Şimdi Ara

GÜNEŞ PANELLERİ (SOLAR PANEL) Genel Paylaşım (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.248
Cevap
165
Favori
633.584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mcsultan

Evet çinde panel fiyatları fena değil. Sanırım kargosu için aynı şeyi diyemem. Pilleri getirtmek daha kolay.

10 tane yada 50 tane alınırsa gemi ile yolluyorlar.Ticaret işte.
    O zaman ucuza geliyor,gemi ile getirten oldumu hiç postaya bağlantısı oluyormu?
    İstanbul limanına gitmek mi gerekir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tirol3

36 adet solar hücre gümrükte takıldı dhl ile gelmişti:(. gümrükten çıkarması bi dünya para ? çaresini bilen varmı?

Özel kargo ile getirterek baştan hata yapmışsın dostum
  • quote:

36 adet solar hücre gümrükte takıldı dhl ile gelmişti:(. gümrükten çıkarması bi dünya para ? çaresini bilen varmı?

Sayın Tirol3;

öncelikle geçmiş olsun.. size gümrükte takıldığının haberini kim verdi acaba ? eğerki gümrükten tarafınıza bildirim yapılmışsa bu iyi demek. ancak kargo şirketinden bildirim yapıldıysa işiniz zor gözüküyor..

ben 4 ürün getirttim. 1 tanesi normal eve kadar geldi problem olmadı diğer 3'ü gümrüğe takıldı..
    gümrükten haber geldi bende gümrüğe gittim. gümrükte önce sizi 1 nolu yere gönderiyorlar. sonra 8 nolu yere gidiyorsunuz.
    orada siz başındayken soruyorlar bu nedir diye, tatmin olmazlar ise içini açıyorlar.burda satıcının gönderdiği fatura veya irsaliye üzerindeki fiyattan kdv hesaplıyorlar.
    sonra 2 nolu vezneye gönderiyorlar para ödemek için.. para ödedikten sonra kayıt için tekrar 1 nolu yere gönderiyorlar. elinize bir kagıt verip tekrar 8 nolu yere gidiyorsunuz ürünü teslim almaya..
    ürünü teslim alırkende depo muhafaza parası kesıyorlar.. ben gümrükte bunları yaşadım.

ancak benim kargom posta ile gelmişti.. sizinki kargo ise ne yaşarsınız bilemiyorum..
    Mc sultan kardesımın dedığı gibi ürün + kargo malıyetının üzerinde bir bedel çıkarsa hiç ugrasmayın derim ben size..

Saygılarımla;

• posta derken ems ile falan mı geldi? postayıda mı kontrol ediyorlar.
  • quote:

posta derken ems ile falan mı geldi? postayıda mı kontrol ediyorlar.

Sayın Tirol3;

Postadan kastım amerikan posta şirketi USPS üzerinden türkiyeye geldi.. eğerki gümrükten geçer ise bizim ptt eve kadar teslim ediyor.. Ancak gümrükte takılırsa evet postayıda kontrol ediyorlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hobar

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Jackal310

Tekrar selam arkadaşlar;

Bu arada solar pillerim gümrüğe takıldı.. Gümrükten çekerken gümrük vergisi ödemedim.. BU tip ürünler gümrükten muaf oluyor.. sadece %18 kdv sini ödedim okadar..

Bu çok iyi haber. Yani yüklü miktarda pil alabiliriz rahatça. Azar azar almaya gerek yok.

Bol miktarda alamazsın. O zaman ticari olduğunu düşünürler. Müşavir aracılığı ile alabilirsin

Konteynerla getirmryeceğiz yav 200-300$ falan.

Öncelikle yurt disindan ürün getirtmek isteyen arkadaslar bilmelidir ki getirteceginiz ürünün gercek degeri 75€ üzeri gümrüge tabidir, bedeli fatura ile düsürülmüs ürünün gerektiginde gercek degerini ispat ile yükümlüsünüz,
    Özellikle cinden getirtilen ürünler kontrol edilmektedir, öncelikle Posta sirketinin serbest gümrük alaninda ürünün gercek degeri arastirilmaktadir. Tavsiyem; getirteceginiz ürünlerde satici ile anlasarak fatura degerini düsürmeyiniz. Malinizin gercek degeri ile fatura degeri esit oranda olmalidir. Aksi halde basiniz feci halde agirir.
    Sitemizde belitrilen fiyatlar normal perakende fiyatlaridir. Türkiye'den gelecek siparislerde KDV muafiyeti nedeni ile fiyat %18 asagi inecektir.
    Cin fiyati 0,68€ toplu alimlar icin gecerli olup perakendede bu fiyata mümkün degildir.
    Sitemizden Örnegin 50 Watt Monokristall Günes Pili 65€ olup %18 fiyat düsürümü uygun fiyata olupi, gümrüge takilmamaktadir. Ancak her bir adrese 1 adetten fazla olmamalidir. Ancak daha düsük ürünleri toplamda 75€'ya kadar satin alabilirsiniz. Satinalmak isteyen arkadaslar PayPal ile ödeme yapmasi mümkün olup banka havalesi ile TR'deki verecegimiz hesaba havale cikarabilirler.
    Baskaca sorulariniz icin info@nepasun.de adresine mail yollayabilirsiniz.
    Selamlar Saygilar
    NepaSun UG
    Almanya

• quote:

Orijinalden alıntı: McDaim

quote:

quote:

quote:

quote:

Tekrar selam arkadaşlar;

Bu arada solar pillerim gümrüğe takıldı.. Gümrükten çekerken gümrük vergisi ödemedim.. BU tip ürünler gümrükten muaf oluyor.. sadece %18 kdv sini ödedim okadar..

Bu çok iyi haber. Yani yüklü miktarda pil alabiliriz rahatça. Azar azar almaya gerek yok.

Bol miktarda alamazsın. O zaman ticari olduğunu düşünürler. Müşavir aracılığı ile alabilirsin

Öncelikle yurt disindan ürün getirtmek isteyen arkadaslar bilmelidir ki getirteceginiz ürünün gercek degeri 75€ üzeri gümrüge tabidir, bedeli fatura ile düsürülmüs ürünün gerektiginde gercek degerini ispat ile yükümlüsünüz,
    Özellikle cinden getirtilen ürünler kontrol edilmektedir, öncelikle Posta sirketinin serbest gümrük alaninda ürünün gercek degeri arastirilmaktadir. Tavsiyem; getirteceginiz ürünlerde satici ile anlasarak fatura degerini düsürmeyiniz. Malinizin gercek degeri ile fatura degeri esit oranda olmalidir. Aksi halde basiniz feci halde agirir.
    Sitemizde belitrilen fiyatlar normal perakende fiyatlaridir. Türkiye'den gelecek siparislerde KDV muafiyeti nedeni ile fiyat %18 asagi inecektir.
    Cin fiyati 0,68€ toplu alimlar icin gecerli olup perakendede bu fiyata mümkün degildir.
    Sitemizden Örnegin 50 Watt Monokristall Günes Pili 65€ olup %18 fiyat düsürümü uygun fiyata olupi, gümrüge takilmamaktadir. Ancak her bir adrese 1 adetten fazla olmamalidir. Ancak daha düsük ürünleri toplamda 75€'ya kadar satin alabilirsiniz. Satinalmak isteyen arkadaslar PayPal ile ödeme yapmasi mümkün olup banka havalesi ile TR'deki verecegimiz hesaba havale cikarabilirler.
    Selamlar Saygilar
    NepaSun UG
    Almanya

İyi güzelde Türkiyedeki fiyatlardan farkı yok hatta fazlası var dostum.watt başına 2$+kdv şeklinde satılıyor.Uygun yerlerde.Kaldıki günlerce gümrük geçmesini beklemeden İthalat yapılacaksa Çinden yapılmalı bence.Dediğiniz kısmın gümrükte takılmama artısı almanyadan gelmesi dışında bi farkı yok.O farkıda zaten Kapanmış gibi fiyatla birlikte.Ayrıca Türkiye gümrük tabisi 150$ dır.75€ dan biraz daha fazla olabilir yani.

• quote:

Orijinalden alıntı: Anadolu_Gunesi

quote:

Nakliye dahil, Liman teslim Günes Pili (solar panel)tedarik saglayabiliriz. Watt fiyati W/0,68€ Teslim süresi 5-6 Hafta
    Almanya'dan posta haric (DHL- Deutsche Post) W/1€ Teslim süresi 7-12 Gün
    50 Watt Solar panellerde kis indirimi devam etmektedir. Fiyati 75€ alti oldugundan gümrüge takilmamaktadir. Gümrük muafiyeti icin her bir adrese birer adet yollanilabilir.
    Forum kullanicilarindan gelecek siparislerde forum sahibine %5 provizyon mümkündür.
    Siparislerde donanimhaber.com forumu araciligi ile notu eklendiginde forum sahinin belirtecegi paypal hesabina provizyon ödeme yapilabilir.
    Not: Rusya'dan forumhouse.ru forumu üzerinden gelen yogun siparisler nedeni ile forum sahibinin ihya oldugunu özellikle belirtmek isterim

NepaSun UG
    Almanya
    nepasun.com

0.68E = 0.9 $

Yukarıdaki Çin teklifine göre(0.78$) yüksek ama tek tek satıyorsunuz anladığım kadarı ile,

ürünüzün tanıtımını yapabilirmisiniz boyutlar ve pil özellikleri ile,

ayrıca internet sayfanızda 50W =100$ görünüyor...

%18 vergiden muafmı bu ürün? hangi limandan almamız gerekiyor,eve gelemiyormu PTT kargo ile.

bu durumdaki maliyeti belirtebilirmisiniz.

bilgilendirebilirseniz sevinirim,

Ürün detaylarimizi sitemizden görebilirsiniz. 75€ alti bedelli ürünler direk alici adresine, postahanenin kendi sartlarina göre paket belgesi veya telefon ile pakedinin geldigini posta paket merkezine basvurulmasi gerektigi seklinde bilfirim alinmaktadir. Mevcut kanunlara göre 75€ alti bedelli ürünlere gümrük uygulamasi mümkün degildir. Ancak sürekli oldugu taktirde örbegin her 10-15 günde bir paket oldugu takdirde gümrügün dikkatine ceip ticari amac oldugu düsünüldügü takdirde gümrük uygulamasida yapilmasi mümkündür. Siparislerin her seferinde farkli isim ve adrese yapilmasi daha güvenlidir

• quote:

Orijinalden alıntı: atakan123123

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Tekrar selam arkadaşlar;

Selamlar Saygilar
    NepaSun UG
    Almanya

İyi güzelde Türkiyedeki fiyatlardan farkı yok hatta fazlası var dostum.watt başına 2$+kdv şeklinde satılıyor.Uygun yerlerde.Kaldıki günlerce gümrük geçmesini beklemeden İthalat yapılacaksa Çinden yapılmalı bence.Dediğiniz kısmın gümrükte takılmama artısı almanyadan gelmesi dışında bi farkı yok.O farkıda zaten Kapanmış gibi fiyatla birlikte.Ayrıca Türkiye gümrük tabisi 150$ dır.75€ dan biraz daha fazla olabilir yani.

Daha önce 150€ idi, birkac ay önce gerek televizyon gereksegazetelerde gümrük muafiyet limitinin 75€'ya düsürüldügü aciklanmisti. Tabiki riske girip girmemek sizin bileceginiz. Yinede arastirmanizi tavsiye ederim.
    Cin'den yüksek miktarda günes pili ithalatinda gümrük vergisinden muaf olup %18 KDV ödemek sureti ile malinizi gümrükten cekebilirsiniz. (Islem bedeli masraflarini unutmayiniz)

• Hala transistörümü bulamadım aldığım vatandaş geri yolla diyor . geri yollaması 30 küsür tl tutuyor yollayamıyorum doğal olarak. transistörü bulmamda yardımcı olabilir misiniz?
  • quote:

Hala transistörümü bulamadım aldığım vatandaş geri yolla diyor . geri yollaması 30 küsür tl tutuyor yollayamıyorum doğal olarak. transistörü bulmamda yardımcı olabilir misiniz?

Ankara da olsan burda Konya Sokak var büyük ihtimalle bulunur burda. Ama cihaz transistörü yaktıysa başka bir yeri de sorunlu olabilir bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: atakan123123

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Tekrar selam arkadaşlar;

Selamlar Saygilar
    NepaSun UG
    Almanya

Alıntıları Göster
    Merhaba Bir başka çinli üretici daha,
    Group adına sorduğum için buradan veriyorum.....bilginize,
    84 $ a 100W panel ankarada , 12 adet satıyor
    1$/W panel evinde ki fiyatı, 180TL ye 100W panel .(1200 TL ye kadar Türkiyede satış fiyatı görülebilir...)

EVA ile veya reçine ile uğraşmadan temiz çözüm gibi görünüyor...
    12 adet aslında toplu olmadanda kişisel olarak yatırım yapılabilecek bir miktar..

****with 100w-12 solar panels quotation

Hi ,

My name is Tess , from Qingdao donghai chuangzhan trade co.,ltd.
    We are serious and reliable company . specializing manufacture and export solar cell , solar panel with certificate CE/UL/TUV .

BCT100m-12 Grade A monocrystalline solar panel price

1. Price : FOB 84USD per piece

2. We will ship out the products to Ankara Turkey. you should go to the airport to take them back by yourself or your shipping forwarder .

If you are interested in our solar products , for more information , please ask me freely .

Email : zhangshupeng0818@hotmail.com

Our company website :
    www.worldoceantrade.com
    看黄子片免费
    http://www.worldoceantrade.com/index.aspx

Looking forward to getting your reply !

Sincerely & faithfully

Tess

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anadolu_Gunesi -- 18 Nisan 2012; 8:16:44 >

• Ankarada müşavir tanıyan var mı? İlla ki takılacak o paneller gümrüğe.
  • Merhaba ,
    Bir başka çinli üretici 0.7$/W istanbul/Ankara fiyat verdi,
    bu da toplu soruldu 10-50 panel arası için ...
    müşavir ve %18 eklense bile çok hesaplı görünüyor
    doğrumudur...?
    Güneş pillerini bu fiyata almaktayız nerdeyse...?

Dear ..,
    Thank you very much for your enquiry !
    We produce the solar panels with the power range of 5w to 300w.
    For 100w solar panels,do you want mono or poly?
    Below is our quotation:

Item: 100w mono/poly solar panels
    Unit price:USD0.75/w mono solar panel FOB China port
    USD0.78/w mono solar panel CIF Istanbul
    USD0.67/w poly solar panel FOB China port
    USD0.70/w poly solar panel CIF Istanbul

Two delivery proposals:
    a transshipment included
    Qingdao(China port)------------------------------------------Ankara;

direct sailing land transportation
    Qingdao(China port)-------------- Istanbul-----------------------Ankara(the same shipping company can do the whole job )

If I may ask is this your first time conducting import business?
    The shipping cost are included in the CIF quotation.
    For more information,please feel free to contact me !I will try my best to offer help.
    Hoping to get your comments in the earliest course!
    Best regards,
    Kate

Fax:+86-0371-67507286
    Mob:+86-15136253459
    MSN:kate20121221@msn.cn
    QQ:2651373683
    Web:www.ssggsolar.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anadolu_Gunesi -- 18 Nisan 2012; 10:38:40 >

• Amerikanın en büyük güneş enerjili açık otoparkı..

http://www.good.is/post/behold-america-s-largest-solar-carport/

GÜNEŞ PANELLERİ (SOLAR PANEL) Genel Paylaşım
  • Fransadan güneş çiftlikleri

http://www.good.is/post/behold-the-gorgeous-solar-farms-of-le-mees-france/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anadolu_Gunesi -- 18 Nisan 2012; 11:31:43 >

• quote:

Amerikanın en büyük güneş enerjili açık otoparkı..

Panel koymak için en uygun yerler çatılar bence. Tamamen atıl alan. Dağa bayıra panel koymayı uygun bulmuyorum. Özellikle müstakil evler için çok uygun.

• quote:

quote:

Panel koymak için en uygun yerler çatılar bence. Tamamen atıl alan. Dağa bayıra panel koymayı uygun bulmuyorum. Özellikle müstakil evler için çok uygun.

Taiwanda statyum çatısı,japon mimarların işi

MetaEfficient
    World’s First 100% Solar-Powered Stadium - MetaEfficient
    http://www.metaefficient.com/architecture-and-building/worlds-100-solar-powered-stadium.html

• quote:

quote:

quote:

Taiwanda statyum çatısı,japon mimarların işi

http://www.metaefficient.com/architecture-and-building/worlds-100-solar-powered-stadium.html

İşte bunu diyordum Adamlar yapıyor arkadaş. Biz de doğalgaz ithal edip ondan elektrik üretiyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hobar -- 18 Nisan 2012; 12:16:41 >

• Hobar merhaba,
    Ekteki resimlere bakarsan ankara içnde uygun çözümler var
    ama biraz zahmetlimi olur acaba...

• 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.