Şimdi Ara

Guitar Hero 5 / Band Hero Davul Problemi!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
4.329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Dün D&R'dan Guitar Hero5 Full Bundle kit aldım (gitar+mic+davul set). Band hero ile gelen setin aynısı (yuvarlak zilliden).

Arkadaşlar davulun zilleri yalnızca orta kısmına vurunca çalışıyor. Kenarlara çok ama çok sert vurmanız gerek çalışması için. Bu tüm setlerde böyle mi? Geri götürsem değiştirirler mi? yenisi de aynı sorunu yaratır mı?

İnternetten USB Midi kablosu alarak bilgisayardan hassaslık ayarı yapsam bir işe yarar mı? Bir de MEdiamarkt, BestBuy, ya da elektroWorld'de MIDI/USB kablo bulabilir miyim?

Acil yardımcı olabilirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler :)

• quote:

Update: Activision is now offering a drum tuning kit that you can download onto your PC to adjust sensitivity for your drum kits. It takes a USB to MIDI cable to hook it up. I believe Activision is shipping them for free to people who call in and request it. You can download the tuning kit program here:

http://redoctane.custhelp.com/cgi-bin/redoctane.cfg/php/enduser/std_adp.php?p_faqid=21748

Youtube'da bi videoda bunu buldum. Umarım işine yarar.

• Merak ettim hepsini ne kadara aldın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1 HiT u DowN

Merak ettim hepsini ne kadara aldın?

d&r'da şu an peşin fiyatı 399 lira, internet fiyatı 359 lira görünüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hyperkin -- 29 Nisan 2010; 18:32:14 >
  • Bateriyi ayrı alınca daha fazla tutuyor galiba..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hyperkin

quote:

Orijinalden alıntı: 1 HiT u DowN

Merak ettim hepsini ne kadara aldın?

d&r'da şu an peşin fiyatı 399 lira, internet fiyatı 359 lira görünüyor.

Aynen öyle aldım hocam. MediaMarkt'ta da aynı fiyat. BAnd Hero aynı bundle ile 620'ye çıktı ilk olarak şu an o da hala 540 civarı. Bu kiti tek tek ya da başka türlü daha uygun fiyata alamazsınız. O yüzden hemen atladım ben de :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hyperkin

quote:

Update: Activision is now offering a drum tuning kit that you can download onto your PC to adjust sensitivity for your drum kits. It takes a USB to MIDI cable to hook it up. I believe Activision is shipping them for free to people who call in and request it. You can download the tuning kit program here:

http://redoctane.custhelp.com/cgi-bin/redoctane.cfg/php/enduser/std_adp.php?p_faqid=21748

Youtube'da bi videoda bunu buldum. Umarım işine yarar.

Hocam linke tıklayınca URL not found hatası veriyor. Ama sanırım benim indirdiğim programdan bahsediliyor. Yalnızca USB Midi kablosuna ihtiyaç var onu da dün sipariş etmiştim zaten. Bugün gelmiş. İş çıkışı deneyeceğim. Umarım hallolur. Gelişmelerden burada bahsederim :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Guitar Hero veya Rock Band Seti
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Merhaba,

Ben de sizin gibi Guitar Hero 5 Bundle alıcam davulu gitarı beraber olandan. Acaba drum setinizden memnun musunuz? Ortaya vurmak gerekiyor demişsiniz daha önce o çok etkiliyor mu oynanışı? Onun dışında bağlantıda ya da oyun sırasında oyundan kopma gibi problemleri var mı? Cevap verebilirseniz çok sevinirim. İyi günler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: casperwilson

Merhaba,

Ben de sizin gibi Guitar Hero 5 Bundle alıcam davulu gitarı beraber olandan. Acaba drum setinizden memnun musunuz? Ortaya vurmak gerekiyor demişsiniz daha önce o çok etkiliyor mu oynanışı? Onun dışında bağlantıda ya da oyun sırasında oyundan kopma gibi problemleri var mı? Cevap verebilirseniz çok sevinirim. İyi günler.

Aynı set bende de var, ortaya vurmak gerekmiyor illa, yanlara vurunca da algılıyor sert vurmaya da gerek yok.Ben memnunum kopma falan hiç olmadı.
  • 1 HiT u DowN

arkadaşım çok teşekkür ederim. PS3 ü hakkında da bilgi bulabilsem çok iyi olacak. Umarım PS3 sahibi arkadaşlar da deneyimlerini yazarlar
  • Arkadaşlar bu setlerin pc için olanı varmı veya bir aparat ile pcyde oynanabiliyormu
  • merhaba ps3 e band hero aldim d&r dan sizin gibi
    ama ben davula vuruyorum gec algiliyor sizdede ayni problemler var mi ?
    yada nasil giderebilirim fikri olan ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yosefgrosman

merhaba ps3 e band hero aldim d&r dan sizin gibi

Senkron ayarları için bölüm olması lazım. Ordan düzeltiliyor diye hatırlıyorum. Biraz kurcalarsanız mutlaka çıkacaktır karşınıza.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yosefgrosman

merhaba ps3 e band hero aldim d&r dan sizin gibi

Senkron ayarlarından olması lazım.
  • Merhabaler;

Ben de geçen gün Band Hero aldım ama davul hiçbir şekilde çalışmıyor. Yani joystick kısmında algılama yapıyor. Oyun menüsünde davul joystick'ini kullanabiliyorum ancak oyunda sopalarla davula vurduğum zaman hiç bir şekilde algılamıyor yani davul çalışmıyor?

Bu sorunu nasıl halledebilirim yardımcı olabilir misiniz? Acaba menüden mi bir şey ayarlayacağım yoksa davulun bozuk olma ihtimali var mıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aguv2025

Merhabaler;

Ben de geçen gün Band Hero aldım ama davul hiçbir şekilde çalışmıyor. Yani joystick kısmında algılama yapıyor. Oyun menüsünde davul joystick'ini kullanabiliyorum ancak oyunda sopalarla davula vurduğum zaman hiç bir şekilde algılamıyor yani davul çalışmıyor?

Bu sorunu nasıl halledebilirim yardımcı olabilir misiniz? Acaba menüden mi bir şey ayarlayacağım yoksa davulun bozuk olma ihtimali var mıdır?

Davulun jaglarını doğru takıp takmadığını kontrol etmen lazım. Vuruş yaptığın her renkli kısmın ayrı jagı var. Eğer jaglar doğru takılıysa ve sert vursan da çalışmıyorsa onu iade etmen akıllıca.
  • Hocam davulun joistick tam yerine oturmamış %99.99 eminim bundan tekrar çıkar ve yerine tak, tık diye ses gelmesi lazım oturunca yerine.
  • ustat davulun usb alıcıyla arasındakı mesafeyı ne kadar tutuyorsun. mesafe 1-1.5 m yi gecince sıkıntı cıkartabılır. alıcıya olabıldıgınce yakınlasıp deneyebılırmısın
  • Usb alıcısına bak yarım sa o ziller tam calısmayabilir yaptım ama olmuyor diyorsan davul ve usb alıcısını ver
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.