Şimdi Ara

Gün ağardı be.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Sarı dalgalı saçına, yüzüne, dudağına, gülüşüne, bakışına, gözüne, endamına, eline, parmağına, sesine, ismine, yürüyüşüne oturuşuna, yanağına, gamzene, burnuna, boynuna, sarılmana, sevmene, kokuna, koynuna, sıcaklığına, herrşşeyine sana tarifsiz aşığım. Düşünebildiğim kadar hızlı konuşabilmem gerek sevgimi anlatmak için... AB RH(-)
  •  Gün ağardı be..

Gün ağardı be..

Gün ağardı be..

Hocam 45 Dakika Öncesi, Yeni pc başına geçebildm Kardeşim WoW'Daydı

• Noyan yakında borbardıman geliyor

Orjinalden alıntı: emure

quote:

Orjinalden alıntı: 2Late4Escape

quote:

burda daha saat akşam 7:30 geceye doğru yavaş yavaş geçiyoz

Orası neresi :)

las vegastayım daha gece kumarhaelere akacaaaz

ii salladın ha

• Abi ne diyim babamla biraz alıştırma yapıyorduk biliomusun bilmiyorum ama babam 6.35mm milli takımda atıcı eh benide yavaş yavaş skete ve trapa götürüyo tabi arada bi canlı performans çıkıyo böyle yarın ur kekliğine gidiyoruz geliyo resimler bu arada herşeyimiz yasal aylık 75 milyona pul bastırıyoruz

• quote:

Orjinalden alıntı: med_cezir197

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: 2Late4Escape

quote:

burda daha saat akşam 7:30 geceye doğru yavaş yavaş geçiyoz

Orası neresi :)

las vegastayım daha gece kumarhaelere akacaaaz

ii salladın ha

ne sallıcam olm babalar gibi geziyoz zati 21 yaş altı diye biyerden atılar bizi

if you want to make it for a living, your number 1 aim should not be how to maximize your profit, but how to minimize your risk.

• cidden ya uyusam mı artık

Orjinalden alıntı: Alper Tunga NOYAN

Gün ağardı be..

Gün ağardı be..

Gün ağardı be..

Hocam 45 Dakika Öncesi, Yeni pc başına geçebildm Kardeşim WoW'Daydı

Yazık hayvancağıza niye vurdun şimdi onu ? O silah bende olsa seni vursam ayaklarından kaldırsam assam ..Ne güzel olurdu..Zevkli iş..

• quote:

Orjinalden alıntı: HarryBlade

Yazık hayvancağıza niye vurdun şimdi onu ? O silah bende olsa seni vursam ayaklarından kaldırsam assam ..Ne güzel olurdu..Zevkli iş..

Aynen.
  • Siz avdan ne anlarsınız, o hayvanları korumak için ne yapıyorsunuz ? Allah aşkına söylermisin? Benim vurduğum tavşanda sizin 1 gram hakkınız varmı? ben aylık 75 milyon para yatırıyorum devletimize yaban hayatını koruması için... buda benim hakkım Zevkli iş tabiki

Bu arada bütün gece ayaktaydım ve hala ayaktayım acayip uykum var ama arka söz verdim gece 12 ye kadar uyank kalcam

ANIME&MANGA Origin:DHadilazimdegilx Steam:The Loly Trinity Nintendo 3DS FC: 2337-4451-5701
    Gigabyte B550 Gaming X V2 - Ryzen 7 5800x3D - Scythe Fuma 2 - 2x 32GB Corsair Vengeance LPX 3600Mhz C18 - Zotac GTX 1070 Mini - Crucial MX100 256GB + Samsung QVO 1TB + Samsung F3 500GB - Phanteks P360A - Samsung C27JG50 27" QHD 144Hz - Logitech G105 Klavye & Logitech G300s Fare - Logitech X530 5+1 & Logitech G35 - Logitech F510 Gamepad & Logitech Driving Force GT - xDrive 15'li Oyuncu Koltuğu - NETBOOK: Acer Aspire One AO722

• quote:

Siz avdan ne anlarsınız, o hayvanları korumak için ne yapıyorsunuz ? Allah aşkına söylermisin? Benim vurduğum tavşanda sizin 1 gram hakkınız varmı? ben aylık 75 milyon para yatırıyorum devletimize yaban hayatını koruması için... buda benim hakkım Zevkli iş tabiki

tamam ben sana para veriyim, sonra da ayağından vuruyum

Siz avdan ne anlarsınız, o hayvanları korumak için ne yapıyorsunuz ? Allah aşkına söylermisin? Benim vurduğum tavşanda sizin 1 gram hakkınız varmı? ben aylık 75 milyon para yatırıyorum devletimize yaban hayatını koruması için... buda benim hakkım Zevkli iş tabiki

75 katrilyon da versen o can geri gelir mi?

saçma sapan konuşma

Orjinalden alıntı: çaaari

quote:

saçma sapan konuşma

Bırakın bu hayvana yazık ayağını ya.Adama devlet böyle bir hak vermiş.O da kullanıyor.Bundan doğal ne olabilir?Sanki koala falan avlıyor adam.

• quote:

Orjinalden alıntı: They Will Return

quote:

Orjinalden alıntı: çaaari

quote:

saçma sapan konuşma

Bırakın bu hayvana yazık ayağını ya.Adama devlet böyle bir hak vermiş.O da kullanıyor.Bundan doğal ne olabilir?Sanki koala falan avlıyor adam.

kendini savunmasına bakar mısın bi ben 75 milyon veriyorum vururum

peki koyduğu resimler ne? kanlı elini çekmiş

piskopatlıktan başka bir şey değil kimse kusura bakmasın avcılığın da bir adabı vardır.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.