arkadaşlar şuanki sistemimde e5200 2.8 işlemci, 2 gb ddr 2 ram, gts 250 ekran kartı var. ekran kartımı değiştirmek istiyorum. 200 ile 400 fiyat aralığında güncel oyunları akıcı bir şekilde çalıştırabilecek bir ekran kartı tavsiye eder misiniz ?
İşlemci ve ram almalısın ekran kartın güzel ,, hd 7850 alsan ne olucak o ram ve işlemci ile gene adam gibi oyun oynayamassın ....
Evet işlemci ve ram alıncada anakartın vs de değişmesi lazım :) yani bu sisteme yatırım yapmak çok doğru olmaz, en azından bf3 gibi oyunları akıcı oynaman zor. İmkanın varsa yeni bir sistem kur derim, yada bu kart için kullanacağın bütçeyi yeni sistem için köşede tut derim.
quote:
Orijinalden alıntı: Silent Disaster
Evet işlemci ve ram alıncada anakartın vs de değişmesi lazım :) yani bu sisteme yatırım yapmak çok doğru olmaz, en azından bf3 gibi oyunları akıcı oynaman zor. İmkanın varsa yeni bir sistem kur derim, yada bu kart için kullanacağın bütçeyi yeni sistem için köşede tut derim.
guild wars 2 yi akıcı bir şekilde oynamam yeterli sadece. anakartım intel dg33bu. biraz eski sanırım :)
quote:
Orijinalden alıntı: Xasthur
quote:
guild wars 2 yi akıcı bir şekilde oynamam yeterli sadece. anakartım intel dg33bu. biraz eski sanırım :)
yani 2. el kısımlarında güzel alternatifler bulunabilir bir inceleyin derim işlemciyi (Q9400 - Q9550) gibi yükseltip aynı zamanda ram eklemenizde faydalı olabilir, bana göre de ekran kartı yeterli, yatırım yapamam diyorsanız bu noktada önerim bu şekildedir.
o sistem guild wars 2 yi kaldırmıyor mu yani?
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Xasthur
quote:
yani 2. el kısımlarında güzel alternatifler bulunabilir bir inceleyin derim işlemciyi (Q9400 - Q9550) gibi yükseltip aynı zamanda ram eklemenizde faydalı olabilir, bana göre de ekran kartı yeterli, yatırım yapamam diyorsanız bu noktada önerim bu şekildedir.
teşekkür ederim ilgilendiğin için. Hayır gw 2 de 25 fps nin üzerine çıkamıyorum bu sistemle.