Şimdi Ara

Guizayı hatırlayan varmı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu adamın fenerbahçeye geldiği günü dün gibi hatırlıyorum 14 milyon euroya gelmişto o sezon çok heyecanlanmştım arogonez falanda vardı her ne kadar goller kaçırdıysanda saç baş yoldurup küfür ettirdiysende emenike gibi artislik yapıp el kol hareketleri yapmadın guiza reis seni asla unutmucaz ve tabiki galtasaraya attığın topuk golü beşiktaşa yolladığın aşırtmayı ve bucaya attıktan sonraki ağlamanı

• Emenike yerine guizamiz olsa sampiyonduk.
    Usuyoruz reyizzz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu adam efsane la. Unutursak kalbimiz kurusun.

Hic unutmam bu adamin gol sevincini cok seviyordum. Mahalle macinda gol atmistim. Bunun sevincini yapicicam diye dizlerimin icine etmistim

• Adam adam emenike gibi değil

• Antebe uzaktan bir tane gol atmıştı,müthişti,hiç unutmam.Antalya maçında da,boş kaleye kaçırmıştı,semihin pasında,yanlış hatırlamıyorsam eğer.
  • İyiydi veya kötüydü orası tartışılır ama engelli bir taraftarımızla sarıldığı anı hiç unutamam, güzel adamdı vesselam.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hatırlayan var mı?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ǤЅ

Gece gece guldurdun

• Oyundan alınırken taraftarlar yuhalamıştı sonrada kulübede otururken ağlıyodu taraftarlar ekrande görünce lehine tezahüratlar etmeye başlamıştı, hey gidi
  • Sanki 40 yıl geçti aradan

• bence adam kaçırdıktan sonra ağzını yüzünü küçük emrah gibi yapmasa bu kadar olmazdı, misal kezman'da bu adam kadar kaçırıyordu ama adam cool bakıyordu duruşunu bozmuyordu. bu kaçırdıktan sonra hemen küçük emraha dönüşüyor o yüzden bence bu kadar popüler oldu. aşağı gol kaçırdıktan sonraki pozlarınıda koydum.

• Kezman+Guiza asla unutmam.
  • ne kadar gol kaçırsa da adam para yemeye gelmemişti buraya.Kaçırdığı zaman ciddi anlamda üzülüyordu,elinden geleni yapmaya çalışıyordu.Bizden sonrada hiçb iryerde tutunamadı...
  •  Guizayı hatırlayan varmı ?

• Forumun yaş ortalaması 16-17 heralde Güiza dediğin daha dünün topçusu arkadaşım. Uche, Kenneth anderson, rebrov, rapaiç falan deseniz neyse
  • emenikeye guizaya rahmet okutacak bir bescasnik geçti bu takımdan. bilen bilir. almak için sicilya mafyasiyla papaz olduk aldıktan sonra 15 16 maçta 1 golle sezonu tamamladi. attigi gol de jeneriklikti denizlispora

• Dan Dan Dan Moldovan!!!
    Ama efsaneydi kendisi

• 4.yıl önce oynuyordu ne demek hatırlamamak :)

• Nielsen'i hatırlayan var mı

• guizaya karşı bu taraftar hiç bir zaman düşmanlık beslemeyecek çok goller kaçırdı doğru ancak Fenerbahçenin sistemine uymadı bu adam tek forvetti ilerde hep toplara tek başına koşardı hatırlıyorum
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.