Şimdi Ara

100TL STEAM CÜZDAN KODU 85TL'YE SATILIR (%15) STOK 2000TL | Minimum 500TL Satış (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
6
Favori
9.553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Oyun Platformu #Steam Key/Gift #Steam Kondisyon #Kullanılmış
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

stok : 600 TL

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Hızlı alışveriş. Güvenilir satıcı.

• hızlı alışveriş teşekkürler

• güvenilirdir 1000 tl lik alışveriş yaptım

• 200TL'lik alışveriş de ben yaptım. Hızlı şekilde iletiyor, teşekkürler tekrardan.

• Güvenilir ve hızlı bir arkadaş. Güvenle alışveriş yapabilirsiniz 100TL STEAM CÜZDAN KODU 85TL'YE SATILIR  (%15) STOK 2000TL | Minimum 500TL Satış 

• Genç arkadaşı fazla para hırsı sarmış. Pazartesi alacağım kodları satmış kalmadı diyor.

Söz uçar yazı kalır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • StreamRolleR kullanıcısına yanıt

Size iyi ki yanıt yazmış, ben daha önceden kod almıştım tekrar almak için mesaj attım kaç kere cevap yok. Bari yok desin bizde boşuna beklemeyelim. Çok zor değil ki ilana kod kalmadı diye yazmak.100TL STEAM CÜZDAN KODU 85TL'YE SATILIR  (%15) STOK 2000TL | Minimum 500TL Satış 

• Terminator T-800 kullanıcısına yanıt

Hocam bu gençler foruma yeni. Zaten bir tane mesajı olmayan üye. Bu tarz insanlardan önce kod sonra ödeme almak lazım. Belki alışveriş gerçekleşmiş ama saygı ve forum kullanımı sıfır.

Bundan sonra referans ı sadece benden yüksek olana ilk şekilde ödeme yapacağım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tinúviel kullanıcısına yanıt

elden ring mi :D

• Az önce alışveriş yaptım çok hızlı ve güvenilir.

• Şimdi alışveriş yaptım, arkadaşa teşekkür ederim.

• Sorunsuz şekilde cüzdan kodu alındı. Teşekkürler.

• Teşekkürler hızlı ve güvenli alışveriş için 200 TL'lik steam cüzdan kodu aldım aktif ettim tavsiye ederim iyi satıcı.

• Hızlı ve güvenilir.

• konu günceldir.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• öğlen eve gelince alırım diyordum birmiş. 300 tl lik kod gelirse haber verirseniz sevinirim

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.