Şimdi Ara

Güncel PSP Fiyatları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Biliyorum, böyle bir topic var ama sanki fiyatlar güncel değil gibi.

1-Frimware herşey dahil modeli olsun. (memoryden oyun açsın vs.)

2-Alet sıfır olsun.

İstanbul'da var mı bildiğiniz bu özelliklere uyan psp satan bir yer ? Birde an itibariyle psp için en iyi
    custom frimware hangisidir ?

Eyvalah,saolun.

• www.platinelektronik.com
  • mesela ben spot value pack 3.10oe sıfır aleti 300 e aldım peşin çok iyi bir fiyata aldım kanımca + içinde beleş oyun vardı
  • Hocam nereden aldınız ?
  • yazıcıoğlunun yanındaki dükkandan adını tam hatırlamıyorum ama adamın elinde zaten 1 tane kalmıştı
  • Siyah bi PSP ye baktım GARANTİLİ yazıyor..Sony EUROASİA garantisimidir? Yoksa bizzat kendilerimi garanti veriyor?. Bir de versiyon güncellenip öyle yollama durumu varmı? Bilgilendirirseniz sevinirim..Sorularda tam soru oldu ama yinede merak ettim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Keşiş -- 30 Nisan 2007; 3:03:11 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Keşiş

Siyah bi PSP ye baktım GARANTİLİ yazıyor..Sony EUROASİA garantisimidir? Yoksa bizzat kendilerimi garanti veriyor?. Bir de versiyon güncellenip öyle yollama durumu varmı? Bilgilendirirseniz sevinirim..Sorularda tam soru oldu ama yinede merak ettim

dükkan garantisi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: dmc 12

mesela ben spot value pack 3.10oe sıfır aleti 300 e aldım peşin çok iyi bir fiyata aldım kanımca + içinde beleş oyun vardı

onlar galiba modifiyeli oluyormuş. yani bozuk psp'leri alıp tamir edip öyle satıyorlarmış. yoksa o kadar ucuz olmaz tahminimce. bende almayı düşünüyorum psp banada yardım ederseniz iyi olur. şimdi bi tane topic açıcam zaten :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.