O 10 yıl oldu alkolu bırakalı. O zamandan bu zamana bir problem varsada düzelmiştir sanırım. Karaciğerin kendisini yenileyebilen bir organ olduğunu biliyordum.
o zaman tabiki yenilemiştir ancak yine de suda fazla beklemiş bitki çayları, tavuk derisi v.b. şeyler de karaciğeri mahvetmektedir.. en iyisi dahiliye ye sor bizi aşar :)
O suda fazla beklemiş bitki çaylarından olabilir. Çünkü bazen 15 dakika kaldığı oluyor unutuyorum. Birde ben bitki çayları içtiğim zamanlar grip falan oluyorum bağışıklık sistemim zayıflıyor. Dediğin gibi bu doktorluk bir durum sanırım karaciğerimde problem var benim.
Teşekkürler üstad.
Yumurtada neymiş öğrenci işi makarna var.can dosrumuz o bizim hem daha ucuz hem de daha doyurucu
ulan osuruk deyince askerliğim geliyor aklıma acemi birliğinde herkes aynı şeyi yediğinden herkesin osuruğu aynı kokardı ve yemekte genellikle yeşil mercimek, pırasa, ıspanak çıktığından hergün bir başka yeşil kokardı osuruklar.
sırf beyazını yiyeceksen sorun olmaz ama sarısı fazla olur.kolesterol ün artar
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme