Şimdi Ara

-GUILD- Iron Hand / Black Desert / MENA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Iron Hand, yaklaşık 10 yıllık World of Warcraft geçmişi ile aktif en eski WoW guildlerinden biri olarak Black Desert macerasına katıldı. Age of Conan, Star Wars, Guild Wars gibi diğer oyunları denemiş, içerisinde 20 yıllık dostluklar barından, WoW'u vanilla zamanından beri oynayan ve WOTLK ek paketi ile kurulmuş guildimizin tek amacı güzel arkadaşlık ortamında eğlenmektir.

    Yaş ortalaması yüksek(25-35) olan guildimizde saygılı üsluba özen gösteriyoruz ve bununla birlikte yaş sınırımızda yoktur. Biz yaş standardı olarak kendisine ve çevresindekilere saygılı olmayı baz alıyoruz.

    İşten, okuldan geldikten sonra stres atmak için bir araya gelen topluluğumuzda huzursuzluk çıkartacak olaylara izin vermeyiz. Mizacımız sert gözükse de amacı sadece eğlenmek olan kişileriz. 10 yıllık geçmişimizde sosyal hayatta da görüştüğümüz dostluklar kurduk ve bize yeni renkler katacak proaktif arkadaşlar arıyoruz. Saygılı üsluba sahip, aktif ve eğlenceli ortamımıza katılmak isteyen sosyal oyuncuları bekleriz.

    Black Desert'ın MENA bölgesi sebebiyle oluşan negatif üsluplu, despot ve anlayışsız guild'lerinden çok daha farklı yapımız ile Semi-Hardcore seviyede kaliteli başarılar elde etmeyi arzuluyoruz. Oyunun ana hedefi olan Node savaşlarında aktif rol alabilecek, pozitif düşüncede gelişmeye ve yardım etmeye uyum sağlayabilecek arkadaşlar aramıza katılabilirler.

    Guild Tratileri şimdilik 4 AP - 3 DP


    Oyun içi iletişim Gilrance - Daddycool - Counar - Kuay - Katniss


    Discord:https://discord.gg/xrCxzjn







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.