Şimdi Ara

Guess Saat Kurma Kolu Çıkmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kayseri forumdan starbucksın hemen karşı tarafındaki mağazadan (adı aklıma gelmedi öğrenince yazarım) yaklaşık 1 sene önce 350 tlye saat almıştım.
    Hiç kullanmadım meğer arızalıymış.
    Mağaza aynı zamanda fatura yerine fiş kesmişti.Bazı optikçiler ve saatçiler biz fatura kesmiyoruz fiş kesiyoruz diye dayatıyorlar nedense sinir oluyorum.

Bu bozuk ürünü de garantiye yollamak için fatura lazım herhalde küçücük fişte kimbilir evin hangi köşesinde kalmıştır.

Saatin yan kısmındaki ayarlamaya yarayan vidası bozuk çıktı.Çekmeye çalışırken tırnağım kırılıyordu yine de çıkmadı.Sizce hemen yarım saat içinde filan bir saatçiye götürsem tamir eder mi?
    Anında tamiri olan bir şey olsa öyle satmazlardı diye düşünüyorum.

Forum mağazaları diye güvenerek gittiğimiz yerlerde bile ürünler hiç güvenilir olmuyor çalışanların umrunda değil onlar ne olursa olsun satmanın peşindeler.

Kıssadan hisse en iyisi kimseye güvenmeyin alırken gaza gelip acele etmeyin hemen karar vermeyin aldığınız ürünü hem alırken hem de aldıktan itibaren bir hafta içerisinde aklınıza gelebilecek her ayrıntısına bakın benim gibi bir köşeye koymayın.Faturasını aklınıza gelecek yere koyun.

Alışveriş yapacağım zaman ayıplı /2.el / teşhir ürünü riski bende stres yaratıyor ve alışverişten soğuyorum özellikle elektronik aletlerde.

Alışveriş işi kolay gibi görünse de zor bir iş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omgomg -- 20 Ağustos 2014; 20:23:02 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.