Şimdi Ara

güncellenecek (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.922
Cevap
226
Favori
237.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
70 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

kendisi çok güvenilir ve alakalı bir satıcıdır.

Teşekkür ederim....
  • quote:

Orijinalden alıntı: ztaskara

S.a elinizde xioami max varmı iki adet almak istiyoruz

A.S

Var evet.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• quote:

Orijinalden alıntı: Archelot
    Hocam cihazın bir sene garantisi var. Eğer biz burada yaparsak artık garanti işlemez. O yüzden seçimi size bırakıyorum. İsterseniz burada yaptırırız. İsterseniz Çine göndeririz.

anladım. nereden alacak olduğum kararsızlığı var. çok teşekkür ediyorum ilginize.
  • Bir adet mi5 128 gb tarafımdan alınmıştır yarın elimde olur umarım :)
  • Pm atıldı redmi note 3 pro için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • An itibariyle telefon tarafıma ulaşmıştır. EFT/havale yapacak kişiler rahatlıkla güvenebilir arkadaşa.

Temperli cam bana da gelmedi :/ yollarsanız çok sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 9iz3m -- 4 Ağustos 2016; 4:08:02 >
  • merhabalar sizden ya 32 gb siyah kayıtlı yada 64 gb siyah kayıtlı mi5 almak istiyorum 1 adet, referanslarınızın mesajlarına güvenerek almak istedim sizden bana pm den şu sorularıma dönüş yaparsanız sevinirim,
    1-imei ilerde patlak verirmi telefon elimde kalmasın isterim çünkü
    2-ürünün ücretini size eft yaptığım gün bana kargo ile yollayabilirmisiniz
    3-Bazı referanslarınız hediyelerden bahsetmiş, yanında neler gönderiyorsunuz acaba?

bu sorularıma yanıt bulabilirsem çook memnun olurum ve bana telefon numaranızı (watsapp) atarsanız pm den sevinirim sizle hızlı bir şekilde alışveriş yapmak istiyorum ;)
  • Malum yöntem nedir?
  • Merhaba hocam note 4ümü satıp senden bi siyah 64gb mi5 almak istiyorum ama elinde şuan yok sanırım. Ne zaman gelir yeni parti?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Corey Beaulieu

Merhaba hocam note 4ümü satıp senden bi siyah 64gb mi5 almak istiyorum ama elinde şuan yok sanırım. Ne zaman gelir yeni parti?

Hocam 10-15 gün sürer.

• quote:

Orijinalden alıntı: object1500

merhabalar sizden ya 32 gb siyah kayıtlı yada 64 gb siyah kayıtlı mi5 almak istiyorum 1 adet, referanslarınızın mesajlarına güvenerek almak istedim sizden bana pm den şu sorularıma dönüş yaparsanız sevinirim,
    1-imei ilerde patlak verirmi telefon elimde kalmasın isterim çünkü
    2-ürünün ücretini size eft yaptığım gün bana kargo ile yollayabilirmisiniz
    3-Bazı referanslarınız hediyelerden bahsetmiş, yanında neler gönderiyorsunuz acaba?

bu sorularıma yanıt bulabilirsem çook memnun olurum ve bana telefon numaranızı (watsapp) atarsanız pm den sevinirim sizle hızlı bir şekilde alışveriş yapmak istiyorum ;)

Merhaba

1- Hayır hocam hiçbir sıkıntı çıkmaz. Ayrıca yazılımla alakalı hertürlü soruna ömürboyu garanti veriyorum. En ufak sıkıntınızda kargo yoluyla bana ulaştırırsanız sorunu çözer geri yollarım.

2- Normalde evet ama eft yapacağınız saat ürünün durumu vs bunlar önemli.

3- Temperli cam, jelatin ve silikon kılıf yolluyorum. Temperli cam zaman zaman bitiyor elimde. Eğer telefonla birlikte yollayamazsam ayrıca kargo yapıyorum.

Telefon numaramı pm atıyorum.

• biraz geç oldu ama güç olmasın.

orkun hocam dan ikinci telefon alışım.geröekten harika ve hızlı çalışıyor.hizmetinden çok ama çok memnun kaldım.tereddütü olan kararsız kalan varsa kendisine ulaşssın memnun kalacaksınız eminim

hayırlı satışlar hocam
  • Archelot kullanıcısına yanıt
    Tamamdır hocam beklemedeyim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir adet mi5 aldım. Çok da memnunum. Hızlı ve sağlam bir kargo ile yolladı. Hediyeleriniz içinde ayrıca teşekkür ederim. Temperli cam bana gelmedi ayrıca yollarsanız sevinirim.

• Orkun hocamdan bir adet mi5 128gb modelini aldım, sağolsun kendisi çok yardımcı oldu, sorunsuz bir şekilde ürünü bana yetistirdi. Tereddütsüz alışveriş yapabileceğiniz bir forumdaş. Hediye ürünler arasında temperli cam elinde yoktu diye gönderemedi, eline ulaşınca kargolayacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WlcmToMyWrld -- 3 Ağustos 2016; 18:12:10 >
  • Sevgili Orkun kardeşimden 2 adet xioami mi max aldım, paketleme, suallere cevaplar ilgi alaka 10 numara, gerçekten çok memnun kaldık Rabbim daim dürüst onurlu duruşunu devam ettirsin. İstanbul'dan yazıyorum saygılar ve en içten sevgilerimi böyle emniyet içinde ilgi alaka ile satış yapan kardeşime sunarım. Ziya

• Archelot hocamdan bir adet mi5 32 gb aldım. Gerçekten çok dürüst ve ilgili bir satıcı. Elinde Tempered cam olmadığı için yollayamadı eline ulaşınca yollayacak. Herkese tavsiye ederim.
  • Hayırlı satışlar. Konu Takip

• Dün aldığım Redmi Note3 Pro bugün elime sorunsuz ulaştı. Teşekkürler.

• Elinizde note 3 Pro var mı yok mu, mesajda var görünüyor?

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.