Şimdi Ara

günde 1.5 litre kola içiyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Aynen feysbuk onayliii

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam blalock-taussig ameliyatı ne zaman yapılıyordu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DrakeMcCain

Hocam blalock-taussig ameliyatı ne zaman yapılıyordu?
    neden soruyorsunuz hocam? cocugunuzda kalp hastalığı mı var
  • Orta okuldan lise sona kadar her gün 3 litreden fazla içerdim
    Üniye başladığımda bıraktım. Artık eskisi gibi tat vermiyor tadı değişik gelmeye başlıyordu. Şimdi ara ara içerim ama ne eski tadı var nede eskisi gibi içme isteği...

Beypazarı soda yada cappy pulpy bazende shweeeps içerim içecek olarak....

Sanırım hormonlarla alakalı bir durum bu cola işi
    Ergenlik başlangıç ve sonuna kadar vücut istedi sonra birden o istek kayboldu

• Hocam çalıştığım şeyleri unutuyorum da, sanırım çalışma yöntemimde bir sıkıntı var.

Hocam bugün patoloji çözüyordum, soruların birkaçını yapamadım da.

Görünüşe bakılırsa siz bayağı iyi biliyorsunuz; umarım ben de bir gün sizin gibi TUS uzmanı olurum.

• quote:

Orijinalden alıntı: DrakeMcCain

Hocam çalıştığım şeyleri unutuyorum da, sanırım çalışma yöntemimde bir sıkıntı var.

Hocam bugün patoloji çözüyordum, soruların birkaçını yapamadım da.

Görünüşe bakılırsa siz bayağı iyi biliyorsunuz; umarım ben de bir gün sizin gibi TUS uzmanı olurum.
    inşallah olursunuz
  • yas, 10 kusur .. : agactan yiyebildigin kadar kiraz, erik. direk kaynagindan icebildigin kadar su ..
    yas, 20 kusur .. : 2.5 litre normal kola, yaninda parti boy cips, yaninda yarim kilo dondurma ..
    yas, 30 kusur .. : 1 litre normal kola, yaninda 2 kilo mandalina, yaninda orta boy cips ...
    yas, 40 kusur .. : 0.5 litre diyet/zero (yere batsin, suyla degistirmeye calisiyorum) , 50 gram kuru yemis, 1 elma , 100 gram lif icerigi bol biskuvi ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: the__executioner__

Haydaaa feysbuk onaylı mı

Alıntıları Göster
    feysbuk ve tivitIr onayli ..

fare sidigi varsa ben bi kasa alirim.
  • Bende neredeyse 15 sene günde 1.5-2 litre kola tükettim. Kiloya etkisi olduğu aşikar o sebeple 15 gün önce fazlalıklarımı atmak için diyete girmemle bıraktım. Tamamen olmasa da artık 3-4 günde 1-2 bardak anca içiyorum ve aramıyorum fazla. Yaptırdığım testlerde fazla kiloma rağmen şeker/kolestrol felan çıkmadı şükür. Tansiyon felan da yok. Midemde bir sorun da yok, olmaz umarım. Başkası 1-2 bardak içse ülseri felan azar, ben o kadar sene içtim mide taş gibi. Çok içe içe midemin içi bronz kaplama olmuş sanırım.
    Velhasıl kelam, 7 TL olmuş artık sağlık ve cep bakımından bırakmak lazım.
  • "Şeker en tatlı zehirdir."
    Canan Karatay

• Olsa da ben de içsem şimdi bak
  • Mideye bak arkadaş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • snowtger kullanıcısına yanıt
    Yaş kaç acaba?
  • Yanlış hatırlamıyorsam kolanın pH seviyesi 3.4 civarıydı. Sitrik asit bile 3.5 pH seviyesinde. Yumurtanın kabuğunu 24 saat temasla eritebilen bir asitten bahsediyoruz.

• Ondan sonra ağzında yemek yiyecek diş kalmaz. Bırak o mereti içmeyi vücuda sırf zarar. Yahudi malından kime hayır gelir?
  • Sen burda nasihat verenlere kulak asma. Onlar fakfakir fukfukara ceplerinde para yok cocacola olmaya ondan böyle atıp tutuyorlar ben içemezsem kimse içmesin modundalar . 1.5lt sağlık götürüyorsa ki ben inanmıyorum üstüne 1.5lt içersin sağlığın geri döner bomba gibi olursun. Kola içmeye devam bam bam bam.
  • cormen kullanıcısına yanıt
    29.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.