Şimdi Ara

Güneş enerjisi ile şarj cihazı Süper Alet..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu cihazı buldum.. Ürün çok Güzel bişey acayip kullanışlı. Tüm telefonlara uygun Uçları var cihazın kendi içersinde bulunan batarya ile hem kendisini Şarj edilyor hem telefon Mp3 player günüş gözlüğü MP3 player.. herşeyi şarj edebiliyorsunuz. Ben Aldım kullanıyorum mükemmel bişey.. Işık olsun yeter hemen şarj oluyor. şiddetle tavsiye ediyorum. sizlerde faydalanın.. işte link bu http://urun.gittigidiyor.com/Mp3-Mp4-Player-Cep-telefonu-PDA-icin-Super_W0QQidZZ11684618

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maxell_45 -- 15 Ağustos 2008; 11:10:20 >

• Ürün güzel görünüyor lazım olabilir ama zaten 2 bataryayla geziyorum bana yaramaz
  • Sürekli Seyahat eden Yurt dışına Giden kamp yapmayı seven ova ve bağ işleriyle uğraşan Elektriğin olmadığı yerlerde olan kişilere çok uygun bir ürün olabilir bence
  • amma pahalı yaaa verilir aslında ama
  • Valla aslında yolda kaldın Şarjın bitti telefon açacaksın.. İşte o anda Değeri anlaşılır milyar olsa insanın gözü görmez..
  • quote:

Orjinalden alıntı: maxell_45

Sürekli Seyahat eden Yurt dışına Giden kamp yapmayı seven ova ve bağ işleriyle uğraşan Elektriğin olmadığı yerlerde olan kişilere çok uygun bir ürün olabilir bence

elektiriğin olmadığı yerde baz istasyonu da yoktur merak etmeyin
    Şaka bi yana çok kullanışlı bi alet mp3 falan da şarj ediyomuş.
  • Çok ii bişe yaa da ben o gözlüğe takıldım o ne abi öyle
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • güven olmaz bu cihazlara
  • neden güven olmassın bence çok kullanışlı hepsiburada ve d&r'da baya iyi gidiyodu alacak olanlara
    http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?categoryid=16113&productid=telcaksfreelode bunu öneririm..
  • İşe yarar gibi...
  • quote:

Orjinalden alıntı: c4nk

Çok ii bişe yaa da ben o gözlüğe takıldım o ne abi öyle

Şu SİNEMA İZLEMEK İÇİN yapılmış gözlüklerden olsa gerek...
  • quote:

Orjinalden alıntı: KOPARMA GÜLLERİ

quote:

Orjinalden alıntı: c4nk

Çok ii bişe yaa da ben o gözlüğe takıldım o ne abi öyle

Şu SİNEMA İZLEMEK İÇİN yapılmış gözlüklerden olsa gerek...

hayır bildiğin güneş gözlüğü fakat mp3 player entegre edilmiş bi gözlük.. 1 gb hafızası olduğunu görmüştüm bi yerden.. gözüne takıyosun kulaklıklar da yerinde zaten müzik dinleye dinleye gidiyosun sonra (:

hafıza genişletme var mıdır o gözlükte acaba???

şarj aleti güzel ama fiyat bana da biraz pahalı geldi.. gerçi şarjım bitti napıcam şimdi gibi pek kalmadım ondan gözümde büyüyodur belki ama biraz daha uygun olsa alırdım..

• bidiğin güneş gözlüğü o. tek farklı mp3/4 eklentisi olması. yolda yürürken gözülüğü takıp müzik dinleyebiliyorsunuz. onuda şarj ediyor demek istiyor reklamda.
  • çok yararlı bişi bence ama dayanıklılığı hususunda güvenemiyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: forumcuabi

bidiğin güneş gözlüğü o. tek farklı mp3/4 eklentisi olması. yolda yürürken gözülüğü takıp müzik dinleyebiliyorsunuz. onuda şarj ediyor demek istiyor reklamda.

MP3 için de GÖZLÜK takarsak vay halimize...
  • işe yarar bir alet ama fiyatlar uçuk
    ucuzlamasını bekleriz sorun değil
  • iyi düşünülmş
  • güzel bişey alcam bundan.
  • buna benzer ürünlerden daha ucuza ve garantili bir ürün-site isterseniz mavi bilgisayarda var.ben yakın bi zamanda yolum düşerse ankaradaki mavi bilgisayarlardan birine gidip alacağım bu ürünü.işte detaaylı bilgi:
    http://www.mavibilgisayar.com/ud/8961
  • quote:

Orjinalden alıntı: forumcuabi

bidiğin güneş gözlüğü o. tek farklı mp3/4 eklentisi olması. yolda yürürken gözülüğü takıp müzik dinleyebiliyorsunuz. onuda şarj ediyor demek istiyor reklamda.
    acaba bunda mp4 ler oynuyomuki gozluk ekraninda goruntu falan varmidir ki eger varsa ben gozlukden alirim abi
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.