Şimdi Ara

Gülermisin,Aglarmısın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Dunemaul Rigor Mortis Guildindeyim Bastan Beri Raidlere Sürekli Girerim Benden Baskada Melee Shaman Almazlar, su An Guildim Kael Thası Kesti Bunu Geçtim Guilde Aldıkları 2 Melee Shaman ilk Raidlerinde Kael i Kesip Q yu Tamamladılar Blizzardda 1 Hafta Sonra Acc Suspended Hakkında Mail Yolladı Ancak Yeni Bi Mail Atmamı İstediler Sebebi:imagehack ten Linkli resim Yapmıstım, Neymiş Blizzard Baska Siteden Linklere Bakamaz Attachment Yaparak Yollayın Tekrar 30 Kasımdan Bugüne Bi Mail Geldi 1 Hafta Daha Beklerim Bunlar Vashj ı Da Keser Bende Şapa Otururum.. Blizz Cok Agır İşliyo Çooooook

Youtube Kanalımız - youtube.com/hallederizkardes
  • Ben buna gülerim
  • Ben konuyu anlayamadım.
    Sedat Abi Sen Neymissin !
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Anlamı Su Salak Blizzard ın Bana Attıgı Mail Su Baska Sitelerden Yapılan Resim Bildirimi,Lİnki vsvs Güvenligimiz Acısından Yasaktır Biz Bunun İçin Aciziz Lütfen Onları Attachment Layıp Tekrar Yollayınız.. bu Gülünücek Bişi... Ta Noob Halinden Beri Raid Yaparım Guilde Yeni gelen 2 Amele Shaman Kael Q sunu Tamamladı Ben Acc Suspended Olduu İçin Kim Bilir Ne kAdar BEklicem Daha BUnada Aglarım

Orjinalden alıntı: amdmania

Anlamı Su Salak Blizzard ın Bana Attıgı Mail Su Baska Sitelerden Yapılan Resim Bildirimi,Lİnki vsvs Güvenligimiz Acısından Yasaktır Biz Bunun İçin Aciziz Lütfen Onları Attachment Layıp Tekrar Yollayınız.. bu Gülünücek Bişi... Ta Noob Halinden Beri Raid Yaparım Guilde Yeni gelen 2 Amele Shaman Kael Q sunu Tamamladı Ben Acc Suspended Olduu İçin Kim Bilir Ne kAdar BEklicem Daha BUnada Aglarım

kendi soruna kendin cvp veriyosun

Peki niye topic açıyosun?
  • guilddeki yerin saglamsa quest muest hikaye spotu geri kaparsın kolayca

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.