Şimdi Ara

Günde 2 Probis Yiyorum - Hedef KASLI KOLLAR [SS'lİ] (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
108
Cevap
4
Favori
7.552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yediğim tek biskivi ama protein içermesi ile zerre kadar alakası yok zaten bunu içinde protein var diye özel olarak yiyenler varsa aklından süphe ederim çünkü bir o kadarda şeker var içinde, hazır gıda.

Asıl protein barları ayrı, Avrupa da en küçük bakkalda bile bulabilirsiniz. Bizlerde migroslarda falan var anca, gerçek, çabuk emilen proteinlerden oluşuyor ama fiyati gereksiz pahalı 9-10 lira. Zaten protein tozu varken, onlara hiç gerek yok. Ama işte türkleri içinde protein var diye kandırıp böyle şeker paketlerini satıyorlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kasabada probis satiyorlarsa spor salonuda vardir arastir iycee yokksa probisi bosa satmazlar cok saf olma probis bu borumu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi merkez20 -- 24 Ağustos 2017; 7:19:43 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • probis vucutta kas değil sende kafa yapmis ayrica

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ***redbull***

Safsın

ok

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ahahahaha 20 mekikle kas yapmış eleman bide probis bakkal iflas etmiş heralde

• Hort

• quote:

Orijinalden alıntı: Rena34

Ya abi niye dalga geçiyorsunuz anlamıyorum ya.
    Babamla kavgalıyım beni hayatta salona göndermez. Protein tozu nerden alınır bilmiyorum.
    Bu bisküvide protein yok mu şimdi? Yoğurt yiyip ayran içsem? Onlarda da vardı galiba protein?
    Birde 100 şınav mekik demiş birisi ama ben o kadar yapamam. 50 yapsam yeter galiba.

her protein protein değildir.İçindeki protein soya proteini yanü çok düşük kalite protein ayrıca protein oranı çok düşük.Onun yerine 5-6 tane yumurta ye tavuk haşlaması ye 100grda 23gr protein var günde 3tlye geliyor.Ayrıca evde vücut geliştirilmez sadece kasların sıkılaşır bir süre sonra tamamen durur gelişimi.Vücudun gelişmesi için ağırlık çalışman lazım yada yüzme street workout tarzı sporlarla uğraşman lazım

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.