Şimdi Ara

Güncel Görüşme Detaylarını kontrol edelim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bir kontrol eder misiniz güncel detaydaki tutarı sayfaları inceledim herhangi bir ücretlendirilen birşey olmamasına rağmen 125 Tl görüşme mevcut bende.

• dün gece faturam kesildi ondan şuan için güncelim görünmüyor göründüğünde tekrar yazıcam.Fatura kesimi olmadan öncede sorun yoktu 59 küsür olması gereken tutardı.Bakalım yeni dönemde bir sıkıntı olacak mı ?

Senin birden mi oldu yoksa epeydir öylemiydi?

Buarada senin cihaz taksitleri direk faturadan mı alınıyor yoksa karttan mı ilk 12 ay ?

Aklıma gelmişken nişanlımın güncel detayına baktım onda da bi anormallik yok 20 tl cihaz taksiti dahil 50 tl tutar görünüyor, problem yok şuanlık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeSiN -- 17 Ağustos 2011; 0:03:21 >
  • Bende cihaz taksidi hiç gözükmedi, kredi kartı ile ödeniyor geçen iki ay hep normal tutardı, olay şu ki hiç ucretlendirileçek birşey yok. Internet sms konuşma hepsi mevcut, bakalım ne olacak
  • Tarih ve Saat Açıklama Numara Arama Yönü Süre(sn.) Hacim(kb) Tutar(TL)
    13/08/2011 16:00 İçerik 05427573045 VODAFONE 0 3.96

bende böyle bi detay var bu nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi by_fb -- 17 Ağustos 2011; 0:31:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: invisible

Bende cihaz taksidi hiç gözükmedi, kredi kartı ile ödeniyor geçen iki ay hep normal tutardı, olay şu ki hiç ucretlendirileçek birşey yok. Internet sms konuşma hepsi mevcut, bakalım ne olacak

Ücretlendirilmez de paket ücreti gibi birşey eklenmiş olabilir.Sonuçta sms paketi aladığımızda orda 9 tl sms paketi alındı diye görünmüyor.Evet bi gariplik var şuan arasanız diyecekleri şey belli faturanız kesilsin öyle arayın bilmiyorum nolacak :) istersen mail at ilk aşamada ilk kez böyle sorunla karşılaşıyorum ücretlenen bir kullanımımda yok dersin.

Misal 3 ay önce bende bi 30 tl fazlalık oldu haliyle güncel detayda görünen birşey yok ama ben tahmin etmiştim ki faturayı görüncede cepaile paketi bünyesindeki toplam 30 tl olması gereken transfer miktarı 60 tl olarak görünüyordu mail attım birkaç hafta sonra iadesini yaptılar.Belki bu tip bir hata neden olmuş olabilir sonuçta dediğin gibi kullanımdan değilse hatalı ekleme söz konusu ve bu faturada bir şekilde biryerin altında görülecek.

• Bende genç avantaj var fatura sadece 26 tl olmalı bakalım mail attım zaten
  • quote:

Bende genç avantaj var fatura sadece 26 tl olmalı bakalım mail attım zaten

Senden ricam fatura hatalı çıkarsa lütfen paylaş sadece tarife ücreti olması gereken bir faturaya nerden okadar meblağ eklicekler çok merak ediyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Önce den yurt dışı ile de konuşuyordum o da yok iki aydır ilk defa böyle bir sorun oldu ne konuşma ne sms sınırı asildi paylaşacağım
  • O degil bu ayın faturası da degil bu gelecek ay gelecek:) daha dokuz günlük
  • quote:

O degil bu ayın faturası da degil bu gelecek ay gelecek:) daha dokuz günlük

epey varmış ozaman :) belki ozamana kadar düzelir sistem kaynaklı bir hatada olabilir belli olmaz.Aradıklarında şu cümleyi benim için dermisin :) kesin sana diyecekler faturanızın kesilmesini bekleyin diye ozaman de ki tamam da bu hata düzelmeyecek hep öyle yapıyorsunuz ee ben niye 100 tl fazla ödeyeyim diye.

fatura bu şekilde kesildi varsayalım iadesini mutlaka alırsın ama düşünsene imkanın yok bütçen 26 tl ye göre bu 100 tl fazla miktarı nasıl ödeyecen de sonra iade alacan dimi çok saçma ya bunu fatura kesilmeden el atabilmeleri lazım vf nun.Birkez güncel hatalı çıkınca % 90 ihtimal fatura öyle kesiliyor vfda çünkü.

• Sayfada gerekli açıklama mevcut

"Fatura döneminde yapılacak olan indirimler ve ÖİV tutarları güncel görüşme tutarınıza dahil edilmemiştir"

Bedava konuşma ücretleri fatura kesilince düşülecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: orkan1977

Sayfada gerekli açıklama mevcut

"Fatura döneminde yapılacak olan indirimler ve ÖİV tutarları güncel görüşme tutarınıza dahil edilmemiştir"

Bedava konuşma ücretleri fatura kesilince düşülecek

o yazi yıllardır var ama orda herzaman herşey dahil gorunur tutar.onunla alakalı bir durum değil yani.
  • kontratlı paketle telefon alanlarda guncel sorunu var anlaşılan,eşlme 99tllik paketle iphone aldık göruşme ve internet ucret yansımamıs ama gunceli 169 tl gözukuyor
  • Herkeste aynı...Benim ilk faturam 2 gün önce kesildi...Kesildiği zaman 11tl idi...Ama olması gereken 7tl idi...Şimdi baktım güncel 75tl gözüküyor...Zaten ekstra bir kullanım söz konusu olamaz...Konuşma süresi, sms paketi, internet paketi hepsi mevcut...Hata var muhtemelen, onuda düzeltir Vodafone...
  • tekrar belirtiyorum toplu süre ücretleriniz ve indirimleriniz fatura kesildikten sonra hesaplanır
  • quote:

tekrar belirtiyorum toplu süre ücretleriniz ve indirimleriniz fatura kesildikten sonra hesaplanır

Dostum biz ilk defa faturalı kullanmıyoruz. İlk ayımızda değil cihaz kampanyalarında.
  • ben bilgiyi veriyorum, ikna etmeye çalışmıyorum, herkes dilediğini düşünmekte özgür, ancak doğru bilgi budur.
  • quote:

ben bilgiyi veriyorum, ikna etmeye çalışmıyorum, herkes dilediğini düşünmekte özgür, ancak doğru bilgi budur.

orda bilgi şöyle doğru hocam görüşme detaylarında kdv öiv hariç fiyat yazar ama yukardaki güncel tutarda herşey dahildir çünkü bizzat kullanıyoruz.Sallıyorum ücretli sms attığında aşağıda 28-29 kuruş gibi birşey görünürken yukarıdaki ücrete 40-41 kuruş gibi neyse ücreti o eklenir bizzat tecrübeyle sabittir :) arkadaşta eski faturalı zaten sürekli takip ettiğimizden bu detayları herşeyine hakimiz o sadece süs yazısı olarak konmuş.

Vfda ücretsiz bir hizmet alıyorsan asla ordaki ücret kabarmaz böyle bir uygulaması olmadı yani ordaki tutar sallıyorum 200 tl olacakta fatura kesilirken düzelcek 35 tl gelecek yok böyle birşey.Orda hata olduysa kesin hata olmuştur ki vf bunu bazen yapıyor :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeSiN -- 17 Ağustos 2011; 16:01:28 >

• Tekrar söylüyorum ki ne yazıkki var böyle birşey. Orada güncelini 200 tl görürsün, faturan kesildikten sonra bedava konuşmaların hesaplanır faturan 35 tl çıkar. İyi günler
  • Merhabalar,

Ben de faturamı vodafonea taşıdım 20TLlik konuşma paketim var, daha sonra blackberry cihaz kampanyasına katıldım 24 ay 48 TL taahhüte cihaz + bis internet anlaşması yaptım. Güncel detayım şu an 137 TL görünüyor. 3-4 kez müşteri hizmetlerini aradım, fatura kesilince indirimler yansıyacak dediler ancak ben biraz panik olmuş durumdayım açıkçası :) sadece facebooka giriyorum, iş yeri maillerim açık o kadar.. Bu neyin tutarı, her akşam msaj gelmeye başladı tebrrikler günlük 5TLlik data kullanımınızı kullandığınız için 23:59:59a kadar internet bedava diye... Ben blackberry bis hizmetinden yaralanıyorsam bu mesajlar neden geliyor? Neden insanları gerekli gereksiz tedirgin ediyorlar?? Yazsana kardeşim paket tutarın 20TL varsa ekstralar işte bilmem şu kadar TL ne gerek var güncel görüşme detayına anlamadım? Bu fatura bu şekilde kesilirse tüketici haklarına kadar mahkemeye kadar taşırım bu konuyu eğer çare bulamazlarsa çünkü Vodafone müşteri hizmetlerinden, bayilerden hiç bir şekilde inandırıcı tatmin edici cevaplar alamıyorum, fatura kesilince belli olur diyip duruyorlar.. Kesildikten sonra ne anlamı var önceden neden müdahale edemiyoruz belli ki yanlışlık var.

Bu dertten muzdarip olan arkadaşlar varsa lütfen rahatlatıcı bir açıklama yapsınlar :) 6 eylülde kesilcekmiş fatura hergün 5 tl 5 tl artıyor 250yi zorlayacaz durduk yerde..

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.