Şimdi Ara

GUILD ne işe yarar...!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar rome'da çarım var ve guild kurmak istiyorum.arkadaşlarımla tartıştık ve bi sonuca varamadım. Bana guild kurmanın avantajlarını ve dezavantajlarını yazarmısınız.mesajlarınız için şimdiden teşekkürler

• 500k gider lwl2 için 3m sonrasını hatırlmıyom lwl 5için 12m di heralde

ii kısımları sohbet sıkılmama mercarny çıkarabilme guild war/guild war ganimeti
  • quote:

Orjinalden alıntı: ulukemal
    mercarny çıkarabilme guild war/guild war ganimeti

dostum hepsini anladımda şu kısımlarını anlamadım nedir bu dediklerin
  • hacıı benle irtibata geç sana 2 lvl guıld vereyim

AnGrY_ShArK adı %400
  • quote:

Orjinalden alıntı: nerisona_2

hacıı benle irtibata geç sana 2 lvl guıld vereyim

AnGrY_ShArK adı %400

romada mı bu guild hem romada olsa bile almazdım ben arkadaşlarımla kurucam bu guildi ve ismini kendimiz koyıcaz
  • Arkadasım ben biraz daha çayım bu guild işinde çok paraya ihtiyacın olucak 5 lvl için bi 35m yi gözden çıkarman lazım nimetleri ise

*Başka guildlerle Savaşmak
    *Savas Tazminatı almak tabi kazanınca
    *Mercany (Paralı Asker) Çıkarabilmek
    *Guild içinde sohbet falan işte
    *Sağlan oyuncular bulabilirsen en iyi olmaya çalışmak

falan filan işte.
  • quote:

Orjinalden alıntı: eLKa_Lee

Arkadasım ben biraz daha çayım bu guild işinde çok paraya ihtiyacın olucak 5 lvl için bi 35m yi gözden çıkarman lazım nimetleri ise

*Başka guildlerle Savaşmak
    *Savas Tazminatı almak tabi kazanınca
    *Mercany (Paralı Asker) Çıkarabilmek
    *Guild içinde sohbet falan işte
    *Sağlan oyuncular bulabilirsen en iyi olmaya çalışmak

falan filan işte.

peki başka nimetleri falan yokmudur bu guildin mesela ex artırmak ne bilim başka şeyler falan çok kararsızım aççaz ama daha 4 kişiyiz gerçi adam buluruzda başka nimetleri yokmudur bunun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nadirgurece -- 30 Haziran 2007; 23:03:52 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Defrag nedir ne işe yarar ?
    20 yıl önce açıldı
    Yandal ne işe yarar?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hiç kimse guildlerin ne işe yaradığını bilmiyomu
  • quote:

Orjinalden alıntı: nadirgurece

hiç kimse guildlerin ne işe yaradığını bilmiyomu

daha ne olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: CyberSynC
    daha ne olsun

tamam da ne dövüyon canım alla alla sadece arkadaşların verdiği yanıtlar beni tatmin etmedi o kadar
  • sana açmamanı tavsiye ederim guildin ne işe yaradığını bilmiyorsun net olarak yürütemiyeceğin bir iş sıkılıp kapatırsın olan parana olur gir bir guilde bişeler öğren aççaksan o zaman aç burada anlatmayla olmaz romada gir guilde uygulamalı şekilde yaşa ne var ne yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mr.CaPTaiN

sana açmamanı tavsiye ederim guildin ne işe yaradığını bilmiyorsun net olarak yürütemiyeceğin bir iş sıkılıp kapatırsın olan parana olur gir bir guilde bişeler öğren aççaksan o zaman aç burada anlatmayla olmaz romada gir guilde uygulamalı şekilde yaşa ne var ne yok

zaten gözümle görmeden ve nasıl işletildiğini tam öğrenmeden açmaya niyetim yok fakat bi an önce öğrenip açmaya kararlıyım
  • önce baska guilde gir biraz anlarsın
  • Ben sadece bildiğimi paylaşıcam.guildini diğer guildlerle savaş zamanı ayarlarsan ve bu savaşı kazanırsan guild war receiwed kısmıydı yanlış hatırlamıyosam.evet bu kısma savaş ganimeti geliyo yüksek bi para birimi yada item olabilir...bildiklerim bunlar daha fazlasını bilen varsa yada doğrusunu bilen varsa çıksın!!!
  • muhabbetten başka pek fazla bir işe yaramadığı söylenebilir..
  • Dw önünde Jop war yaparken zırt pırt ezik guildlerin join daveti gelmez.
  • Çok iyi arkadaşların olur yani Biz daha guild war yapmadığımız için bilmiyorum ama çok iyi arkadaşlarının olcağı kesin
  • Valla guild makara için birebir canın sıkılınca war için guild ara sonra can sıkıntını al hele bide kazanırsan değme keyfine
  • ne istiyon sen ? birlikte kurduğunuz birbirinize daha yakın olduğunuz bir ittifaktır.. ser guild diiince ne sandın istersen saat bası 1 mil versin sos düssün fln arkdsın dediği gibi daha ne istion ?
  • paralı asker nasıl;) BILER VARSA EKLESSIN nıght_lord07@hotmail.com
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.