Şimdi Ara

<<<<GÜNCELliğini yitirmiş YAZILIM LİNKLERİ>>>> (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
759
Cevap
1
Favori
200.519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BEYTEPE DOSTUM

WORDDAN PDFYE CEVİREN PROGRAM BİLİYORMUSUN?

TESEKKURLER
  • Firefox ve IE kullandım ama opera kullanmadım. Mozilla Firefox'dan memnunum ama bi ss falan gönderseniz fena olmazdı.
  • hocam ellerine emeğine sağlık...
    bir ricam var; free programların yanına free olduklarını belirtebilir miyiz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: virtual memory

internet explorer 7 betayı nasıl bilirsiniz?(sanki cenazede gibi oldu ama neyse)

hocam windows türkçe olduğu için çalıştıramadık.
    İngilizce ve SP2 kurulu olanlar inceleyebilmişlerdir sanırım..
  • ÇALIŞMALARIN ÇOK GÜZEL TEŞEKKÜRLER
  • çok güzel olmuş tebrikler iyi çalışma
  • arkadaslar panda platinum 2006 10.01.00 30gunluk kullanım warda bende acaba bunu nasıl tam sürüm yapıcaz lütfen bilen warsa söylesin we bu programı mutlaka indirsin çünkü bu program lemt's computers tarafından 2005yılının en iyi internet securitysi seçildi hemde 2005 wersiyonuydu o

bu 2006sı lütfen crack weya serial bilenler yardım edinn..

birisi biliyorum derse e-mail adresimi yazcam yardımlarınız için şimdiden

teşekkürler...
  • bazı lınklerde sorun var duzeltılırse sevınırım
  • quote:

Orjinalden alıntı: SonSaMuRAi

bazı lınklerde sorun var duzeltılırse sevınırım

Arkadaşım bazı linklerde sorun var diyeceğine hangilerinde sorun var yazsan da beni bütün listeyle uğraştırmasan olmuyor mu?

Ayrıca bir teşekkürü bile çok görüp bazı linklerde sorun var diyen hiçkimsenin sözlerini kaideye almayacağım.
    Ben arkadaşlar bana destek olun diyorum senin yaptığına bak...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beytepe -- 12 Şubat 2006 13:28:41 >
  • yaa arkadaşlar ben yeni üye oldum bu siteye ve ilk girdiğim gün burada sabahladım...:) baytepe arkadaşıma teşekkürler ediyorum....sadece klavyesine değil ellerine de sağlık yaniii...:) de benim bir sorunum var bilmiyorum mümkün mü ama mp3 dosyalarını midi ye çeviren bir programa ihtiyacım var , bir çok program denedim...ama olmuyo...wmw'ye , yada başka uzantılara çeviren var ama midi yok...:( yardımcı olursanız sevinirim...
  • Ben de uzun süre midi'yi mp3'e çevirien güzel bir program aramıştım bulduğumda da hevesim geçmişti.
    Aklıma iki şey geliyor dur ben bakayım bir senin için ...
  • @beytepe eline sağlıl arkadaşım burdan indirdiğim winampın yeni sürümü var sanırım sürekli new versiyon uyarısı alıyorum bilgine
  • quote:

Orjinalden alıntı: absolut_master

@beytepe eline sağlıl arkadaşım burdan indirdiğim winampın yeni sürümü var sanırım sürekli new versiyon uyarısı alıyorum bilgine

Winamp 5.13 son sürümü zaten bende bunu kullanıyorum.
    Winamp 5.2 Build 430 var fakat o beta.
    Sen, ben 5.13'ü vermeden önce 5.12 indirmiş olabilirsin belki.
  • Ellerine sağlık güzel bir çalışma.
  • beytepe arkadaşım....bekliyorum , teşekkürler...:) ama ben midiyi mp3'e değil , mp3'ü midiye çeviren bir program arıyorum....benim için önemli ilgilenirsen sevinitim:)
  • arkadasım gercekten cok faydalı bi calısma gerceklestirmissin bi cok seyi bulmama yaradı ellerine saglık saygılar
  • quote:

Orjinalden alıntı: iyidost

beytepe arkadaşım....bekliyorum , teşekkürler...:) ama ben midiyi mp3'e değil , mp3'ü midiye çeviren bir program arıyorum....benim için önemli ilgilenirsen sevinitim:)

kardeş kusura bakma ben bulamadım bu işi adam gibi yapabilen bir şey,
    ayrıca yapsan bile çok kötü oluyormuş
    audacity ve nero sound waver'dan bahsedenler var ama doğru dürüst bir şey bulamadım...
  • öncelikle tebrik ve teşekkür ederim daha önce etmediysem...sanırım microsoft antispyware'in linkinde sorun var...iyi günler
  • hocam outlook express'e adapte olup Spam kontrolü ve adres engelleme işi yapan bi program önerebilir misiniz? Norton Internet Securtiy olmadı Avast kullandığım için uyum sorunu oluyor..
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.