Şimdi Ara

Güncel oyunlar için ekran kartı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yakın zamanda yeni bir ekran kartı almak istiyorum çünkü son zamanlarda çıkan oyunları oynamakta sıkıntı çekiyorum.
    Örneğin şuanki sistemimle Skyrim'i oynuyorum ama en düşük ayarlarda bile açık alanda gezerken takılmalar yaşıyorum. Skyrim gibi bir oyunu rahat rahat oynamak istiyorum.

İşlemci: Intel Core 2 Duo E7500 2.93GHz
    Ram: 2,00 GB
    Şuanki Ekran Kartı: GeForce 9500 GT (1 GB)

Bütçe önemli değil, hangi ekran kartlarını önerirsiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birseysorabilirmiyim -- 11 Aralık 2011; 23:08:08 >

• Bütçe önemli değil diyorsanız komple sistem önerebilirim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: gOkO

Bütçe önemli değil diyorsanız komple sistem önerebilirim...

Hayır ben sadece tavsiyeleri görmek için bir bütçe sınır koymadım. Komple sistem fazla gelir. Yinede teşekkürler
  • Ati 6850 sizi fazlasıyla mutlu edecektir.Ancak işlemci darboğazı yüzünden ekran kartını tam kapasite kullanamazsınız.Ayrıca Powerinizinde yeterli olması gerekir...
  • Tavsiyeler için çok teşekkür ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Ati 6850 sizi fazlasıyla mutlu edecektir.Ancak işlemci darboğazı yüzünden ekran kartını tam kapasite kullanamazsınız.Ayrıca Powerinizinde yeterli olması gerekir...

Bir sorum olacak cahilliğime verin bu konuyu işlemci darboğazı demekle neyi kastetmektesiniz acaba?
  • önce ram i 4 le sonra bı tanede 6790 veya 6850 al . işlemcı darbogazına bakma yenı sıstem aldıgındada kullanırsın o kartları
  • quote:

Orijinalden alıntı: rudeboytr

quote:

Ati 6850 sizi fazlasıyla mutlu edecektir.Ancak işlemci darboğazı yüzünden ekran kartını tam kapasite kullanamazsınız.Ayrıca Powerinizinde yeterli olması gerekir...

Bir sorum olacak cahilliğime verin bu konuyu işlemci darboğazı demekle neyi kastetmektesiniz acaba?

Mevcut işlemciniz alacağınız ekran kartının grafik işleme hızına engel teşkil edebilir.Bu durum sadece orta üst ve üst segment grafik kartlarının eski nesil işlemcilerle uygulanmasında ortaya çıkar genelde.Grafik biriminin saniyede işleyeceği veri için gerekli işlem gücü işlemci tarafından verilemediği durumlarda, saniye başına düşen kare sayısı başta olmak üzere birçok aksaklık meydana gelir(Anlık duraklamalar, fps de aşırı dalgalanmalar v.s.). Şöyle örneklendirelim; 12 volt ile çalışan bir fan 3000 rpm de önüyorsa 10 volt verdiğimizde 2700 rpm de dönecektir.Fan aynı fan olmasına rağmen...

• Her zaman darboğaz yani limitleme vardır. Yani GTX580 ile 100 FPS alınırken 570 SLI 110-120 fps alıyorsa aslında orda da işlemci darboğazı vardır. 570 SLI çok güçlü olduğu için limitleme olmuştur. Ancak teste 1 ya da 2 oyunda böyle sonuç çıkarken diğer oyunlarda fark daha iyi olabilir. Yani oyuna göre de farklı sonuçlar olacaktır....
  • 6850 al overclock yaparsın e7500'e darbogaz azalır ilerde degistirirsin islemciyi
  • o işlemciye 5770 den fazlası gelmez zaten 5770 ile çağ atlarsın zaten
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.