Şimdi Ara

Güncel Sisteme Göre Direksiyon Sınavında Yapılması Gerekenler, Dikkat Edilecekler [Tek seferde geçtim] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
2
Favori
5.456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: KronCHE

Arkadaşlar sınav alanına herkes kendi imkanı ilen gidiyor değilmi?

evet
  • quote:

Orijinalden alıntı: lawness

Dinliyorum.

Hocam dönel kavşakta sinyal nasıl veriyoruz kafam karıştı iyice.
    Kırmızı noktadan ayrı ayrı mavi ve yeşil noktalara giderken sinyal nası vericem?
    Bu mesaja eklenen görseller:

Güncel Sisteme Göre Direksiyon Sınavında Yapılması Gerekenler, Dikkat Edilecekler [Tek seferde geçtim]

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Faıthful kullanıcısına yanıt
    Mavi kısım düz karşı ise sinyal verme hocam kontrollü şekilde ilerle. Kırmızı yer ise dönel kavşağa gelmeden önceden sola sinyal hep açık kalacak yavaşça döneceksin yine hocam düz giderken sinyal yok. Sınavı bitirken sağa gel bitir diyince dahi unutmayin sinyal vermeyi tek hakkın var sinyalde.

• quote:

Orijinalden alıntı: lawness

Mavi kısım düz karşı ise sinyal verme hocam kontrollü şekilde ilerle. Kırmızı yer ise dönel kavşağa gelmeden önceden sola sinyal hep açık kalacak yavaşça döneceksin yine hocam düz giderken sinyal yok. Sınavı bitirken sağa gel bitir diyince dahi unutmayin sinyal vermeyi tek hakkın var sinyalde.

Hocam tam çızemedim ama mavı kısıma girmek için kurs hocası kavşağın içindeyken sağa doğru sınyal ver dedi
    Yeşil kısım için ilk önce kavşağa girerken sola doğru sonra kavşağın içindeyken sağa doğru sınyal ver dedı

banada hocam aynı şeyi söyledi ve kafam karıştı şuan, yarında sınavım var. :S
  • Kaldık yav

Niye bıraktılar

• Benim güzel geçti valla daha önce parkı bu kadar güzel yapmamıştım şans oldu. Yokuşta 1 cm kayma olmadı, genel bağlamda güzel geçti. Tek şüphem yokuş kalkışta bir süre beklemek gerekiyormuş ben sağa çektim arabayı bekleyeceğimizi bilmediğim için dörtlü yakmadım arkadaki üye dörtlülerini niye yakmıyorsun falan dedi ama indirmediler. Bakalım akşama öğreneceğiz.
  • bende gectim sabah kolay gecti hic hata yapmadım müfettiş iyi bir sürücüsün dedi :) 2000 saat ets 2 nin farkı birazda tdu 2 ve assetto corsa selamlar :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: RagnarLoRdbrok

Niye bıraktılar

Park hakkı neden bir ya olmaz böyle iş harbiden

Geçmiş olsun hocam 2.seferde alırsınız inşallah nerede hata yaptınız park için dubalara mı çarptınız?

• deskel kullanıcısına yanıt
    ETS2 TECRÜBESİ HAKLISIN :))) BENDE 785 SAAT OYNADIM MULTİPLAYER HEMDE HATASIZ GEÇTIM SINAVI :)
  • Arkadaşlar dosyam hazırlanmış başka hazirlanan var mı?

• lawness kullanıcısına yanıt
    Diğer konuda vardı biri dosyası hazırlanmıştı ertesi günü gidip geçici ehliyet belgesini almıştı. Benim haber yok hala?!
  • Geçici ehliyet belgesi diye bir kağıt yoktur hocam o belge hiç bir zaman ehliyet yerine geçmez o

quote:

SORU: SÜRÜCÜ BELGEM KAÇ GÜN SONRA TESLİM EDİLİR?
    CEVAP:Sürücü belgesi başvurularında başvuru kabul edildikten sonra sürücü belgesi yerine geçen geçici belge düzenlenecek olup, 15 gün içerisinde asıl sürücü belgesi teslim edilecektir.

Kaynak:
    https://surucurandevu.egm.gov.tr/sss.aspx
  • O belge ile araç kullanırken yakalanirsaniz ceza kesilir trafik polisi tanıdık var o da dedi sürücü kursum da böyle dedi.

İlginç, ben hep kullanılabilir diye biliyordum. Kullanmayız o zaman no problem.
  • Kullanırsınız, süresi bitene kadar ehliyet değerindedir o belge.

• DoktorPilot kullanıcısına yanıt
    Bende öyle biliyorum, çok yakınım kursta çalışıyor ona soracağım.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.