Şimdi Ara

Gülhane Diş H. Kazananlara

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
95
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bana göre mükemmel bi üniversite (şimdilik) ancak stajda ünit sayısı az bu yüzden yeni hastane açılmazsa kalitesi düşecektir.

// Ünit sayısı yeterli ise öğrenci iken ne kadar çok hasta bakarsanız o kadar deneyim kazanırsınız yoksa mezun olunca sudan çıkmış balık gibi olursunuz.

Diğer üniversiteleri tutturan arkadaşlar 4 ve 5 lere kaç kişi olduklarını ünit sayılarını kaç iş yaptırdıklarını sorun eğer az ise yatay geçiş için çabalayın. Biz 60 kişiyiz şimdilik ucu ucuna yetiştiriyoruz kotaları. İş sayısı ise diğer ünilere göre iyi bir seviyede.

Hocaların bi kısmının askeri geçmişi var. O yüzden disiplinli bi okul. Klinikte giydiğiniz kıyafet, üslup, tıraşınız hatta tırnak uzunluğu bile mühim

Klinik derslerinden kötü ders anlatan hoca bence yok. Sadece slayttan okumuyorlar kendi deneyimlerini, hikayelerini vs anlatıyorlar (cerrahi ve protez derslerinin anlatımlarını çok beğeniyorum)

Staj dönemi (özellikle 4) AŞIRI ZOR. Ben daha yeni telafi stajımı verdim bir de üstüne büte gireceğim Diğer ünilerdeki arkadaşlarım tatilde 4. şehirlerini geziyorlar  

(staj sonu sözlüsü ya da kotayı geçemezseniz kalıyorsunuz ve finale 0 yazıyorlar Yazın baştan kota dolduruyorsunuz + sözlüsü ve büt. He bir de 4 tane dersin stajından kalırsan telafi hakkın olmuyor kalıyorsun.)

Kız yurdu güzel diye duydum erkek yurdunu çok önermiyorlar

Yemekler çok iyi haftanın 4-5 günü et/tavuk çıkıyor.

Çok ağlayacağınıza garanti ederim. Derslerinize en baştan sıkı çalışmanızı öneririm Sakın vizeleri salmayın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.