Şimdi Ara

GÜNDE 300 HAZİARANA KADAR 39000 SORUN (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: dgknaks

11. Sınifim ve soyledigin seyin kac katini yapanlar var.

Not:Kendimden biliyorum.

aslında zaman çok fazla aynı gğn hem soru çözüp hem konu çalışılabilir biz tembellikten yapmıyoruz
  • günde 100 soruyu zor yapıyorum , tabii derslere de katılıyorum. 300 soru için tamamen eve kapanman lazım.
  • sipriyalli defter kullanıcısına yanıt
    11. sınıfsanız bence böyle bir şey 11.sınıf derslerinizden geri kalmanız demek olacaktır.Çoğu kişi 11.sınıfta 11.sınıfın derslerinin en iyi biçimde bitirilmesini öneriyor.Çünkü lys nin temeli 11.sınıfta yatıyor. Bu söylediğinizi (11.sınıfım ben de) yazın daha fazla çözerek yapacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dgknaks

11. sınıfsanız bence böyle bir şey 11.sınıf derslerinizden geri kalmanız demek olacaktır.Çoğu kişi 11.sınıfta 11.sınıfın derslerinin en iyi biçimde bitirilmesini öneriyor.Çünkü lys nin temeli 11.sınıfta yatıyor. Bu söylediğinizi (11.sınıfım ben de) yazın daha fazla çözerek yapacağım.

ben 11 çözmeyeceğim demedim zaten 11 fizik ygs lys ilk konular ve kuvvet hareketin büyük çoğunluğu zor olanları onları 4 farklı kitaptan çözecem aynı anda ygs-lys de çözmüş olacağım kimyaya martta hocayla bir program yapacağım matı zaten ygs olarak öyle böyle bitirin diyorlar geometri hem kolay hemde temelde üçgenler var üçgen çözceğim ben şuanda bi 15 gün iyice halledicem üçgeni sonrada ygs sırasında çok genler var sadece bioda sorun var o da sonradan çalışarak yapıldığı için bide ben mf 4 ten gireecem çokta tın değil lysde 28 tane filan yapsam yeter yani onda da sorun olmaz çok

• beyler dün 300 çözdüm bu günde bir denem+ 150 soru çözdüm yarın antebin kurtuluşu olduğu için tatil bende kimyadan dengeye çalışacam geodan açıortay kenarortay vaktim kalırsa sayı basamakları program uyguluyorum
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.