Şimdi Ara

GUITAR HERO'YA GELMEK İSTEYEN VAR MI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Arkadaşlarla sürekli Guitar Hero'ya gidiyoruz. Hatta bir kaç gün önce konu açıp video koymuştuk. Farklılık olsun DH'den de birileri gelsin hem tanışırız hem eğleniriz diye düşündük. Muhtemelen cumartesi günü gideriz. Yer Bakırköy'de Fairplay PS kafe. Gelmeyi düşünen varsa ulaşabilir.

• Baget.avi
  • Kadıköye gel gidek kardeş yalnız paraya sıkışığım bu aralar kusuruma bakmazsınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mithrandir996

Kadıköye gel gidek kardeş yalnız paraya sıkışığım bu aralar kusuruma bakmazsınız

Para önemli değil de Kadıköy bize çok ters düşüyor Bakırköy'deki yere gideceğiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6B729B06B -- 2 Kasım 2011; 21:58:59 >
  • Kocaeliye gelin
  • ankara olsaydı tabiki
  • quote:

Orijinalden alıntı: Neytiri

Kocaeliye gelin

Ben zaten Kocaeli Üniversitesi'nde okuyorum burada kalıyorum. Arada burada gittiğimizde oluyor. Eğer gelmek istersen vizelerden sonra bizimle gelebilirsin. Çarşıda LC Waikiki'nin karşısına gidiyoruz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • böbrek.avi
  • zamanım olursa bende gelebilirim guıtar heroyu evde cok oynarım ama gamepadle gıtarla deneme ımkanım olmadı henuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: sserdar93

ankara olsaydı tabiki

ankarada yaparsanız gelirim
  • ben!!!
  • ciğer.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: LINKIN PARK

quote:

Kocaeliye gelin

Ben zaten Kocaeli Üniversitesi'nde okuyorum burada kalıyorum. Arada burada gittiğimizde oluyor. Eğer gelmek istersen vizelerden sonra bizimle gelebilirsin. Çarşıda LC Waikiki'nin karşısına gidiyoruz.

Waikikinin karşısı Arena oluyor sanırım oradaki oyun sayısı ofsayttı en son, baterinin de biri patlak hep bana denk geliyor o. Favorimiz Extreme o da Dolphin'e giderken sağdaki ara sokakların birinde, gelmek isterim zamanı tutturabilirsem, Okul Dersane derken benim de gidecek pek zamanım kalmıyor en son 1 ay önce oynadım cafede, daha çok evde oynuyorum şu sıra

• quote:

quote:

quote:

Kocaeliye gelin

Waikikinin karşısı Arena oluyor sanırım oradaki oyun sayısı ofsayttı en son, baterinin de biri patlak hep bana denk geliyor o. Favorimiz Extreme o da Dolphin'e giderken sağdaki ara sokakların birinde, gelmek isterim zamanı tutturabilirsem, Okul Dersane derken benim de gidecek pek zamanım kalmıyor en son 1 ay önce oynadım cafede, daha çok evde oynuyorum şu sıra

Shire'dan mı bahsediyorsun?

• kadıköy e gelin bi zirve yapalım guitar hero da oynarız
  • Bursa'da olsaydınız bateri.mpg
  • Black uyarsa birgün buluşalım
  • quote:

quote:

Kocaeliye gelin

Bende gelebilirmiyim.18 yaşındayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Iron Maiden 

quote:

quote:

quote:

Kocaeliye gelin

Shire'dan mı bahsediyorsun?

Yok Shire'ı da sevmiyorum pek bu bahsettiğim yer Shire'ın bir iki sokak yanında, Carmen'in olduğu arada

• quote:

Orijinalden alıntı: Drummer

Bursa'da olsaydınız bateri.mpg

+1
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.