Şimdi Ara

Guild Wars 2 Sistem yeterli mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Mediumda falan oynasamda olur illa high olacak diye bişey yok almayı düşünüyorum 28inden sonra ama pc kaldırmaz diye korkuyorum çalıştırırmı diablo3tede cpu yetmez diyor fakat highta bazı ayarlar kapalı kasmadan oynuyorum 120 lirada az bişey değil denemek için 120 lirada verilmez arkadaşlar yardım lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Menthix -- 23 Ağustos 2012; 20:52:58 >

• benim sisteme çok yakın bilgisayarın. sadece benim işlemcim 3.2 ve ram 4gb. ben 2 gün önceki teste girdim. normal oyun esnasında gayet güzeldi kasmadan oynanabiliyordu ancak WvW de azcık sapıttı. ama benim ayarlarımın hepsi high dı. bence senin pc high ayarlarda iken action sırasında iptal olur gibime geliyor. ama ayarları dürürsen oynayabilirsin.

bu arada sitenin ismi nedir bende test etmek istiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: grafmaster

benim sisteme çok yakın bilgisayarın. sadece benim işlemcim 3.2 ve ram 4gb. ben 2 gün önceki teste girdim. normal oyun esnasında gayet güzeldi kasmadan oynanabiliyordu ancak WvW de azcık sapıttı. ama benim ayarlarımın hepsi high dı. bence senin pc high ayarlarda iken action sırasında iptal olur gibime geliyor. ama ayarları dürürsen oynayabilirsin.

bu arada sitenin ismi nedir bende test etmek istiyorum

can you run it yaz çıkar fakat benim korkum ekran kartından falan değil senin işlemci iyiymiş benim çok kötü
  • evet senin işlemcin yetmeyebilir ama tam emin değilim düşük ayarlarda belki oynayabilirsin. samimi bir arkadaşın varsa oyunun şifresini versin 5-10 dk liğina dene kendin gör. gw2 görmeni isterim oyun çok güzel
  • quote:

evet senin işlemcin yetmeyebilir ama tam emin değilim düşük ayarlarda belki oynayabilirsin. samimi bir arkadaşın varsa oyunun şifresini versin 5-10 dk liğina dene kendin gör. gw2 görmeni isterim oyun çok güzel

oynayan yokki zaten verdi diyelim 25gb oyun :D
  • ozaman oyun çıkmasını bekle. trial versiyon mutlaka olacaktır. indirip denersin. 109 tl vermektense 25gb indir. eğer internetin sınırsızsa. başkada mantıklı bir yol gözükmüyor
  • quote:

ozaman oyun çıkmasını bekle. trial versiyon mutlaka olacaktır. indirip denersin. 109 tl vermektense 25gb indir. eğer internetin sınırsızsa. başkada mantıklı bir yol gözükmüyor

mediumda falan çalıştırırmı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Her türlü oynarsın merak etme.Ekran kartın düzgün olsun, işlemcin çift çekirdekli olsun yeter.Ama en kısa zamanda bir işlemci almanı tavsiye ederim.
  • Vatancomputer indirimini bekleyip AMD'ye aban bence.İşlemci fiyatları çok ucuz 400 liraya 6+2 çekirdekli fx8 aldım 100 lira anakart 100 lira ram 600 liraya al sana temiz yeni pc.İntele para yedirmeye gerek yok.
    Ve şuan guild wars 2 maximum gözüküyo bu can you run it sitesinde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: İconic

Vatancomputer indirimini bekleyip AMD'ye aban bence.İşlemci fiyatları çok ucuz 400 liraya 6+2 çekirdekli fx8 aldım 100 lira anakart 100 lira ram 600 liraya al sana temiz yeni pc.İntele para yedirmeye gerek yok.
    Ve şuan guild wars 2 maximum gözüküyo bu can you run it sitesinde.

işlemci alacak durumum yok şuandaki sistemle gw2 kaldırırmı kaldırmazmı
  • Kaldırmaz. Ben E6700 3.2 GHz işlemci, 4GB ddr2 ram, radeon HD 6670 ile 25 fps alıyorum, üstelik gölgeler, yansımalar, çoğu efekt kapalı vs vs. Bazen daha da düşüyor, bazen 50 fps oluyor ama şu bilgisayarla bence zevk alamazsın. Oyuna vereceğin paraya 3-5 ekleyip forumdan işlemci filan bak bence. Zaten oyun daha çok işlemciye yükleniyor sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: okhay

Kaldırmaz. Ben E6700 3.2 GHz işlemci, 4GB ddr2 ram, radeon HD 6670 ile 25 fps alıyorum, üstelik gölgeler, yansımalar, çoğu efekt kapalı vs vs. Bazen daha da düşüyor, bazen 50 fps oluyor ama şu bilgisayarla bence zevk alamazsın. Oyuna vereceğin paraya 3-5 ekleyip forumdan işlemci filan bak bence. Zaten oyun daha çok işlemciye yükleniyor sanırım.

çoğu kişi kaldırır diyor
  • Bilmiyorum hocam, ben kendimden örnek verdim. Kalabalık ortamlarda kasacak Allahın emri. Fireballar bilmemneler havada uçuşurken performans alabileceğinizi sanmıyorum. Tüm ayarlar lowda oynarım derseniz bilemem. Ben işlemciyi değiştirmeyi düşünüyorum açıkçası. Forumdan e8600 filan bakıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: okhay

Bilmiyorum hocam, ben kendimden örnek verdim. Kalabalık ortamlarda kasacak Allahın emri. Fireballar bilmemneler havada uçuşurken performans alabileceğinizi sanmıyorum. Tüm ayarlar lowda oynarım derseniz bilemem. Ben işlemciyi değiştirmeyi düşünüyorum açıkçası. Forumdan e8600 filan bakıyorum.

bende bunu anlamıyorum oyuna 100 lira verebilipte hala core 2 duo işlemciler peşinde koşmak anlamsız bence.
  • Ne yapayım hocam, oyuna 100 lira verdim diye i7 işlemcili makina mı toplayayım? Eldekiyle idare ediyoruz işte. Zaten diablo 3 ve gw2 harici oyun yok makinada.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kontrol ettim benim herşey ok tikli çıktı fakat video kart için aşağıdaki uyarıyı verdi:
    Bu durumda oyunu alsam oynayamam mı? :( Şu an hali hazırda wow, Diablo 3 ve Aion oynayabiliyorum
    Ekran kartım ATI Radeon HD 3470

CPU
    Minimum: Intel Core 2 Duo 2.0 GHz, Core i3, AMD Athlon 64 X2 or better
    You Have: Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU T6600 @ 2.20GHz

CPU Speed
    Minimum: Info
    You Have: 2.2 GHz

RAM
    Minimum: 2 GB
    You Have: 3.1 GB
    PASS

OS
    Minimum: Windows XP Service Pack 2 or better
    You Have: Microsoft Windows XP Professional Service Pack 3 (build 2600)

Video Card
    Minimum: NVIDIA GeForce 7800, ATI Radeon X1800, Intel HD 3000 or better (256 MB of video RAM and shader model 3.0 or better)
    You Have: ATI Radeon Graphics Processor (0x95C4)
    Upgrade Suggested: Unfortunately, your Video Card does not meet this requirement. Click here to see some recommendations.
    Click here for the latest Video drivers.
    Features: Minimum attributes of your Video Card
    Required You Have
    Pixel Shader version 3.0 4.1
    Vertex Shader version 3.0 4.1
    Dedicated Video RAM 256 MB 512 MB

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tidus -- 29 Ağustos 2012; 6:49:54 >

• Dostum oyun içerisinde pek fazla sorun olmaz fakat WvW Girersen kasabilir WvW 'de ayrı bir zevklidir

Karar sana kalmış :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.