Şimdi Ara

Güncellendi: YGS MAT - GEO Pratik Yollar Seti.Güzel Bir Set.. 10 Mart 2011 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
137
Cevap
14
Favori
19.151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nedense açılmadı bende.Komut istemi açılıp 1 saniye gözüküyor sonra kapanıyor kendi kendine.Nasıl çalıştırabilirim dosyayı ? Bu çok övülen kaynaktan mahrum kalmak istemiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhammed_199

hepsi elinde mevcut mu aca ba bu setin ?lütfen hepsi mevcutsa yükleyebilirmisiniz.

Ne yazık ki toparlayamayacağım gibi gözüküyor. Sadece matematik ile yetinin demem kabaca olur ama elimden gelen bu :/
  • Teşekkürler
  • matın devamını upload edersen çok iyi olucak.
  • Bunu hangi programla acicaz ben sag oka basıyorum hiç bisi olmuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Manyetizma

Bunu hangi programla acicaz ben sag oka basıyorum hiç bisi olmuyor

ben "Microsoft Office PowerPoint 2007" kullanıyorum. Sorunsuz.

Eğer 2007 kullanmayan varsa microsofttan uyumluluk paketi indirebilir.
  • bu programın ne yararı olabılır 40 tane kısa yolu gosterıyo o kadar hikaye ya bırakın anlayan her türlü yapar .Paylasım ıcın saol
  • quote:

Orijinalden alıntı: cinobili56

bu programın ne yararı olabılır 40 tane kısa yolu gosterıyo o kadar hikaye ya bırakın anlayan her türlü yapar .Paylasım ıcın saol

Yanlış düşünüyorsun. Belki senin, benim veya bir başkasının ihtiyacı yok ama 5-10 net yapanlara yarayacak bu set. En azından 5-8 net arttırırlar. Ben inceledim baya pratik yollar var.
  • paylaşım için teşekkürler. hız kazandırabilir bunlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmrN

Nedense açılmadı bende.Komut istemi açılıp 1 saniye gözüküyor sonra kapanıyor kendi kendine.Nasıl çalıştırabilirim dosyayı ? Bu çok övülen kaynaktan mahrum kalmak istemiyorum
  • güzelmiş kardeşim baya ilginç şeyler var.. elinde daha varsa paylaşırsan sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: kızıldag

güzelmiş kardeşim baya ilginç şeyler var.. elinde daha varsa paylaşırsan sevinirim

çok dağınık bir arşiv var toplarsam yayınlayacağım.
  • Dostum ms dos yerine başka bir dosya türü olarak atabilirmisin mat 1 i ? Açamadım da ben.
  • quote:

Dostum ms dos yerine başka bir dosya türü olarak atabilirmisin mat 1 i ? Açamadım da ben.

"Microsoft Office PowerPoint" ile açılıyor... sorun ne?
  • bu güne kadar bu kadar pratik yöntemler görmemiştim belkide yeni hazırlandığım toy olduğum için :)

3 hafta kaldı sınava geri kalan kısmını bir an önce koyarsan buradaki herkezin hayır duasını alırsın :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: d00ktor

quote:

Dostum ms dos yerine başka bir dosya türü olarak atabilirmisin mat 1 i ? Açamadım da ben.

Ben dosyaya tıkladığımda komut istemi açılıyor ve 1 saniye sonra kayboluyor.Ayriyetten dosyanın uzantısı gözükmüyor uzantısı nedir ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: d00ktor

quote:

Ben dosyaya tıkladığımda komut istemi açılıyor ve 1 saniye sonra kayboluyor.Ayriyetten dosyanın uzantısı gözükmüyor uzantısı nedir ?

uzantısı ".pps"
  • Tamamdır kardeşim açtım.İşe yarar bilgiler var teşekkürler.
  • quote:

Tamamdır kardeşim açtım.İşe yarar bilgiler var teşekkürler.

Rica ederim. Yardımcı oluyorsam ne mutlu (:
  • diğer setler yetişmez arkşlar söyleyeyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi d00ktor -- 6 Mart 2011; 9:12:27 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.