Şimdi Ara

Günde kaç soru çözüyorsunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Günde max 80 soru çözüyorum. Biliyorum çok az. Ama verim alıyorum . Sıcaklar da etkiliyor tabi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hep ayni yapabildigin soru tipinden 1000 tane cozmektense farkli farkli 80 soru daha verimli olur elbette.

• quote:

Orijinalden alıntı: ieyegosubu

hep ayni yapabildigin soru tipinden 1000 tane cozmektense farkli farkli 80 soru daha verimli olur elbette.

Aynen katılıyorum.Ama şöyle 150-160 a çıkarsam daha iyi olacak sanırım. Ayrıca günde 1000 soru çözen var mıdır forumda? Bir kitap 2 günde biter o zaman. Mantıken imkansiz bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: MarcAGermanotta

quote:

hep ayni yapabildigin soru tipinden 1000 tane cozmektense farkli farkli 80 soru daha verimli olur elbette.

Aynen katılıyorum.Ama şöyle 150-160 a çıkarsam daha iyi olacak sanırım. Ayrıca günde 1000 soru çözen var mıdır forumda? Bir kitap 2 günde biter o zaman. Mantıken imkansiz bence.

1000 diyerek abarti yaptim zaten :D Yani matematik icin ornegin koklu sayilar konusundan 100 soru yeterli olur diye dusunuyorum (60-70 soru tipi icerdigi surece) Zaten deneme cozceksin ilerde bol bol.

• Allaha şükür çözmüyorum
  • ieyegosubu İ kullanıcısına yanıt
    Haklısın dostum

• 700 ila 1600 arası idi.

Şaka şaka bir kere rekor denemesi yapiyim dedim 700 küsür olmuştu ama hiçbirini kontrol edememiştim Normalde 150-200 civarı çözerdim... Hey gidi günler hey... Şimdide tus soru bankası eritecez sırf insanlığa hizmet edebilmek için...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1AD08D0F1 -- 24 Temmuz 2016; 21:30:25 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    geometri kaç günde biter
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bruce Banner2

700 ila 1600 arası

Şaka şaka bir kere rekor denemesi yapiyim dedim 700 küsür olmuştu ama hiçbirini kontrol edememiştim Normalde 150-200 civarı çözerdim... Hey gidi günler hey... Şimdide tus soru bankası eritecez sırf insanlığa hizmet edebilmek için...

Yolun açık olsun dostum

• quote:

Orijinalden alıntı: Deneyimsiz Adam

Allaha şükür çözmüyorum

Hocam sen mezuna kalmamış mıydın?

• EyvAllah hocam saolun. İleride cerrah vs olursam Dh'deki arkadaşlarıma ameliyat indirim yapacam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • valla benim ilk 1000'e giren sınıf arkadaşım vardı günde 400-500 soru çözüyordu ben 22k yaptım bazen 50-100-200 bazen hiç çözmedim ama max 300 oda 2-3 gün sadece
  • Sen bide şimdi sor Boun tutsaydı doktor olurmuydun diye

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Deneyimsiz Adam

Allaha şükür çözmüyorum

Hocam sen mezuna kalmamış mıydın?

Kalmayı düşünüyordum vazgeçtim. Pdr yazacağım.
  • quote:

quote:

Çabuk cemrefe gelmeden

• Deneyimsiz Adam D kullanıcısına yanıt
    Hakkında hayırlısı ne ise o olsun hocam.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.