Şimdi Ara

güncelleme rezaleti (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • o yüzden telefonu değiştireceğim ya lg alacağım yada sony yada yurtdışı cihaz samsung türkiyede avcunu yalasın insanları enayi yerine koymak o kadar kolay değil birde bu samsung all share cast dongleyi herhangibi android cihazla kullanmamz mümkün mü ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: srknpower

Saka gibi ya. Yorumlara gel guncelleme gelse uzaya mi cikacakmismis. Allah akil fikir versin ne diyim

aynen öyle para kolay kazanılmıyor
  • mehmedaltair kullanıcısına yanıt
    One bir kere güncellemeyi erken aldı diye en başta olacağını sanma. One x'in durumu... s3'le aynı zamanda çıktı. Aldığı güncelleme bir tane. Samsung s3'e 4.4'ü geçte olsa görür. Geç olmasının sebebi Samsung'un stratejisi, One bu sene aynı duruma düşerse görürüm sizleri.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrtrhn

One bir kere güncellemeyi erken aldı diye en başta olacağını sanma. One x'in durumu... s3'le aynı zamanda çıktı. Aldığı güncelleme bir tane. Samsung s3'e 4.4'ü geçte olsa görür. Geç olmasının sebebi Samsung'un stratejisi, One bu sene aynı duruma düşerse görürüm sizleri.

s3 4.4 almayacak sanırım. Listesi yayınlandı s3 ve minisi yoktu.

Ayrıca konuyu açan arkadaşa söyleyeyim, güncellemeyi çok bir şey sanma. Madem son android sürümünü kullanmak istiyorsun ROM at. Galaxy Wonder'da 4.4.2 kullanıyorum şu anda. Güncellemeye takılsam ya 1500 tl verecektim ya 2.3.6'da kalacaktım. Rom atmak neden bu kadar abartılıyor ? Android = Özgürlük'ten kastın ne olduğunu hala anlamayanlar var sanırım. Özgürlük = ROM. Özgürlük ≠ APK, Wallpaper.

• The Tenth Doctor kullanıcısına yanıt
    Sadece bloggerın listesi ? Haber niteliği taşımıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: The Tenth Doctor

quote:

s3 4.4 almayacak sanırım. Listesi yayınlandı s3 ve minisi yoktu.

Ayrıca konuyu açan arkadaşa söyleyeyim, güncellemeyi çok bir şey sanma. Madem son android sürümünü kullanmak istiyorsun ROM at. Galaxy Wonder'da 4.4.2 kullanıyorum şu anda. Güncellemeye takılsam ya 1500 tl verecektim ya 2.3.6'da kalacaktım. Rom atmak neden bu kadar abartılıyor ? Android = Özgürlük'ten kastın ne olduğunu hala anlamayanlar var sanırım. Özgürlük = ROM. Özgürlük ≠ APK, Wallpaper.

Dostum yukardada yazdım illa 4.4e geceyim diye bir savaşım yok hediye gear geldi ve kullanamıyıuoeum 4.2de kalsın en azından 4.2ye gear kullanmak icin bir yazilim eklensin

• quote:

one x 4.1 ve 4.2 aldı s3 4.1 ve 4.3 güncelleme sayısı aynı ama nvidia sağolsun en büyük kazığını attı bu arada 4.4 one x'in snapdragon versiyonuna geliyor sonuç s3 failed

edit:bir kere önce almadı 4.3 ve 4.4'ü ilk olarak alan telefon nexusları saymazsak hatta 4.4 güncellemesi nexus4'ten 1 hafta sonra benim telefonuma geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmedaltair -- 2 Mart 2014; 14:48:47 >

• 2017'ye kadar alacakta, Microsoft bu hızla giderse çok beklersin daha. Adamlar 2 senede bir güncelleme veriyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1myst

Hocam kaynak belirtebilir misin?

Windows Phone 8 kullanıcıları cihaz çıkış tarihinden itibaren en az 18 ay kesintisiz güncelleme desteğine sahip olacaklarken, bu güncellemeler Over The Air (veya OTA) ile yapılabilecektir.

925te 2017ye kadar alacağına göre 920 de alacak.

http://tr.m.wikipedia.org/wiki/Windows_Phone

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.