Bildirim
Guild Wars 2 Pre-Purchase Yardım!
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Sanırım şuana kadar hiç mmorpg tecrübeniz olamamış en azından P2P diyelim. Sizin yaptığınız işlem sadece hesabı açma işlemi oyunun clientini bu linkten indirebilirsiniz.
--http://cloudfront.guildwars2.com/client/Gw2.exe_____________________________ -
Evet doğru arkadaşım.Gösterdiğin dosyayı indirdim.Yaklaşık 1 gün bekledim ve oyunu biraz oynayıp tekrar çıktım.Sonraki açışımda ise oyun yeniden yüklenmeye başladı.Şimdi 1 gün daha mı bekleyeceğim.Oyunun klasörüde yok dosyalarıda.Yardımcı olursanız çok sevinirim. _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: dcshn
Evet doğru arkadaşım.Gösterdiğin dosyayı indirdim.Yaklaşık 1 gün bekledim ve oyunu biraz oynayıp tekrar çıktım.Sonraki açışımda ise oyun yeniden yüklenmeye başladı.Şimdi 1 gün daha mı bekleyeceğim.Oyunun klasörüde yok dosyalarıda.Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Şimdi şoyle oluyor, bu indirdiğiniz gw2.exe dosyasını bir klasor açıp içine atmanız gerekiyor. Daha sonra indirdiğiniz dosyayı çalıştırın, launcher direk oyunu o klasörün içine indiriyor. Eğer bu klasörden herhangi bir şey silinmişse launcher bunu tespit ediyor gerekli dosyaları bastan indiriyor. Sorununuz sanırım burada başlıyor sizin. Dosyalarınızı kontrol edin derim. Mesela launcher download yaparkaç kaç dosya kaldı olarak gösteriyor ?_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Faewox
quote:
Orijinalden alıntı: dcshn
Evet doğru arkadaşım.Gösterdiğin dosyayı indirdim.Yaklaşık 1 gün bekledim ve oyunu biraz oynayıp tekrar çıktım.Sonraki açışımda ise oyun yeniden yüklenmeye başladı.Şimdi 1 gün daha mı bekleyeceğim.Oyunun klasörüde yok dosyalarıda.Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Şimdi şoyle oluyor, bu indirdiğiniz gw2.exe dosyasını bir klasor açıp içine atmanız gerekiyor. Daha sonra indirdiğiniz dosyayı çalıştırın, launcher direk oyunu o klasörün içine indiriyor. Eğer bu klasörden herhangi bir şey silinmişse launcher bunu tespit ediyor gerekli dosyaları bastan indiriyor. Sorununuz sanırım burada başlıyor sizin. Dosyalarınızı kontrol edin derim. Mesela launcher download yaparkaç kaç dosya kaldı olarak gösteriyor ?
Sanırım yanlışlıkla bir dosyayı silmişim çünkü diğerlerini klasörden çıkardığımda hepsini baştan yüklüyor ancak onları tekrar attığımda sadece o dosyayı indiriyor.İnşallah olucak çok teşekkür ederim.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

Hızlı