Şimdi Ara

Guitar Hero Ps3 Gitarıyla PC'de Oynama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle iyi forumlar. Bu sabah Guitar hero 3 indirdim ve internette bazı sitelerde PS 3 gitarını PC'ye takdığımızda PC'nin tanıdığını ve oynayabileceğimizi okudum. PC gitarı tanıdı fakat oyun tanımadı.. Sebebi nedir xPadder vs birkaç tane program denedim ama onlar işi daha çok karıştırdı.. Bilgisayar bile gitarı tanımışken oyun neden tanımasınki ?

• USB'yi taktıkdan sonra mı açıyorsun oyunu ? Oyun açıldığından Activision yazısını gitarın tuşlarına basarak mı geçiyorsun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: RedFooAndBigAfro

Öncelikle iyi forumlar. Bu sabah Guitar hero 3 indirdim ve internette bazı sitelerde PS 3 gitarını PC'ye takdığımızda PC'nin tanıdığını ve oynayabileceğimizi okudum. PC gitarı tanıdı fakat oyun tanımadı.. Sebebi nedir xPadder vs birkaç tane program denedim ama onlar işi daha çok karıştırdı.. Bilgisayar bile gitarı tanımışken oyun neden tanımasınki ?

Bilgisayar gitarı tanıyabilir ama oyun tanımayabilir, bu işlerde mantık aramayacaksın... ps3 gitarı ile pc'de sadece world tour oyununu oynayabilirsin, diğer oyunlar o gitarı desteklemez.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Guitar hero live Xbox One
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.