Şimdi Ara

Gümrük sorunu (acil bi bakın lütfen)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yurtdışından usps ile getirttiğim mouse'un durumu bu. sizce nolmuş? kaç gündür orada? ne yapmalıyım?

• Lutfen cok onemli.bu konuda en ufak bir bilginiz varsa bile yazin lutfen
  • sanırım gelmiş 3-5 gün içinde elinde olur galiba
  • Ayın 4'nde gelmiş İstanbul'a... Çoktan sana gelmesi lazımdı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: netman_ut

sanırım gelmiş 3-5 gün içinde elinde olur galiba

Evet turkiyeye gelmis ama giden yerine gelen yazmasi gerekmez miydi?
  • Paket sana gönderileceği için Giden servisi, sana ulaştırmak için teslim alır paketi
  • quote:

Orjinalden alıntı: Baba Naber

Paket sana gönderileceği için Giden servisi, sana ulaştırmak için teslim alır paketi

ama daha önceden sipariş ettiğimde gelen servisi yazıyordu ve çok çabuk bir şekilde elime geçmişti.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yukarı
  • Bence merkeze git konus. iyibey.com da ben bunun gibi bircok sorun gördüm. Gidip kendin alman daha saglıklı olur bence.
  • ups i ara gerekli bilgiyi verirler gümrüğe takıldı veya yolda teslimatta diye..
  • quote:

Orjinalden alıntı: jrlocker

ups i ara gerekli bilgiyi verirler gümrüğe takıldı veya yolda teslimatta diye..

UPS ile gönderilmemiş, USPS ile gönderilmiş.
  • quote:

Orjinalden alıntı: bLack §hadow§

quote:

Orjinalden alıntı: jrlocker

ups i ara gerekli bilgiyi verirler gümrüğe takıldı veya yolda teslimatta diye..

UPS ile gönderilmemiş, USPS ile gönderilmiş.

evet UPS değil USPS ile gönderildi. Bu arada black shadows sen anlarsın bu işlerden, öncekinde baya yardımcı olmuştun hem bu da aynı ürün öncekiyle bir sorun çıkmaması lazımdı.

quote:

kral_arthur_

Bence merkeze git konus. iyibey.com da ben bunun gibi bircok sorun gördüm. Gidip kendin alman daha saglıklı olur bence.

merkez derken istanbuldan bahsediyorsanız ben izmirdeyim.

• yukari
  • İZmir'e gelmesi uzun sürebilir. Bekle biraz daha
  • quote:

Orjinalden alıntı: Baba Naber

İZmir'e gelmesi uzun sürebilir. Bekle biraz daha

Evet ama simdiye kadar gelmis olmaliydi. Ayni saticidan yakin zamanda ayni urunden almistim.bunun yuzunden bir sorun cikmis olabilir mi?
  • İzmir'e gelip de Gümrük yazmadığı sürece fazla endişelenme.
    Olabilir postada gecikebilir. Önceki galiba hızlı gelmişti.
    Posta işi pek belli olmuyor, yurtdışından 4-5 günde gelen mektubum,paketim de oldu, 2-3 haftada gelen de.

En azından elinde takip kodun var. Kayıtlı posta olduğu için ileride çok uzun süre gelmezse PTT'ye gidip sorarsın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: bLack §hadow§

İzmir'e gelip de Gümrük yazmadığı sürece fazla endişelenme.
    Olabilir postada gecikebilir. Önceki galiba hızlı gelmişti.
    Posta işi pek belli olmuyor, yurtdışından 4-5 günde gelen mektubum,paketim de oldu, 2-3 haftada gelen de.

En azından elinde takip kodun var. Kayıtlı posta olduğu için ileride çok uzun süre gelmezse PTT'ye gidip sorarsın.

Tamam.tesekkur ederim.ayni saticidan kisa bir sure once ayni seyi almis olmam sorun olmaz degil mi?yani gumruk kayitlarindan bakip ticaret yaptigimi falan sanmasinlar da
  • Öyle bir şey olacağını sanmıyorum.
    Aynı anda almış olsaydın ve aynı anda gümrükten geçiyor olsalardı belki problem olabilirdi.
    Ama senin alışverişler arasında bir süre var.
  • Posta ile alımlarda böyle şeyler normal, gecikebilir... 2-3 güne elinde olur büyük ihtimal
  • Bir güncelleme oldu kargo dün 12:06:19'da Teslim Alındı/ İzmir PİM Giden Servisi. sizce bu ne anlama geliyor? bundan sonra ne olacak?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SSH -- 10 Nisan 2008; 13:19:33 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.