Şimdi Ara

GÜNCELLENDİ:WHATSAPP ANA BAŞLIK-TEK KONU (TÜM SORULAR BURAYA!) (175. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.008
Cevap
62
Favori
732.072
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 173174175176177
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar.whatsapp ın ios versiyonunda canımı çok sıkan birşey var.hemen izah edeyim şimdi whatsapp ımıza bir mesaj geldiğin bildiğiniz gibi ilk önce bir bildirim geliyor.bildirimi gördükten sonra hemen uygulamaya girdiğimizde az önce gelen mesajı görebilmek için whatsapp sunucularıyla bir senkronize başlıyor.dışarda internetin çekmediği zamanlarda bu senkronize uzun sürüp sinirlerimi bozabiliyor.bildirimi gelen mesajı uygulamaya girdikten sonra hemen görebilmek için neden internete bağlanma gereksinimi duyulur ki.android versiyonunda durum böyle değildi;bildirim geldiyse hemen uygulamaya girdiğimizde mesajımız okunmak üzere hazır bekliyordu.küçük bir problem fakat internetin zayıf olduğu durumlarda sunucu senkronizesi uzun sürüyor.sizce bir güncelleme gelip bu problem ortadan kalkar mı? bu işin mantıklı bir açıklaması var mıdır?

• arkadaşlar selam biliyorsunuz whatsapp web çıktı, android bir telefona sahibim galaxy ace, ve güncellememide yaptım ancak anlaşıldığı kadarıyla qr kodunu taratma kısmına gelince, qr kodu taratmayı nasıl yapacağımız videoyu kapatmak için ok got it diye bir butona basmamız lazım ancak sorun şu ki ekran çözünürlüğü 4ten küçük olanlar göremiyor, cihazı rootlu olanlar için çözüm gelmiş ancak ben risklerinden dolayı root yapmıyorum başka bildiğiniz bir çözüm var mıdır acaba? teşekkürler
  • Note 4 telefonumda güncellemeyi yaptım ama sürekli kod taranamadı hatası alıyorum.
  • Whatsapp Web harika olmuş ya , kaç gündür uygulama arıyordum nasıl bilgisayardan yazabilirim diye tam zamanında çıkarttı sonunda şunu bir anıyı filan anlatırken telefondan ölüyordum yaz yaz ..
  • Arkadaşlar bir sorum olacak,
    Şimdi ben bir yolculuğa çıkıyorum 15 gün boyunca ve iPhone5'imi bir arkadaşa vereceğim kullansın diye.

Şimdi istediğimiz şu arkadaşım tabii ki kendi hesabını açacak gruplar sohbetler gitmeden ve kullanacak
    Benim hesabım girmediğim günlerde açık duracak son görülme 25 şubat yazsın ve bana mesaj atılabilsin ben döndüğümde
    kendi hesabımla girince o mesajlar iletilsin ve ben okuyabileyim.

Bunu nasıl yapacağız? Telefondan numara değiştir dersek benim gruplarım sohbetlerim onun numarasına geçer sanırım o olmaz
    Hesap sil dersem kendi hesabımı silerim konuşmalar gruplar yine gider o da olmaz. Sanırım ben direk programı silsem sonra arkadaşımın kartı takıp yeniden
    yüklesek ve onun numarasını girsek o kendi hesabına sorunsuzca ulaşır benimki de dediğim gibi kapanmadan son görülme şeklinde bekler döndüğümde
    de aynı şekilde kartımı takar ve programı silip tekrar yüklerim.

Doğru mudur?

• Ya whatsapp androidde ucretsiz ama app store da parali neden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: crusel58

Ya whatsapp androidde ucretsiz ama app store da parali neden

ikisinde de ücretsiz hocam öyle birşey yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: der ve gider

quote:

Orijinalden alıntı: Métropol

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bsliali

quote:

Şu çift tik özelliği yüzünden programdan soğudum ios'ta çalışmıyor çift tik hiçbir şekilde. Yazık ya koca whatsapp yani.

çift tik derken okundu özelliği mi ? mavi olan mı yoksa normal iki tik olayı mı ? mavi tik ise ayarlardan kapatılıyor artık son güncelleme ile o özellik ondan çalışmıyor sanıyor olabilirsiniz

Hayır normal iki tik çalışmıyor hiçbir ios cihazda.

Neyi kastettiğinizi anlamadım ama bence her türlü iki tik çalışıyor, iletildi ve okundu şeklinde ikiside çalışıyor.

Ama ayarlarda nerden kapanıyor onu bulamadım, arkadaş kapanıyor demiş de..

Hayır çalışmıyor. Şunu deneyin:

Bir iphone'da tüm uygulamaları kapatın, whatsapp açık kalmasın yani. Sonra başka bir iphone'dan bu telefona whatsapp mesajı atın iki telefonun da interneti normal açıkken. Normalde iki tik olması gerekiyor, çünkü mesaj gönderildi ve iletildi. Ama iPhone'da tek tik oluyor. :)

Bu mesajım 2 eksi almış. Çok merak ettim iki tik olan bir telefon var mı acaba neden eksilendi? Ios hatasını söyledim diye hatalı mı oldum şimdi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Nisanda sürem doluyor. Şimdiden satın alamaz mıyım ?

• quote:

Orijinalden alıntı: mtyg

Nisanda sürem doluyor. Şimdiden satın alamaz mıyım ?

alırsınız...Google cüzdan veya ödeme linki göndere basın ve satın alın

quote:

Orijinalden alıntı: Aspilicueta24

Arkadaşlar whatsim nasıl alabiliriz?

kendi sitesinde 26 şubat 2015 tarihinden itibaren başlıyacak yazıyor. Türkiyede nerelerden temin edebiliriz bilgi yok galiba şu an

ayrıca whatsapp plus yüzünden ban yiyip kullanamayan arkadaşlar yeni bir yöntem çıktı ve çalışıyor.Plusa dönmek isterseniz alttaki linke bakabilirsiniz.

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=102185332

• senseman62 kullanıcısına yanıt
    İos

• mtyg kullanıcısına yanıt
    ios hakkında bir bilgim yok...fakat ondada satın alınır bir sıkıntı çıkacağını sanmıyorum.

ayarlar/Hesap/Ödeme bilgisi ---- ordanda satın alma işlemini yapabilirsiniz.
  • Merhaba benim sorun whatsapp ta mesaj geldigi zaman o mesaj sayisi göstermiyor kirmizi yuwarlak sildim gene yükledim olmadi tesekkürler

• Arkadaslar whatsapp a istersem full hd foto atayım kalitesi çok düşüyor ne yapmam lazım

• Umut K. kullanıcısına yanıt
    Ne yazık ki yapabilecek bir şey yok. Hem fotoğraf hem video tarafında WhatsApp yoğun sıkıştırma uyguluyor. Hem sunucularda yük olmasın hem de bu kadar dandik telefonu da içeren ekosistemde uyumluluk sorunları yaşanmasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Umut K.

Arkadaslar whatsapp a istersem full hd foto atayım kalitesi çok düşüyor ne yapmam lazım

Whatsapp + ile bu küçültme işleminin önüne geçilebiliyor diye biliyorum. Ancak Whapsapp + ancak jailbreak ile yükleyebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmckr

quote:

Orijinalden alıntı: Umut K.

Arkadaslar whatsapp a istersem full hd foto atayım kalitesi çok düşüyor ne yapmam lazım

Whatsapp + ile bu küçültme işleminin önüne geçilebiliyor diye biliyorum. Ancak Whapsapp + ancak jailbreak ile yükleyebilirsiniz.

Hocam whatsapp+ yuklemekte sorun yok ama yüklü olanları da banliyorlar çözümü çıktı mi

• Umut K. kullanıcısına yanıt
    Doğruyu söylemek gerekirse her hangi bir çözüm duymadım konu ile ilgili.
  • Arkadşlar bi sorum var. Watsap hesabımı silersem watsappta önceden gönderdiğim fotoğraflar karşı tarafın medyalarnda görünmeye devam edermi? Yoksa karşılıklı tüm gönderiler de gidermi? Ve aynı numarayla tekrar hesap açarsam bu gönderiler geri gelirmi? Lütfen yanıtsız bırakmayın arkadaşlr

• Arkadşlar bi sorum var. Watsap hesabımı silersem watsappta önceden gönderdiğim fotoğraflar karşı tarafın medyalarnda görünmeye devam edermi? Yoksa karşılıklı tüm gönderiler de gidermi? Ve aynı numarayla tekrar hesap açarsam bu gönderiler geri gelirmi? Lütfen yanıtsız bırakmayın arkadaşlr

• 
Sayfa: önceki 173174175176177
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.