Şimdi Ara

gümrüğe takılan ürünün vergisini ödeme

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.saatlerdir hem forumda hemde internette bu konuyla ilgili araştırma yapıyorum.fakat tatmin edici bir bilgiye ulaşamadım.

ebayden 1adet cep telefonu almayı düşünüyorum.ücreti 450$. memurların ürünü araştırma işlemlerine karşılık kandırma işlerine girmeyeceğim.bunun hakkında bazı sorularım olacaktı

1)vergi olarak %18 alınıyormuş.bunu nereye ödüyorum?yani istanbul ahlye gidip ödemem mi gerekiyor?ankarada oturduğum için eğer öyle bişey varsa vazgeçeceğim

2)%18 vergi dışında ek bir ücret ödüyor muyum? bazı başlıklarda özel kargo şirketlerinin başka birsürü ücret aldığını yazmışlar.bunların doğruluğu nedir?

3)en önemli sorum 1sitede cep telefonu getiremezsin yazmışlar.böyle birşey varmı?

-----
    başlıkla ilgili değil fakat bi cep telefonundan alınabilcek kargo ücreti ne kadardır?

• 3.şık doğru olduğu için diğer şıkların sizin için bir önemi yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xapheon

3.şık doğru olduğu için diğer şıkların sizin için bir önemi yok.

öylese haklısınız
  • Arkadasim, sirketin varsa, ithal edebilirsin telefon.
    Sirketin olduktan sonra, garanti belgesi yapman gerekiyo, belgenin kendisi zaten 2000 tl mi ne tutuyo. Kaldi ki belgenin en buyuk gerekliligi olan 3 buyuk sehirde teknik servis kurman ya da teknik servislerle anlasman gerekiyor.
    Garanti muafiyet belgesi diye bisey var, onun cep telefonlarinda gecerli olmadigini hatirliyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gümrükte takılan ürünler....
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.