Şimdi Ara

Güneş ışığı altında..... (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
180
Cevap
0
Favori
3.626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşımda 5S var guneş altında çok iyi, amoled ekrnlar berbattır ayna gibi olur benim kullandığım gibi :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DoSöDoKöKo

aynada kendine gül
    önce okuduğunu anlamaya çalış... g2 amoled diyen varmı????
    g2 yi savunacağım diye komik olma...ok mi???

Savundugumuz yok eksilerini artilarini ben yaziyorum bugunde yazdim eksiklerini yazdigin yorumu bugun attim ara bul ön sayfadaki yorumu oku ondan sonra konus benim attim yorumlari herkez görüyor.senin gibi sallamiyoruz forumda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: stevejones

G2 bu acidan iyi bence fullde disarda gayet rahat giruyorum ama z2mi daha iyi our yada g3 bilemem suan icin.

Kulandigim test ettigim cihazi yalanci cikariyorlar stev hadi ben salliyorum sen söyle gözünü seveyim.

• lg g2 ye iphone 5s çok sağlam koymuş gözüyor....

neyse en iyisi peşindeyiz zaten....

lg g2 out

iphone 5s den daha iyisi ne ola ki????

araştırmadayız...

yanlış anlaşılmasın.....

emek ve ilgi için yine teşekkürler...

yardımlarınızı bekliyorummm...

paylaşalım... öğrenelim...

tşk ler

• quote:

Orijinalden alıntı: cankal

quote:

aynada kendine gül
    önce okuduğunu anlamaya çalış... g2 amoled diyen varmı????
    g2 yi savunacağım diye komik olma...ok mi???

Savundugumuz yok eksilerini artilarini ben yaziyorum bugunde yazdim eksiklerini yazdigin yorumu bugun attim ara bul ön sayfadaki yorumu oku ondan sonra konus benim attim yorumlari herkez görüyor.senin gibi sallamiyoruz forumda

senin salladığını yukarıdaki videolarda ispat ettim daha ne istiyorsun...
    ispatın varsa koy sallamadığını anlayalım... ya da çamur at izi kalsıncılardan olmadığını...
    neyse konuya dönelim... karakter savaşı yapma....
    videoları izle ya da sen bir video koy... gerisi hikaye...
    yine de yorumlar için sağol
    ama sen çok ciddi bir g2 fan ı olduğundan yorumların şüpheli arkadaş... objektif ol.... ok??

edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4FEE439E4 -- 28 Nisan 2014; 14:36:18 >

• Lumia 1520 deneyen oldumu 920 de güzel gözüküyor du güneş altında

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • IPS ekranlarda her pixel için 2 adet alt transistör bulunurken, retina ekranlarda ise bu 4 adettir bundan dolayı iphone daha net ve parlak görüntü verir bu açık. Her ikisi de TFT ekranların geliştirilmiş halidir. Amoled ve OLED ekranlar nit yani parlaklık değerleri olarak asla IPS ya da Retina ekran değerleri verememektedir. Ancak backlight teknolojisi kullananlar biraz daha fazla parlaklık verir diğer amoledlere göre onu da nokia kullanıyor diye biliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0z0z

IPS ekranlarda her pixel için 2 adet alt transistör bulunurken, retina ekranlarda ise bu 4 adettir bundan dolayı iphone daha net ve parlak görüntü verir bu açık. Her ikisi de TFT ekranların geliştirilmiş halidir. Amoled ve OLED ekranlar nit yani parlaklık değerleri olarak asla IPS ya da Retina ekran değerleri verememektedir. Ancak backlight teknolojisi kullananlar biraz daha fazla parlaklık verir diğer amoledlere göre onu da nokia kullanıyor diye biliyorum.

güzel bilgi teşekkürler

peki sony xperia z1 compact ve sony xperia z2 direkt güneş altında nasıl sonuç verir? karşılaştırma yapsak hangi sırada? kimden iyi kimden kötü? (sorum geneldir, herkese)

• quote:

IPS ekranlarda her pixel için 2 adet alt transistör bulunurken, retina ekranlarda ise bu 4 adettir bundan dolayı iphone daha net ve parlak görüntü verir bu açık. Her ikisi de TFT ekranların geliştirilmiş halidir. Amoled ve OLED ekranlar nit yani parlaklık değerleri olarak asla IPS ya da Retina ekran değerleri verememektedir. Ancak backlight teknolojisi kullananlar biraz daha fazla parlaklık verir diğer amoledlere göre onu da nokia kullanıyor diye biliyorum.

video su yok ama (belki vardır da ben bulamadım) internette inceleme yazılarında nokia lumia 9xx için yapılan karşılaştırmalarda (doğrusu 2 yazı okudum) hep gün ışığında en iyisi nokia lumia 9xx demişler.... ilginç gelmişti... aslı varmıdır merak içindeydim....
    (windows phone background siyah üzerine olduğundan menü yazıları da beyaz olunca doğal olarak lumia lar güneş ışığı altında daha iyi "gibi" değerlendiriliyor diye düşünmüştüm, aynı şartlarda belki diğerleride öyle olacak... siyah geri plan üstüne beyaz karakterler örneği)

Güneş ışığı altında.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4FEE439E4 -- 28 Nisan 2014; 0:14:04 >

• http://www.xperiablog.net/2014/02/25/xperia-z2s-ips-display-goes-up-against-the-xperia-z1/

cevabı hem de görsel olarak burada var iyi okumalar iyi seyirler
  • quote:

http://www.xperiablog.net/2014/02/25/xperia-z2s-ips-display-goes-up-against-the-xperia-z1/

cevabı hem de görsel olarak burada var iyi okumalar iyi seyirler

bu yazıyı okudum biliyorum...
    klasik bildik z1 ekran zayıflığına değiniyor ve z2 nin ekranın daha iyi olduğu meselesi üzerinde duruluyor ana fikir olarak
    ancak direkt güneş altındaki sonuçlar ve rakipler ile kıyaslaması yok....

ilave: zaten yukarıda da bahsetmiştim... bu ve bunun gibi yazılar sonucunda sony xperia z1 compact ile xperia z2 ekranlarını aynı ayar görmekteyim.... z1 out

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4FEE439E4 -- 27 Nisan 2014; 23:41:33 >

• Z2 IPS ekran olduğu için daha iyidir diye tahmin ediyorum denemek görmek lazım. Bir yabancı sitede de LG G2 nin daha iyi olduğu gibi bir yorum da gözüme çarpmadı değil. Sonuç ele alıp incelemeden hepsi başkalarının lafı olacak en iyisi kullanan varsa deyip ben kenara çekileyim iyi geceler arkadaşım

Ekleme: LG ekran üreten bir firmadır. sony bile ekranlarını yeri geldiğinde LG ye ürettiriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0z0z -- 27 Nisan 2014; 23:46:58 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Burn in Hell

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Burn in Hell

quote:

quote:

Önümüz yaz.....

Güncel telefonlar arasında güneş ışığı altında ekranı en iyi okunabilir olanı hangisidir?

Z1 ekran kötü ısık altınta vasat g2 günes altinda cok iyi kendim kullaniyorum zaten test ettim.note 3 test ettim 2 ye göre biradaha iyi ablaamda test ettim.nexus 4 orta üst arası spden geride nexus 5 vasat iphone cokda süper denmez z2 tahminime göre cok iyi olucak.sony yaptigi aciklamada z1 ekranindaki puruz z2 de giderildi.sony sinifinin en iyi ekrani diye itahali aciklama yapti.htc m8 incelemedim ama duysuklarim gayet iyi diyorlar.htc one ortanin biraz üstünde

Gecen yaz az eziyet cekmedim g2 Gunes altinda. Cok berbatti.

Sallama nasil berbatti güldürme insani

Olur sallamam

Sallama zaten sen sallamayi gectin işkembeden sallıyorsun

Kullanmasak inanicaz vallahi komik oluyosun

• quote:

Z2 IPS ekran olduğu için daha iyidir diye tahmin ediyorum denemek görmek lazım. Bir yabancı sitede de LG G2 nin daha iyi olduğu gibi bir yorum da gözüme çarpmadı değil. Sonuç ele alıp incelemeden hepsi başkalarının lafı olacak en iyisi kullanan varsa deyip ben kenara çekileyim iyi geceler arkadaşım

aslında gözlere hitap eden bir konuda en iyi cevabı video lar verecektir desek yalan olmaz di mi ?

quote:

lg g2 videolarda pek başarılı gelmedi bana... hele yukardakı bir video da bariz belli ki amoled den bile kötü... video hilesimi var bence yok... yoksa fotoşop mu nedirkine

şaka katalım da kırılan darılan olmasın iyi geceler... tatlı rüyalar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4FEE439E4 -- 27 Nisan 2014; 23:49:21 >

• Özürle biraz göz ve zevk meselesi işte. renk dolgunluğu amoled ekranlar ok. ama parlaklık IPS ve Retina. kimisinin hoşuna dolgun renkler gider kimisinin parlaklık bu zaten kişisel zevk konusu bence iyi geceler sizlere de
  • quote:

Özürle biraz göz ve zevk meselesi işte. renk dolgunluğu amoled ekranlar ok. ama parlaklık IPS ve Retina. kimisinin hoşuna dolgun renkler gider kimisinin parlaklık bu zaten kişisel zevk konusu bence iyi geceler sizlere de

teşekkürler.... tatlı rüyalar..... elbette... :)

güzeli değil bol güneş altında ekranı en iyi okunabileni arıyoruz aslında....

konumuz

Güncel telefonlar arasında güneş ışığı altında ekranı en iyi okunabilir olanı hangisidir?

diye hatırlatayım da yanlış anlaşılmasın......

herkese saygı ve sevgiler.....

yardımlar için bol teşekkürler.... katkılarınızı bekliyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4FEE439E4 -- 27 Nisan 2014; 23:54:26 >

• Tamam yatmadan illa ki dedirteceksin ok gün ışığında en iyi okunan telefon tabiki iphone dur . nokta ve son nokta iyi geceler
  • LED'den uzak dur. Güneş ışığı altinda LCD iyidir.

• quote:

Tamam yatmadan illa ki dedirteceksin ok gün ışığında en iyi okunan telefon tabiki iphone dur . nokta ve son nokta iyi geceler

yok yahu... niyet o değil....
  • Gunes altinda lcd ler daha iyi evet. Ama g2 basarisizdi bu konuda sacma bi sekilde. S4 den daha iyi dogal olarak ama i5 ten oldukca kotu Gunes altinda. Kullandigim q10 led ekran fakat çok Rahat Gunes altinda. Duz mantikli bakmamak lazim heralde.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.