Şimdi Ara

günde 100 soru yeterlimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler matematiğim zayıf olduğu için bu aralar ona ağırlık veriyorum günlük 100 soru çözüyorum iyimi bide nasıl bi çalışma programı önerirsiniz mesela bir gün de birden fazla farklı ders işlemek iyimi yoksa kafa karıştırır mı mezun grubundayım nasıl bir yol izlemeliyim.

Orijinalden alıntı: 6aysonrabidahadeğişicem

sadece mat 100se iyi bence toplamda 100 ise kötü

şuan için sadece mat çalışıyorum diğer derslere de başlıcam ama nasıl bir program yapmalıyım bilmiyorum tüm dersler için ortalama kaç soru iyidir günde

Orijinalden alıntı: montana çetesi

quote:

şuan için sadece mat çalışıyorum diğer derslere de başlıcam ama nasıl bir program yapmalıyım bilmiyorum tüm dersler için ortalama kaç soru iyidir günde

ben 12yim ben nasıl çalışıyorum onu söyliyim ben günde en iyi 200 belki deneme felanda olursa 300 soru normalde140 150 soru çözüyorum dersanedeki çözdüklerim dahil her dersi çalışıyorum kafa karışması diye bişey yok bence çok saçma koskoca insan beyni iki dersle karışacak değil sen matematikte zayıfıım demişsin senin benden çok çalışman lazım matematiğe günde 100 çözsen diğer derslere özellikle fizik ve geometriyede 100 soru çözmen lazım kimya biyoloji ygssi basit onlardan toplamda 50 çözsen yeter dersanede tenefüs aralarında da türkçe çözsen öylede bi30 40 yapsan 10 numara 5 yıldız olur diye düşünüyorum hatta sana tavsiyemi kendimnde uyguluycam

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: montana çetesi

quote:

ben 12yim ben nasıl çalışıyorum onu söyliyim ben günde en iyi 200 belki deneme felanda olursa 300 soru normalde140 150 soru çözüyorum dersanedeki çözdüklerim dahil her dersi çalışıyorum kafa karışması diye bişey yok bence çok saçma koskoca insan beyni iki dersle karışacak değil sen matematikte zayıfıım demişsin senin benden çok çalışman lazım matematiğe günde 100 çözsen diğer derslere özellikle fizik ve geometriyede 100 soru çözmen lazım kimya biyoloji ygssi basit onlardan toplamda 50 çözsen yeter dersanede tenefüs aralarında da türkçe çözsen öylede bi30 40 yapsan 10 numara 5 yıldız olur diye düşünüyorum hatta sana tavsiyemi kendimnde uyguluycam

saol hocam uygulucam bunu

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bahtiyar safyurt -- 2 Haziran 2015; 19:32:10 >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.