Varmi burdan kasan birileri hic turk bulamadim oyunda gerci cok aramista diiliz ama neyse varsa burdan kasanlar guildleselim guzelleselim
nicklerinizi yazmayi unutmayin
Dark Saga guildinde 90+ Türk oyuncu var, benim oyundaki karakter Silphatos Ewnieal, bunu ekle friend listine seni guilde alalım.
arkadaşar bende guild wars almak istiyorum nerden temin edebilirim level dergisinde okumştum oyunun muhteşem olduu yazıyordu geröektende server lerı parasızmı oyunun
guild wars forever............ aynı klandayiz arkadişim klanımızda cok iyi herkese duyurulur rankı bi ara 150 lere kadar gelmisti ama simdi 200lerdeyiz size söle söyleyim oyunu 1milyondan fazla insan oynadiğiniş düşünürseniz bu rank bence cok cok iyi herkesi bekleriz saygilar
nick: H A K A N W/R LVL 16 GW forever
oyunu orinal mi almamız lazım
SELAM! Evet arkadaslar ben almanyadan yasiyorum. Ve guild wars bol bol oyniyorum ve oyunu cok sevdim. Evet oyunu orinal almaniz lazim cünkü oyunpaketin icinde bir sifle var ve o sifleler hep baska. Ama size söyleyim oyun cok güzel ve baskalarlan oynamak daha cok hos. Ben yine guild warsin basina gacim