben de foruma veda ederken arkadamda bir iz bırakmak istedim. Konu dışına yazdığım son 1000msjı (kilitlenen konulardakiler hariç) editleyerek bu msjı koyuyorum.

Beni unutmamanız dileğiyle
    Akosev (Number47)

Bu giflerde bulunan kişilerin tamamı ünlüdür

Bunlar da size veda ederken son hediyem olsum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Number47 -- 23 Aralık 2010; 19:35:00 >

• quote:

Orijinalden alıntı: painscream 

Güneş lekesi onlar. Bende de var 2-3 senedir. Birşey olduğu yok. Bende beyaz tenliyim. 30+ Faktör güneş yağı kullanmaya bak bir dahaki sefere.

Bir zararı varmı hocam o lekelerin ?
  • kanser kolay kolay 1 kere yanmayla olmaz için rahat olsun çok yanarsan yanık derecesi artar arttıkça tedavi zorlaşır lekeler ise benim babamda var benim gibi beyaz tenlidir lekeler geçmez ömür boyu kalıcıdır tabi aynı tür lekeden bahsediyorsak..Dikkatli olamya bak 30-40 faktör kullan 50 ve üzeri faktörlerde ciltte ayrı izler yaratabilir ( geçici )..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Güneş yanığı geçer mi ?
    18 yıl önce açıldı
    Düzeltme//
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yaz başı 4-5 seans solaryuma giriyorum herhangi bir yanma kızarma acıma soyulma olmuyor. devamlı havuz ve deniz giriyorum eylüle kadar bronz dolaşıyorum.
    Bilinçli kullanacaksan seneye sende gir bütün yaz rahat edersin. ekonomik paketlerden al 4 seans yetiyor. kremlere bi ton para harcama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BRV35

kanser kolay kolay 1 kere yanmayla olmaz için rahat olsun çok yanarsan yanık derecesi artar arttıkça tedavi zorlaşır lekeler ise benim babamda var benim gibi beyaz tenlidir lekeler geçmez ömür boyu kalıcıdır tabi aynı tür lekeden bahsediyorsak..Dikkatli olamya bak 30-40 faktör kullan 50 ve üzeri faktörlerde ciltte ayrı izler yaratabilir ( geçici )..

Hocam bundan 3 sene evvel ve bu yaz olmak üzere 2 ciddi yanık geçirdim =) , izler kalsın sorun değil ama korkum bu cilt kanseri Allah korusun

@Peter Griffen

Hocam solaryum cilde zararlı
  • quote:

Orijinalden alıntı: PoseDn

quote:

kanser kolay kolay 1 kere yanmayla olmaz için rahat olsun çok yanarsan yanık derecesi artar arttıkça tedavi zorlaşır lekeler ise benim babamda var benim gibi beyaz tenlidir lekeler geçmez ömür boyu kalıcıdır tabi aynı tür lekeden bahsediyorsak..Dikkatli olamya bak 30-40 faktör kullan 50 ve üzeri faktörlerde ciltte ayrı izler yaratabilir ( geçici )..

Hocam bundan 3 sene evvel ve bu yaz olmak üzere 2 ciddi yanık geçirdim =) , izler kalsın sorun değil ama korkum bu cilt kanseri Allah korusun

@Peter Griffen

haklısın hocam bende denizlide otursam bende zararlı derim

• quote:

Orijinalden alıntı: Peter Griffen

quote:

quote:

@Peter Griffen

haklısın hocam bende denizlide otursam bende zararlı derim

Alakayı anlamadım ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: painscream 

Güneş lekesi onlar. Bende de var 2-3 senedir. Birşey olduğu yok. Bende beyaz tenliyim. 30+ Faktör güneş yağı kullanmaya bak bir dahaki sefere.

Bir zararı varmı hocam o lekelerin ?

Bana hiç bir zararı olmuyor. Olmadı daha doğrusu. Uzun süredir var bende belki 2-3 seneden bile fazladır. Takma kafana ama krem kullanmaya dikkat et bir dahaki sefere.
  • Ben de beyaz tenliyim. Geçen yaz bana da aynısı oldu, yaklaşık 8 ay sonra düzeldi
  • Umarım sorun oluşturmaz bu lekeler çok teşekkür ederim arkadaşlar =)
  • 6-7 yıl önce çok fazla yanmıştım güneşte, sırtımda büyük bir ben kaldı ondan sonra, rengi fazla koyu değil. Doktora gittim. Fazla güneşte kalmasın orası dedi, önemli birşey yok dedi. Sen de bi göster doktora ne olur ne olmaz. Bundan sonra da fazla güneşte bırakma orayı.
  • güneşe çıkarken cildiniz hassasa en az 50 faktörlü güneş koruyucu kremleri kullanın arkadaş normal olanlar için 30 faktör uzmanlar bas bas bağırıyo .millet o kadar çok bronzlaşmaya odaklanmışki.güneşden korunma hiç umurlarında değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Number47

Güneş Yanığı =)

Verse parçalarsın ama
  • Son zamanlar forum yöneticilerin olmadık mesajlarıma verdikleri uyarılara ve uzaklaştırmalar tepki olarak forumu bırakma kararı aldım. Yöneticilerden bi tanesiyle konuşup üyeliğimin tamamen silinmesi istedim yani yazdığım tüm msjlarla birlikte fakat bunun mümkün olmadığını söylediler. Ben de foruma veda ederken arkadamda bir iz bırakmak istedim. Konu dışına yazdığım son 1000msjı (kilitlenen konulardakiler hariç) editleyerek bu msjı koyuyorum.

Beni unutmamanız dileğiyle
    Akosev (Number47)

Bu giflerde bulunan kişilerin tamamı ünlüdür

Bunlar da size veda ederken son hediyem olsum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Number47 -- 23 Aralık 2010; 19:42:37 >

• postelios apres soli
    psthelios
    www.kozmetikmarkalar.com
    www.onlineeczanem.com
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.