Şimdi Ara

Guitar Hero World Tour PS3 (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
848
Cevap
1
Favori
47.676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: unpop

gitar çalmayı öğretmez de davul çalmayı öğretir mi bu alet, yahu bakıyorum da aynen davul işte, hi hat , kross, cymbal zart zurt, yani oyun olayını biraz aşmış gibi. Burda expert olan bir adamı koy hakiki davulun başına yavaş yavaş çalmaya başlar sanki.

öğretmez hatta hızlı çalıcam diye teknikleri bilmeden alışırsanız bdaha NAAAAHHHH çalrsınız davul....davul çalmak ritim tutmak değildir arkadaşlar...şarkı çalıyo hadi çal dediklerinde ritim tutmak değildir...

ama eğlenceli kereta

• quote:

Orjinalden alıntı: djemiltr

@KirkHammett
    Sana sorular hazırladım:
    1) Super Bundle içeriği nedir?
    2) RedOctane'ın kendi sitesinden mi sipariş verdin?
    3) Hangi ülkede yaşıyorsun?
    4) Hayırlı olsun!

ben cevap veriyim super bundle = gh world tour + davul + gitar(yeni versiyon gitarlardan üstde resmini koydum) + mic
    ben kendi sitesinden aldım...
    türkiye
    bolu

inş sen ne karışıyon birader gibi bişey dememişssindir.yardım etmek istedim.
  • ben öğrenme meraklısı değilim gitar yada davul çalmayı.
    amerikan rock ve numetal dinlerim sıklıkla. davul alsam beni eğlence moduna sokar mı? bu işin bir zorluğuyla karşılaşır mıyım acaba?

birde aralda satılan PAL versiyon
    dolayısıyla şarkı falan satın alamıyoruz öyle değil mi?

ntsc şart?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DXM06 -- 30 Aralık 2008; 11:12:04 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: DXM06

ben öğrenme meraklısı değilim amerikan rock ve numetal dinlerim sıklıkla. davul alsam beni eğlence moduna sokar mı? bu işin bir zorluğuyla karşılaşır mıyım acaba?

ntsc şart?

kardeş eğlenmek için davul birebir ben kefilim yani gerçek davuldan daha sarıyor kereta birde sesi açabiliyorsan filan tam moda giriyorsun.youtubedan filan videolarına bak anlarsın biraz.en azından gözünde canlanır.

gh world tour da baya şarkı var onlar sana 5-6 ay yeter...hadi onlardan bıktın diyelim...int den paylaşım şarkılarını bedavaya indirebiliyorsun...yalnız paylaşım diyoum farındaysan....

mesela ben yaptım bir şarkı onu koyuyorum.sen onu bedavaya indirip çalabiliyorsun.yalnız mesela baya bir şarkı var çok eğlencelei oluyor bazıları.en son baktığımda 250 şarkı vardı.ama gitar içindi davul için de baya vardır.bide yeni çıktı ya davul...yeni şarkılar yavaş yavaş gelir.hem sende kendine yapabilirsin...

• quote:

Orjinalden alıntı: tuunayt

quote:

Orjinalden alıntı: DXM06

ben öğrenme meraklısı değilim amerikan rock ve numetal dinlerim sıklıkla. davul alsam beni eğlence moduna sokar mı? bu işin bir zorluğuyla karşılaşır mıyım acaba?

ntsc şart?

kardeş eğlenmek için davul birebir ben kefilim yani gerçek davuldan daha sarıyor kereta birde sesi açabiliyorsan filan tam moda giriyorsun.youtubedan filan videolarına bak anlarsın biraz.en azından gözünde canlanır.

gh world tour da baya şarkı var onlar sana 5-6 ay yeter...hadi onlardan bıktın diyelim...int den paylaşım şarkılarını bedavaya indirebiliyorsun...yalnız paylaşım diyoum farındaysan....

mesela ben yaptım bir şarkı onu koyuyorum.sen onu bedavaya indirip çalabiliyorsun.yalnız mesela baya bir şarkı var çok eğlencelei oluyor bazıları.en son baktığımda 250 şarkı vardı.ama gitar içindi davul için de baya vardır.bide yeni çıktı ya davul...yeni şarkılar yavaş yavaş gelir.hem sende kendine yapabilirsin...

cevap için teşekkürler

maaşı alayım düşünücem bu davul işini

önce gitar düşündüm ama davul kesinlikle daha çok stres attırır

• evet gitardan çok ben de davulu istiyorum stres atmak için. halı gibi dövecem keretayı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: unpop

evet gitardan çok ben de davulu istiyorum stres atmak için. halı gibi dövecem keretayı.

abi dün ispanyol şarkılarını denedim expert de bacagım ağrıdı ya one öle , garip walla...çok eğlenceli herkeze öneririm fakat bacağınıza dikkat kıramp filan girmesin
  • nakit en uygun fiyata nerden alabilirim şu an full seti arkadaşlar?
  • davulun hassasiyeti nasıl ? Bazi yerlerde abanmak gerekiyor falan yazmıslar ? Bir de kros pedalını hiç görmedim onun vaziyeti nasıl , rahat mı ?
    Aynı anda senkronize hem kros hem de trampet,zillleri çalabiliyormusunuz aksatmadan
  • bende onu sorcaktım davul nazik mi yoksa allah ne verdiyse abanabiliyor muyuz
  • Davul çalmayı öğretmez, ama geliştirir.. Ritm tutmak, kick'e alışmak ( -ki ben hala beceremedim ) ve el pratikliği mi denir ne denirse, süper etüt imkanı sağlar.. Daha önce hiç çalmamış olanlar da, daha çabuk adapte olur gerçek davula. Çünkü sıfırdan başlayan adama göre arada uçurum bir fark olacaktır, bunu rahatlıkla söyleyebilirim.. Haa tabi gh oynayıp hoppidi diye davul çalacam diyosanız ayrı ama hızlı ilerlersiniz ;)

Gitar konusunda da parmaklara ve mantığa yardımı var ama gerçek gitara geçip de hüsrana uğramak daha muhtemel. Fakat doğru yolda göreceksiniz ki parmaklarım süper olmuş =)

Bana gelince, ben çok az vakit harcayabiliyorum ve bu sebeple expert olayına hiç girmedim. Ama artık tonla para verdik, gamepad ile oynamak arasındaki fark ile o yola doğru ilerliyorum..

Davul-kick için tavsiyeler bekliyorum, sayın davulcu arkadaşlar..

Haa bir de deli gibi davul çaldım diyenler.. Lafım size.. Nasıl başarıyosunuz?? Nasıl bir yerde oturuyosunuz? Yaa ben gürültüsünden kendim rahatsız oluyom, apartman ahalisini düşünmekten rahat edemiyom. :) Tv sesini daha çok açıyom ki tak tak tak sesi yerine kendimi kaptırayım diye ama yine de gümbür gümbür çalamıyom..

Usb - midi falan bişey bulup hassasiyeti arttırmam lazım bir de, çünkü arada vurduğum halde kaçırıyorum notayı, bunu sevmedim.. Birde ses önleyici bişey mi bulsak üstüne sercek :)))

• bu oyunu iyi oynarım diyenin kafasına bu çocuğu atarım..Şahsen ben oyundan soğudum.

Tıkla
  • quote:

Orjinalden alıntı: ZimDeath

Davul çalmayı öğretmez, ama geliştirir.. Ritm tutmak, kick'e alışmak ( -ki ben hala beceremedim ) ve el pratikliği mi denir ne denirse, süper etüt imkanı sağlar.. Daha önce hiç çalmamış olanlar da, daha çabuk adapte olur gerçek davula. Çünkü sıfırdan başlayan adama göre arada uçurum bir fark olacaktır, bunu rahatlıkla söyleyebilirim.. Haa tabi gh oynayıp hoppidi diye davul çalacam diyosanız ayrı ama hızlı ilerlersiniz ;)

Gitar konusunda da parmaklara ve mantığa yardımı var ama gerçek gitara geçip de hüsrana uğramak daha muhtemel. Fakat doğru yolda göreceksiniz ki parmaklarım süper olmuş =)

Bana gelince, ben çok az vakit harcayabiliyorum ve bu sebeple expert olayına hiç girmedim. Ama artık tonla para verdik, gamepad ile oynamak arasındaki fark ile o yola doğru ilerliyorum..

Haa bir de deli gibi davul çaldım diyenler.. Lafım size.. Nasıl başarıyosunuz?? Nasıl bir yerde oturuyosunuz? Yaa ben gürültüsünden kendim rahatsız oluyom, apartman ahalisini düşünmekten rahat edemiyom. :) Tv sesini daha çok açıyom ki tak tak tak sesi yerine kendimi kaptırayım diye ama yine de gümbür gümbür çalamıyom..

Usb - midi falan bişey bulup hassasiyeti arttırmam lazım bir de, çünkü arada vurduğum halde kaçırıyorum notayı, bunu sevmedim.. Birde ses önleyici bişey mi bulsak üstüne sercek :)))

ben şahsen sana katılmıyorum çünkü eğer ritmde veya elinde baget tutmak olsun yada başka birşeyde eğer yanlış şekilde alışırsan birdaha düzeltme imkanın olmaz yani ilerde davulcu olmak isteyenler sakın ama sakın bu oyunu oynamasınlar çünkü kendilerini yanlış geliştirirlerse birdaha düzeltecem diye çok uğraşırlar hatta düzeltemeyeceklerine eminim nerdeyse...

ses olayını en başta söylemiştim.6 sayfada var.eğer apartmandaysan üst kata bile gidiyor hemde baya bir gidiyor..alt kat zaten konserde gibi oluyor.yani mustakil evde yapılacak iş yada ne biliyim başka bir çare varsa şuan aklıma gelmeyen o zman çalınır.

bu dediklerim davul için tabi.gitarda tv ye bir kulaklık takarsın sorunsuz çalarsın yanındaki adam bile rahatsz olmaz...tabi gaza gelip bağırmazsan.Hassasiyet ayarları da önceki sayflarda anlatıldı dostum.

yanlış anlama çok bilmişlikden değil tecrübeden dolayı konuştum...önemli olan her zaman eğlence sonuçta

• davul apartmanda çalınamıyorsa bu iş yatar.. malesef bizim duvarlardan geğirsen duyuluyor
  • davulun sesi gitar gibi değil mi yani biz ayarlamıyormuyuz? yoksa her bageti vurduğumuzda fiziksel olarak mı çok ses çıkarıyor?

• Yahu yok, ben zaten sayfalardır takip ediyorum.. Ve oyunu ilk gün ne hışımla gidip edindiysem, hatırlamıyorum o günü..

* Davul fiziksel olarak çok ses çıkarıyor. Arkadaşın verdiği linke bakacağım müsait bir zamanda.. ( iş çıkışı )

* Yok öyle kendinizi şartlamayın, hele hele zararı dokunması konusunda yanılıyorsunuz.. Saçma bir enstrüman bile çalsanız ( Helvacıoğlu flüt ?? ) bu size artı olarak dönecektir. Ki ben kardeşim sayesinde davul başına da oturmuş adamım ( normalde gitar çalarım ) ve çok rahat söyleyebilirim bunu, bu oyunu oynamak sıfırdan davul başına oturan için faydalı olacaktır. Bir-iki aradaki farkları çalışırsınız ama bakmışsınız ki tuşeniz falan oturmuş, ayağınızı kontrol edebiliyosunuz, doğru yerde zile gidiyor kolunuz..vs ( Haa bu benim düşüncem ve etrafımdaki bazı müzisyen arkadaşlarımdan gördüklerim )

* Hassasiyet ile ilgili programı indirdim. Usb-midi kablosunu sipariş vermedim çünkü deneyen olursa diye fikirlerini almak istedim. Piyasada bu tür bir kablo 40 liradan falan başlıyo.. Ama hassasiyetini arttırmak kendi adıma daha iyi olur düşüncesindeyim..

quote:

Orjinalden alıntı: tuunayt

quote:

Orjinalden alıntı: ZimDeath

Davul çalmayı öğretmez, ama geliştirir.. Ritm tutmak, kick'e alışmak ( -ki ben hala beceremedim ) ve el pratikliği mi denir ne denirse, süper etüt imkanı sağlar.. Daha önce hiç çalmamış olanlar da, daha çabuk adapte olur gerçek davula. Çünkü sıfırdan başlayan adama göre arada uçurum bir fark olacaktır, bunu rahatlıkla söyleyebilirim.. Haa tabi gh oynayıp hoppidi diye davul çalacam diyosanız ayrı ama hızlı ilerlersiniz ;)

ben şahsen sana katılmıyorum çünkü eğer ritmde veya elinde baget tutmak olsun yada başka birşeyde eğer yanlış şekilde alışırsan birdaha düzeltme imkanın olmaz yani ilerde davulcu olmak isteyenler sakın ama sakın bu oyunu oynamasınlar çünkü kendilerini yanlış geliştirirlerse birdaha düzeltecem diye çok uğraşırlar hatta düzeltemeyeceklerine eminim nerdeyse...

ses olayını en başta söylemiştim.6 sayfada var.eğer apartmandaysan üst kata bile gidiyor hemde baya bir gidiyor..alt kat zaten konserde gibi oluyor.yani mustakil evde yapılacak iş yada ne biliyim başka bir çare varsa şuan aklıma gelmeyen o zman çalınır.

bu dediklerim davul için tabi.gitarda tv ye bir kulaklık takarsın sorunsuz çalarsın yanındaki adam bile rahatsz olmaz...tabi gaza gelip bağırmazsan.Hassasiyet ayarları da önceki sayflarda anlatıldı dostum.

yanlış anlama çok bilmişlikden değil tecrübeden dolayı konuştum...önemli olan her zaman eğlence sonuçta

• Ama herşey bi yana bu oyunu eğlenmek için alın, deli gibi eğleneceksiniz.. Bu kesin.. Yani ben gideyim davul öğrenmek istiyorum derseniz, gidin gerçek davul alın, bir de bu oyuna sahip bi arkadaş edinin :)
  • Davul + Gitar olayı tamam da, mikrofon ile napıyosunuz ? Yani tamam şarkı söylendiği aşikar ama enstrümanlarda renkler vs var, mikrofonda sadece şarkı mı söyleniyor, bir puanlama veya oyunda bir akış yok mu ?
  • PC'ye bağlayıp ses kaydı yapabilirmiyim bunla. muzik programlarinda midi sesleri bununla kullanabilsek süper olur.
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.