Şimdi Ara

Gülmekten Öldüm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeri değil herhalde ama yinede Eski mmolar

Gülmekten Öldüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Last Peony -- 2 Eylül 2015; 23:45:59 >

• küfürlü resim paylaşmışsın bastım şikayeti
    Knight online başlayak gelin steam e de geliyormuş aqarız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TearsForFears

küfürlü resim paylaşmışsın bastım şikayeti
    Knight online başlayak gelin steam e de geliyormuş aqarız

Knight steam e mi geliyor. İnanmam bu daha komik ve saçma olur
  • yeşil ışık aldı oy verenlere cash verdiler millet abandı oya oyun ama iyiye gidiyor tbl yi bitirdiler koxp var ama gb kasanlar kullanıyor öyle pk da fazla yok ama gel gelelim oyjn p2w oldu

• quote:

yeşil ışık aldı oy verenlere cash verdiler millet abandı oya oyun ama iyiye gidiyor tbl yi bitirdiler koxp var ama gb kasanlar kullanıyor öyle pk da fazla yok ama gel gelelim oyjn p2w oldu

Yalan değil 2006 ile 2009 seneleri arasında knight oynamıştım. Bayağıda eylendirmişti. Pvp si zaten efsanedir. Ama bu saatten sonra, inanılmaz oyunlar çıkmışken knight kim oynar. Birde oyuncu kitlesi ilkokul olmuşken.
  • p2w olmasa oynarım ingiliççem yok yabancı mmorpg oynamıyom

• quote:

yeşil ışık aldı oy verenlere cash verdiler millet abandı oya oyun ama iyiye gidiyor tbl yi bitirdiler koxp var ama gb kasanlar kullanıyor öyle pk da fazla yok ama gel gelelim oyjn p2w oldu

yeşil ışık alınca steame geliyor diye garanti yok. 1 sene önce yeşil ışık almış ve hala gelmeyen oyun biliyorum . Knight bence şuanki yönetim varken oynanmaz NTTgame baya paragöz bir şirket ve sürekli aynı döngü var oyunda. Yeni server aç, eski serverları birleştir, level jump yap sonra dön başa.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sinirden ağlıcam
    11 yıl önce açıldı
    Feci patladım...
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Blaze` kullanıcısına yanıt
    Yeni server güzel geliyor artık kutulardan +8 yerine +5 , +1 yerine 0 takılar çıkacakmış.Otp girişi zorunlu otp varken çalınma olayları en aza indiriliyor.Tbl yi bitirdik diyorlar koxp çok az kaldı onlarda kendi halinde gb kasıyor.Yani oyun iyiye gidiyor son 5 senelik knight tarihinin belkide en iyi dönemi şuan.Ben bile tekrar başlamayı düşünüyorum.

Steam konusuna gelirsek yeşil ışık yakılması durumunda steam oyun yapımcısıyla konuşuyor bir aksilik olmazsa oyun steam e geliyor.Büyük ihtimalle knight steam e gelecek.Level jump olayı bence güzel bir şey zaten görevleri yaparak etkinlik kovalayarak 70-72 olmak kolay asıl problem 80 den sonra.Jumpun bir iyi yanı ise base yi canlandırıyor 73 olup level düşüp base char yapıyorlar.Şuan bildiğim kadarıyla jump kalktı yerine görevleri sıfırlıyorlar.

Dön başa durumunun sebebi oyuncular.Oyunu bırakanlar eski sunucuda başarısız olanlar oyunu bırakıyor yeni sınucu açılınca geri dönüyorlar belki bir şeyler yaparım diye 2-3 ay takılıyorlar bakıyorlar oyunda iyi bir yere gelemeyecekler bırakıyorlar sonra sunucu boşalıyor mecburen birleştirmeye gidiliyor.ben knight bölümüne baktım bir sürü kişi yeni sunucu açıldı diye oyuna başlamak istiyor çğu oyunun durumundan habersiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 9 Eylül 2015; 8:46:19 >

• Eski günler, eski günler :)))
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.