Şimdi Ara

Guitar Hero 3:Legends of Rock save sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar.elimde guitar hero 3 legends of rock var.tek oynayışta kariyerimde 11 şarkı açtım.ancak oyunun açıp kapayınca tüm kariyeer yok olmuştu.hala öyle.oyunu kapatıp açınca kariyerim yok oluyor.bunu için oyunu silip yüklemeyi denedim.oyun kalkmıyor.başlat/çalıştır/regedit orda softwarede gerekli şeyleri sildiğimi sanıyorum.saveleride sildim.yinede oyun tam olarak kalkmıyor yeniden yüklemeye kalkınca ya remove ya repair gelio.repair yapınca bişey olmuyo.remove diyince silmio zaten .ne yapıcamı şaşırdım.lütfen yardım

• oyundan çıkınca "my documents/Aspyr/Guitar Hero III/Save/Progress}{Progress" adresine bak bi istersen. normalde savelerin burada saklı. oyundan çıkınca boş mu oluyor burası? vista ise administrator olarak çalıştırmayı dene sistemi.
  • hayır kaybolmuyo.onu siliyorum.oyuna giriyorum.girdimde herşeyi kaydedio.tekrar oyunu kapatıp açınca anladım kadarıyla savelerin zara gördüğünü ve kullanılamacağını söylüyo.seçenek olarak da delete ya da savesiz devam et dio.delete dedimde silindi dio ama aynı yazı geliyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Guitar Hero : Metallica Pc için?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ss; yani screenshot yollarsan bi tane (o ekrandayken print-screene bas, sonra onu paintte ctrl+v ile yapıştırıp save edip buraya koyarsan) hani belki hatanın ne olduğunu görebiliriz. cd den kopyaladığın exe dosyası hangi folder ın altında? genelde ilacın folder adı yapan ekip olur.
    Eğer diğer oyun da sorun veriyor ise bilgisayarda sorun olabilir belki. eğer bi mail adresi atarsan sana hatred exe sini atayım bir de ghIII için, onu dene.
  • mertocano_1994@hotmail.com ss yide msnden atarım
  • aynen bnmde bitirdim ama şimdi cnm sıkıldıkça çalmak istiyorum.yavaş yavaş oyama seviyemi artırarak çalıyorumda tekrar bütün şarkılar açmak gerekio.örneğin son grupta one var.ya hile kullanmam gerek ya da hepsini tek tek tekrar açmam ve oyunun kapatıp açınca hepsinin silinmesini görmek.
  • arkadaşlar.olmadı en sonunda pes ettim.bnm beceriksizliğim styraxus a çok teşekkür ederim.cvp biraz gecikti ama bana aşırı şekilde yardım etti.çok saol.yeniyim rep ney bilmiorm ama ona elimden geldince rep veriridim
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.