Şimdi Ara

Guitar Hero [PS4] Ana Konu 20 Ekim 2015 (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
407
Cevap
10
Favori
19.738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Polarize

Bundan önceki gh oyunlarını oynayamazsın ileride gelicek gh oyunları içinde belli değil ama 2-3 sene içinde yeni gh oyunu çıkmaz diye düşünüyorum activision bu oyunla ilgilenicekmiş hep.

Anladım hocam. Valla yazdıktan sonra buraya gidip aldım. Oynuyorum baya keyifli ama serverlara bi türlü bağlanamadım ve bu hero power tuşuna bastıktan sonra ne oluyor çözemedim fazla puan falan mı veriyor acaba. Daha yeniyim bu gitar oyunlarında.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Muidejaneiro kullanıcısına yanıt
    Serverler kafasına göre herhalde ya bazen bağlanabiliyorum bazen bağlanamıyorum bende. Hero power tuşuna basınca live'de puanın iki kat geliyo mesela x4 kazanıyoken hero power tuşuna basarsan x8 kazanıyosun bi süreliğine. Ghtv'de daha farklı özellikler veriyo.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Polarize

Serverler kafasına göre herhalde ya bazen bağlanabiliyorum bazen bağlanamıyorum bende. Hero power tuşuna basınca live'de puanın iki kat geliyo mesela x4 kazanıyoken hero power tuşuna basarsan x8 kazanıyosun bi süreliğine. Ghtv'de daha farklı özellikler veriyo.

Ben hiç bağlanamadım 2 gündür serverlara hiç bi çözümü yok mu bunun internette araştırdım 2 ay bağlanamayanlar varmış.

• Muidejaneiro kullanıcısına yanıt
    Ben live'da şarkı çalarken ghtv tuşuna basarak girebiliyorum bazen yada interneti kapatıp açıyorum ama kesin çözüm değil girmediği zamanlarda oluyo.
  • Gitar Hero Pc versiyonlarında tek bilgisayar Şartı mı var acaba?Bilen varmı? Notebook'a kuramadık ama kuruldu diye pc'ye izin vermiyor olabilirmi?

• Guncellemeden sonra oyuna girebilen var mi ? Hata verip oyundan atiyor 3 gundur interneti kapatinca giriyor

• Oyunu almayı düşünüyorum da bu gitar ne kadar gider yeni oyunlar bu gitara uyumlu mu gelecek yoksa renklere dönülecek mi? emin olamadım ama bir de rock band mi var hangisini önerirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elegantt -- 27 Mart 2016; 17:49:31 >
  • bende var bu set. eğlenceli oluyor. fakat 2. bir gitar daha edinmek istiyorum 2.bir gitar edinmek için tavsiye verebilirmisiniz

2. gitar orjinal gibi olmasada olur :) ne kadar ucuz olursa o kadar iyi
  • Amazonda 50 dolara düşmüş alsam mı çok kararsız kaldım. Ps3 zamanı komple Set vardı deli gibi oynardım da şimdi iş güç derken pek zamanım olmuyor.

Oynayanlara sorayım, bu live modu ücretsizdi dimi? Bi de bu modla beraber kaç şarkı var yaklaşık olarak?

• alsam mı diye düşündüm ama rocksmith'den sonra sarar mı bilmiyorum önceden çok oynardık arkadaşlarla playstation cafede
  • ScRyedd kullanıcısına yanıt
    Hocam bende giremiyorum ne yaptıysam olmadı, dns değiştirdim olmadı cihazı sıfırladım yine olmadı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SPehlivann

Hocam bende giremiyorum ne yaptıysam olmadı, dns değiştirdim olmadı cihazı sıfırladım yine olmadı

Guncelleme bekleyecegiz artik

• quote:

Orijinalden alıntı: zdbrg

Amazonda 50 dolara düşmüş alsam mı çok kararsız kaldım. Ps3 zamanı komple Set vardı deli gibi oynardım da şimdi iş güç derken pek zamanım olmuyor.

Oynayanlara sorayım, bu live modu ücretsizdi dimi? Bi de bu modla beraber kaç şarkı var yaklaşık olarak?

Live modu ücretsiz 25 30 sarki falan var ve istedigin kadar calabiliyosun tv modunda 500e yakin sarki var ancak tv modunda istedigin sarkiyi calabilmen icin rastgele verilen parcalari calip oyun parasi biriktirip calabiliyosun ben tavsiye ederim keyifli oluyor bazen pes 2016 rainbow rocet league falan hic bisey oynuyasin gelmiyor o zamanlar aciyorum gitar heroyu surekli oynasam sıkarmiydi bilmiyorum.

• Yeni oyunlar bu gitar üzerinden mi devam edecek yoksa renkli gitar çıkacak mı rock band ile bilen var mı

• Satılık

Guitar Hero Live Oyun Cdsi
    Guitar Hero Live Gitarı

Kutuyu bimeksten birkaç ay önce 500 tl ye aldım 1 seneden fazla garantisi devam etmektedir. Ürünün tüm aksesuarları olup hatta kutusuna geri koyup teslim edeceğim. En ufak bi çizik yoktur satmamın nedeni aynı anda gerçek gitara başlamamdır. Yalan yok yüzüne bakmıyorum oyunun satın aldığıma büyük pişmanım 250 tl ye bırakıyorum yarı fiyatına.

• TropYler nasıl kolay mı plat almak

• quote:

Orijinalden alıntı: ToxicoMaka

TropYler nasıl kolay mı plat almak

Expert çalabiliyorsanız yaparsınız Plat
  • Arkadaşlar kusura bakmayın önceki yazıları okumaya üşendim acaba oyun co op oynanabiliniyor mu?

• Ghtv nasıl birsey bahsedebilirmisiniz biraz

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.