Şimdi Ara

<<<<GÜNCELliğini yitirmiş YAZILIM LİNKLERİ>>>> (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
759
Cevap
1
Favori
200.516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • HOCAM ELİNE SAĞLIK

• yaw arkadaşlar bu opera 8.5 versiyonun türkçesi verilmiş..bilgisyarıma indirdim ama nasıl kurucaz nasıl türkçeleştirecez...lütfen bilen arkadaşlar yardımcı olun...
  • abi solun paylaşı için teşekür edriz[:
  • ya super bi site bu ya harika seyler war valla aynen devam!!!

• saoLasın dostum güzeL oLmuş
  • paylaştığın için sağol
  • quote:

Orjinalden alıntı: berkant_tuna

yaw arkadaşlar bu opera 8.5 versiyonun türkçesi verilmiş..bilgisyarıma indirdim ama nasıl kurucaz nasıl türkçeleştirecez...lütfen bilen arkadaşlar yardımcı olun...

Kardeşim gir Prefirences lere ordan altta Lagune(yannış olabilir) yani dil seçeneği var.orda bi kutucuk var bas ona orda bi pencere açılıyo ordan gir sonra indirdiğin dosyayı bul okey de opera hemen türkçeleşir.
    BİRDE ARKADAŞLAR BİŞEY SORMAK İSTİYORUM:Bu Anti Virus Bölümünde AntiVir Personal PREMIUM var.Bu setup dosyasını direk kurup çalıştırabiliyormuyuz yoksa illa seri numarası mı istiyor?Yani ben indirdim açtım ama daha yükleme safhasına geçerken hata verdi annamadım.Bu programın Burda ki linki Lisanslılar için mi yoksa direk kurup çalıştırıyor muyuz?

• Programı kullanabilmen için lisansını satın alman lazım.
    Hata vermesinin nedeni ise AntiVir Personal Edition Classic ya da başka bir antivirus yazılımı kullanman olabilir.
    Sana tavsiyem Classic sürümünü kullan.
  • Çok teşekkur ederimçAma bi sey daha sormak istiyorum simdi Anti Vir Classic in bi ustu Premium oluyor degil mi?Peki ben soyle bi programda duydum.ANTİVİR PROFESSİONAL EDİTİON bu ne oluyor acaba? Yani mesela diger programlara baktıgımızda bi düzü var bide pro. su var.Anti Virin Düzü Classic oluyor pro suda Premium oluyor heralde ee ANTİVİR PROFESSİONAL EDİTİON Bu ne o zaman?Babaların Babası mı oluyorSaka bi yana beni bu konuda aydınlatırsanız sevinirim.
  • Sen professional edition sürümünü nerede gördün?
    Bana bi linkini ver oranın.
    Uzun zamAndır kulllanıyorum ve programı yapan şirketin internet sayfasında da dolaşırım ama hiç görmedim ben.
    Az önce bir daha baktım ama yok pro sürümü.
  • kardeş cok güzel olmuş ellerine sağlık
  • Rica ederim dostum varsa isteğin yaz hallederiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beytepe -- 26 Kasım 2005, 10:58:56 >
  • Çok güzel çok düzenli ve basit teşekkürler.
    Yanlız photoşop neden yok listede?
  • Hemen ekliyorum.

quote:

Orjinalden alıntı: Loop

Çok güzel çok düzenli ve basit teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: beytepe

Hemen ekliyorum.

quote:

Orjinalden alıntı: Loop

Çok güzel çok düzenli ve basit teşekkürler.

300 mb dior bu kadar fazla mı yaw
    dostum koyduğun için teşekkürler çekicem hemen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Loop -- 26 Kasım 2005, 18:39:38 >
  • Ben bi arşivime bakayım tam olarak kaç mb olduğunu söyleyeyim sana.

Evet aynen öyle 329 mb civarında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beytepe -- 26 Kasım 2005, 20:33:41 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: beytepe

Sen professional edition sürümünü nerede gördün?
    Bana bi linkini ver oranın.
    Uzun zamAndır kulllanıyorum ve programı yapan şirketin internet sayfasında da dolaşırım ama hiç görmedim ben.
    Az önce bir daha baktım ama yok pro sürümü.

Kardeşim benim iş icabı fransa'dan tanıdığım bir iş arkadaşım var.Orada Virüs Prog.Satış Mağazası var neyse sadede gelecek olursak ben onla hep görüşürüm bana demişti e-mailde AntiVir Professional'i kullan diye bende Anti Vir'in kendi resmi sitesiyle hep ilgilenirim hatta onlarlada tanıştık.İngilizcem idare ediyo allah'a ŞükürNeyse onlarada dedim böyle bişey var mı yani varmı derken google ye girin arayın böyle bişey var ama hiç program ortada yok bende o işi annamadım.Galiba bunlar Professionali kaldırdılar.Onun Yerine Premium'a önem veriyorlar.Neyse yani link yok.

Bide şunu diyeceğim;şimdihttp://www.free-av.de bu adreste Classic'in BETA 7 VERSİON'u var.Ben Version 6 yı kullanıyorum.Şimdi onu indirsem düzenli bir şekilde kullanabilir miyim?Yani orda Test diyo ama Updateleri felan açık olur mu?Bu konu Hakkında da Yardımcı Olursanız Sevinirim

Selametle

• Evet ben sen söyledikten sonra epey bir aradım ama Pro sürüm diye bir şey yok.
    Zaten pro sürüm olması mantıksız olurdu çünkü premium sürümü var.
    Ben Premium sürümü almayı düşünüyorum hatta.

Beta olayına gelince benim sana tavsiyem kullanmaman olur.
    Beta'nın update'tinin verileceğini de sanmıyorum.
    Zaten şu an Beta için update verilmiyor.
    Sen her akşam güncelle anti-vir'i yeterli.
    Yeni sürüm çıkınca indirirsin tabii ki.
  • obaaaaa....çok iyi olmuş..eline sağlık
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.