Şimdi Ara

Guinea pigim mamasını seçiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar başlıkta da yazdığım gibi guinea pigim mamasını seçiyor, sevdiklerini yiyip sevmediği kısımları mama tabağından atıyor. Sevdiği kısım da pek az olduğu için doyup doymadığını pek anlamıyorum. Bu durum beni korkutmaya başladı ileride yemediği kısım için gelişmesinde ve sağlığında bir sıkıntı olabileceğini düşünüyorum. Ayrıca bugün petshoptan hamster maması alıp onu yiyip yemeyeceğini denemek istedim onu da pek beğendiği söylenemez arada kemirip bırakıyor, hangi marka mama alacağımı sapıttım guinea pigi olan arkadaşlar kullandığı mama markasını ve hayvanlarının tüketiminde bir sıkıntı olup olmadığı yazarlar ise çok memnun olurum.

Cevaplar için şimdiden teşekkürler arkadaşlar.

• Yukarı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Farklı markaları denedinmi? Sadece kuru mamayla mı besliyorsun? Ginepigi petshoptan mı aldın?

• Bonnie ve Vitakraft mama alıp deneyeceğim ama bulamıyorum. Kuru mama, kuru ot ve taze sebze ve meyve ile besliyorum. Evet, petshop aldım hocam.

• Yukarı.

• Benimkiler de önce güzel yerlerini yiyor hemen ciklemeye başlıyorlar yemek için. Birşey vermeyince mecbur kalıp kalanları da yiyorlar. Ondan sonra tazeliyorum. Başlarda kıyamıyordum ama mamalar hızlı tükenmeye başlayınca bütçeyi düşünmeye başladım :)

2 günde bir C Vitamini içeren sebzeler vermeyi unutmayın.
  • Bir gün maydanoz ve diğer gün kırmızı biber ver. Kırmızı biber i çok severler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.