Şimdi Ara

GÜNCELLENDİ:WHATSAPP ANA BAŞLIK-TEK KONU (TÜM SORULAR BURAYA!) (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (3 Mobil) - 2 Masaüstü3 Mobil
5 sn
4.009
Cevap
62
Favori
734.859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: DIESEL

quote:

Orijinalden alıntı: beytepeli06

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AhmedKaymakcı

quote:

Orijinalden alıntı: LostDestiny

Son 2 gündür Whatsapp'tan kaynaklanan bir sıkıntı."Connecting" de takılıyor ve problem sadece bende de değil.Yurt dışında konuştuğum arkadaşlarımda da aynı problem var.Konu ile ilgili bilgisi olan var mı?

bendede bu connecting problemi var ve çok sinir bozucu

kesinlikle katılıyorum neden kaynaklanıyor bir bilen varsa yardımcı olsun

dün bende de vardı,wifi kapatıp tekrar açtım düzeldi. öylece bekliyordu.connecting.
    şuan bir sıkıntı var mı sizde ?

ben internet paketinden yararlanıyorum ama aklıma hiç gelmedi ağ bağlantılarını açıp kapatmak bir deneyeyim hemen

Alıntıları Göster
    olmadı yemedi:(

• yok olmuyor

olmadı yemedi:(

Alıntıları Göster
    whatsappçılar bir bir dökülmeye başladı:D
    dipnot:bnmki her ne olduysa düzeldi....:D
    connecting te bekliyordu. çıktım. wifiyi kapattım sonra uygulamayı home tuşuna 2 kere ard arda basarak çıkış yaparak kapattım. sonra geldim wifiyi açtım. sonra gittim uygulamaya girdim hemen bağlantı :)

uzun süreli açık kalınca mı uygulama kendini kapatıyor anlamadım. ayarlarda bununla ilgili bir yer olabilir kanımca.? şu saattir mesajlaşma olmazsa bağlantıyı kes gibisinden. ne dersiniz ?

Alıntıları Göster
    saçma bi cevap olucak ama olsun yinede yazalım:D 3g ile bağnanalar varsa 3g lerini kapatsınlar ..whatsapp komple kökten kapatın.sonra wi fi yi kapatıp açın tekrardan oluyor bana mı denk geldi artık orasını bilemicem ama işte bişeyleri kapatıp açın yeniden düzeliyor belli süre sonra:D

tamam işte anlattığım yöntem yemiş :D böyle yiyor arkadaşlar ama sürekli bunu yapmak sıkıntılı söyliyim ayarları kurcalayalım.

Alıntıları Göster
    Hocam düzeliyor da,anında gene gidiyor maksimum 3-5 dakika.Aşırı sinir yaptım.

https://twitter.com/?q=whatsapp#!/search

edit. 1 dk da 20 yeni twit atıldı hakkında :D:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beytepeli06 -- 24 Ağustos 2011; 0:11:13 >

Orijinalden alıntı: LostDestiny

Hocam düzeliyor da,anında gene gidiyor maksimum 3-5 dakika.Aşırı sinir yaptım.

Alıntıları Göster
    whatsapp gibi programlardan sağlıklı olarak faydalanabilmek için 1-usd ücretten (installous yerine appstore'den indirmek) kaçmamak gerektiğini düşünüyorum. emeğinin karşılığı olarak hem adamlar kazansın, hemde serverları için bakım ve iyileştirme yapsınlarki sorunsuz kullanalım..
    connecting sorunu 2 gündür bende de var. bu sorun umarım geçicidir, whatsapp'ı severek ve yoğun kullanıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: cemsch

whatsapp gibi programlardan sağlıklı olarak faydalanabilmek için 1-usd ücretten (installous yerine appstore'den indirmek) kaçmamak gerektiğini düşünüyorum. emeğinin karşılığı olarak hem adamlar kazansın, hemde serverları için bakım ve iyileştirme yapsınlarki sorunsuz kullanalım..
    connecting sorunu 2 gündür bende de var. bu sorun umarım geçicidir, whatsapp'ı severek ve yoğun kullanıyorum.

Alıntıları Göster
    aşırı yüklenme oldu çok sinir oldum tam kızla konuşuyorduk bir de. Normal mesajlaşmak da çok uzun sürüyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: LakrosEu

aşırı yüklenme oldu çok sinir oldum tam kızla konuşuyorduk bir de. Normal mesajlaşmak da çok uzun sürüyor.

Alıntıları Göster
    An itibariyle düzeldi ben de
  • bir sorum olacak. home tuşuna 2 ard arda basıp whatsappı buradan kapatıyorum. tuşları kilitlyiorum öylece beklerken halen bana mesaj gelebiliyor ? telefondan neti kesmeden nasıl bu uygulamayı tamamen kapatacagım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

bir sorum olacak. home tuşuna 2 ard arda basıp whatsappı buradan kapatıyorum. tuşları kilitlyiorum öylece beklerken halen bana mesaj gelebiliyor ? telefondan neti kesmeden nasıl bu uygulamayı tamamen kapatacagım.

Whatsapp kapanmaz, anca interneti kaparsan kapayabilirsin.

Orijinalden alıntı: LakrosEu

quote:

bir sorum olacak. home tuşuna 2 ard arda basıp whatsappı buradan kapatıyorum. tuşları kilitlyiorum öylece beklerken halen bana mesaj gelebiliyor ? telefondan neti kesmeden nasıl bu uygulamayı tamamen kapatacagım.

Whatsapp kapanmaz, anca interneti kaparsan kapayabilirsin.

Alıntıları Göster
    Deli etti benide bugün bi ara.

Orijinalden alıntı: Hakan..

Deli etti benide bugün bi ara.

Alıntıları Göster
    ben arama yapamıyorum.. mesajlarım gidiyo ama arama yapılmıyo. sizde var mı sorun

Orijinalden alıntı: DeFKNoT

ben arama yapamıyorum.. mesajlarım gidiyo ama arama yapılmıyo. sizde var mı sorun

Whatsapp da arama varda benimmi haberim yok ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: turkbaba17

quote:

Ben de deli oldum bugün, kendine gelemedi bir türlü
    Bu arada hayır Whatsapptan arama yapılamıyor

Orijinalden alıntı: Incubuss

quote:

Orijinalden alıntı: turkbaba17

quote:

Ben de deli oldum bugün, kendine gelemedi bir türlü
    Bu arada hayır Whatsapptan arama yapılamıyor

Alıntıları Göster
    Evet son 2 gündür oluyor kısa süreli sorunlar ama herkesde var genel bişi,bi güncelleme yaparlar heralde.
    AMD Ryzen 7 3700X 3.60GHz//MSI B450 Tomahawk Max//MSI RX 5600 XT GAMING X 8G//Corsair Vengeance RGB Pro 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz // Xpg SX8100 ASX8100 512 GB M.2 PCIe NVMe SSD Disk//Corsair iCUE 220T RGB Airflow USB 3.0//Corsair CV550 CP-9020210-EU 550W 80+ Plus Bronze//AOC 21.5" G2260VWQ6 1 ms 75Hz FreeSync Gaming Monitör //Logitech G710+ Mechanical Gaming Keyboard//Logitech G502 Spectrum RGB Gaming Mouse

Origin ID : mrhusnu

• quote:

Orijinalden alıntı: mrhusnu

Evet son 2 gündür oluyor kısa süreli sorunlar ama herkesde var genel bişi,bi güncelleme yaparlar heralde.

Alıntıları Göster
    whatsapp uçtuğunda viber in mesaj kısmı devreye alıyorum oradan devam ediyorum.. yarım saatte bir arada bakıyorum geldiyse ne ala.. Oraya geçiyorum.. Yok hala not connected yazıyorsa viber message dan devam..

Hayat hiç bir zaman durmaz herşeyin bir alternatifi her zaman vardır her an olmalıdır :)
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.