Şimdi Ara

güçsüz hyundai :( HYUNDAİ İX35 (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
201
Cevap
1
Favori
11.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

saygı çerçevesindeki ve bilgilendirici yorumunuz için teşekkür edeim
  • Arkadas sen arabadan anliyorsan ben ne oluym o araci kac kere kullandm motor sesi duymadim sen birde vw nin tdi motorunu kullan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: deniz6

quote:

Orijinalden alıntı: Coşkun Uçar

İX35'i almaya niyetlenipde performansını görmek isteyen olursa gelsin bana beraber Hyundai Uçar'a gidip oradaki İX35 test aracını alıcaz yanımızda firmadan kimse olmadan teste çıkıcaz yanlız aracı ben kullanıcam, sonra gelip burda yorumunuzu yaparsınız gidiyomu gitmiyomu...SUV sınıfı atmosferik motorlu aracı kullanmak binek yada dizel araç kullanmaya benzemez, önce kullanmasını öğrenmek lazım eğer kullanmasını bilmezsen performans alamazsın...isteyen özelden mesaj atabilir.
    Görende uçak kaldırıyorsunuz sanır,SUV -atmosferik kullanmak binek yada dizele benzemez ne yahu?Otobüs mü bu?

Çok yaşayın siz emi?

• 2012 Hazirandan beri kullanıyorum. 22 yıllık bayan bir sürücüyüm. Pek çok marka model aracım oldu. Daha önce suv kullanmamıştım. Son aracım dizel golf idi. Şimdiye kadar kullandığım en konforlu ve gösterişli araç ix35. Suv kategorisinde de bu konfor ve gösterişe alınabilecek en ucuz araç. Şehiriçi trafikte yakıt tüketimi yüksek ben 11 lt altını görmüyorum en son yol bilgisayarım ortalama 12 lt gösteriyordu. Atmosferik motor yüksek devirde performansını gösterdiğinden, şehiriçi trafikte ise bunu yapma şansınız olmayacağından yakıt tüketimi yüksek kalıyor ve yokuşlarda bayılıyor. Fakat trafiği az bir güzergahta kullanacaksanız tercih edilebilecek bir araç. Bu durumda hem devirli hem de 6 vites 80 km sabit hızda 6,5-7 görmeniz mümkün. Ben avcılar yönünde otobanda 7,3 rahatlıkla gördüm Bu forumda ve ix35 kulübü topiğindeki yorumları okuduğunuzda iki ayrı araç varmış gibi düşünebilirsiniz. Bu tamamen kullandığınız güzergahla ve sürüş tarzıyla alakalı. Almayı düşünen arkadaş öncelikle bayi çevresinde değil (ben öyle test etmiştim ) kendi kullanacağı güzergahta yokuş, trafik yoğun vs. yerlerde uzun uzun test etmeli. Araca hakaret etmek, "bu kesinlikle alınmaz" demek yanlış olur. Ama bu fiyata farklı marka dizel ya da benzinli konforlu performanslı araç seçenekleri var. Elma ile armutu karıştırmamak lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: mirage101

2012 Hazirandan beri kullanıyorum. 22 yıllık bayan bir sürücüyüm. Pek çok marka model aracım oldu. Daha önce suv kullanmamıştım. Son aracım dizel golf idi. Şimdiye kadar kullandığım en konforlu ve gösterişli araç ix35. Suv kategorisinde de bu konfor ve gösterişe alınabilecek en ucuz araç. Şehiriçi trafikte yakıt tüketimi yüksek ben 11 lt altını görmüyorum en son yol bilgisayarım ortalama 12 lt gösteriyordu. Atmosferik motor yüksek devirde performansını gösterdiğinden, şehiriçi trafikte ise bunu yapma şansınız olmayacağından yakıt tüketimi yüksek kalıyor ve yokuşlarda bayılıyor. Fakat trafiği az bir güzergahta kullanacaksanız tercih edilebilecek bir araç. Bu durumda hem devirli hem de 6 vites 80 km sabit hızda 6,5-7 görmeniz mümkün. Ben avcılar yönünde otobanda 7,3 rahatlıkla gördüm Bu forumda ve ix35 kulübü topiğindeki yorumları okuduğunuzda iki ayrı araç varmış gibi düşünebilirsiniz. Bu tamamen kullandığınız güzergahla ve sürüş tarzıyla alakalı. Almayı düşünen arkadaş öncelikle bayi çevresinde değil (ben öyle test etmiştim ) kendi kullanacağı güzergahta yokuş, trafik yoğun vs. yerlerde uzun uzun test etmeli. Araca hakaret etmek, "bu kesinlikle alınmaz" demek yanlış olur. Ama bu fiyata farklı marka dizel ya da benzinli konforlu performanslı araç seçenekleri var. Elma ile armutu karıştırmamak lazım.

yorumunuz için teşekkürler... benim demek istediğim 1.6 gdi benzinli motor kesinlikle alınmaz... yüksek tüketim az performans sunuyor...

malesef 2.0 crdi olması lazım o aracın.. hakettiği motor o olurdu zannedersem...

• Aklıma bi laf geldi hani derler ya delinin biri bi kuyuya bi taş atmış 40 akıllı çıkaramamış, millet otomobil otoritesi kesilmiş bazıları öyle bir yorum yapıyor'ki zannedersiniz'ki test pilotu, biri der yok bu araba gitmez almayın, biri kullanmasını beceremez yok bu araba 11 - 12 litre yakıyor der yaşım 55, 41 yıldır bil fiil otomobil üstündeyim, 150'nin üzerinde otomobil değiştirdim, yarışlara araba hazırladım, kendim mahalli otomobil yarışçısıyım, kendi ellerimle motor modifiyeleri yaptım hayatım sanayi sitelerinde geçti, bebeler ekmeğe mama derken ben araba modifiyesi yapıyordum, evin bahçesinde karbiratörlü Manta'ya (avatarımda'ki Manta, Ali Deveci'den almıştım bilen bilir) enjeksiyon sistemi uyguladım, 20 seneye yakın otomobil sitelerinde üyelik modluk danışmanlık ve yöneticilik yaptım adam geldi iki kelimeyle bütün bu deneyimlerin içine etti gitti valla helal olsun ne diyim, allam yaaaaa...

ALIN BUDA 11 - 12 LİTRE YAKIYOR DİYENLERE.............KENDİ ÇEKİMİMDİR...

ŞEHİR İÇİ NORMAL TRAFİK.....7.6 LİTRE

BUDA SAHİL YOLU SAKİN TRAFİK 6.1 LİTRE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Coşkun Uçar -- 14 Mart 2013; 2:15:35 >

• quote:

Birgun yolunuz düşerse aksam mesai saatinde Kağithane caglayan yeni tünel sisli Mecidiyeköy istikametinde bir gidip dönüp bize video çekip paylasirsaniz forum olarak tecrubenizden faydalanmis oluruz. Sizin kullandiginiz yol gayet akici bir trafik. Yogun trafikte ne yaktığını gormuş oluruz. Biz ne desek boş sizin tecrübe etmeniz lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SerapAda -- 14 Mart 2013; 2:39:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: skunk2.

Arkadas sen arabadan anliyorsan ben ne oluym o araci kac kere kullandm motor sesi duymadim sen birde vw nin tdi motorunu kullan

Kötü mü yani TDI motor?

O çok beğendiğin iX35 1.6 ile bizim Passat 1.6 TDI kapışsın 0-100'de kaç boy fark atıyor manda kasa iX35'e?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Öklid

quote:

Arkadas sen arabadan anliyorsan ben ne oluym o araci kac kere kullandm motor sesi duymadim sen birde vw nin tdi motorunu kullan

Kötü mü yani TDI motor?

O çok beğendiğin iX35 1.6 ile bizim Passat 1.6 TDI kapışsın 0-100'de kaç boy fark atıyor manda kasa iX35'e?

Arkadaş biraz abartmış da ağırlıklar aynı olsa büyük ihtimalle fark atan passat fark yemeye başlar.

• quote:

quote:

Birgun yolunuz düşerse aksam mesai saatinde Kağithane caglayan yeni tünel sisli Mecidiyeköy istikametinde bir gidip dönüp bize video çekip paylasirsaniz forum olarak tecrubenizden faydalanmis oluruz. Sizin kullandiginiz yol gayet akici bir trafik. Yogun trafikte ne yaktığını gormuş oluruz. Biz ne desek boş sizin tecrübe etmeniz lazım.

Şunu hala öğrenemediniz, ona "araba çok yakıyo" denmez, trafiğin yoğun olduğunda araç durduğu yerde benzin yakıyor oda km'ye vurmadığı için yakıt tüketimi artıyor denir ARABANIN NE KABAHATİ VAR ALLA ALLAAAAA....araca çok yakıyor diye laf söyleyeceğinize gidin o yolun tıkanmasına sebep olanlardan hesap sorun...

• quote:

quote:

quote:

Şunu hala öğrenemediniz, ona "araba çok yakıyo" denmez, trafiğin yoğun olduğunda araç durduğu yerde benzin yakıyor oda km'ye vurmadığı için yakıt tüketimi artıyor denir ARABANIN NE KABAHATİ VAR ALLA ALLAAAAA....araca çok yakıyor diye laf söyleyeceğinize gidin o yolun tıkanmasına sebep olanlardan hesap sorun...

***Atmosferik motor yüksek devirde performansını gösterdiğinden, şehiriçi trafikte ise bunu yapma şansınız olmayacağından yakıt tüketimi yüksek kalıyor ve yokuşlarda bayılıyor. Fakat trafiği az bir güzergahta kullanacaksanız tercih edilebilecek bir araç. Bu durumda hem devirli hem de 6 vites 80 km sabit hızda 6,5-7 görmeniz mümkün. Ben avcılar yönünde otobanda 7,3 rahatlıkla gördüm***

Kullandığım güzergahın trafik yoğun olduğunu belirttim, açık trafikte kullanacak arkadaşların memnun kalacağını da yazdım. Ama siz sürekli muhalefet olmak istediğiniz için yorumumu açık açık okumadan 11-12 lt takılıp kaldınız. Sizin kullandığınız güzergahta önünüzdeki araç hiç fren bile yapmadan gidiyordu. Bu yoldaki tüketim de baz alınamaz, benim dur kalklı tüketimim de baz alınamaz. Zaten aracın katalog verileri düzeltildi Hyundai bu yüzden ceza bile aldı. Benim araç ile ilgilenen arkadaşlara söylemek istediğim kullanacağınız trafik ve sürüş şeklinize göre düşük tüketim de yakalayabilirsiniz, benim gibi yüksek te olabilir. Bunun dışında aracımdan memnun olduğumu ve çok konforlu olduğunu da belirttim. Üstelik Hyundai benim babamın şirketi değil, bu benim ilk arabam değil son da olmayacak. Hatta yeni aracım da bu marka ve model olmayacak. Bu bir tercihtir. Farklı araçlara binersiniz yorumlarınızı yaparsınız burası bir forum. Neden araca olumsuz yorum yapan birine hakaret edelim. Kendi tecrübelerimizi yazar geçeriz. Ama siz vatan millet sakarya olayına çeviriyorsunuz. Diğer topikte de aynı üslup var; aman kimse olumsuz birşey yazmasın haydi hep birlikte saldıralım.

Beğenen de olacak, beğenmeyen de her malın bir alıcısı vardır. Bu kadar neden dert ediyorsunuz kendinize, tecrübelerinizle ilgili yorumunuzu yapın bırakın. Seven alsın, sevmeyen almasın size ne keyfinize bakın siz. Allahtan Hyundai yetkili satıcısı değilsiniz yok sa kalp krizi geçirirdiniz

• quote:

Allahtan Hyundai yetkili satıcısı değilsiniz yok sa kalp krizi geçirirdiniz

Sen istediğin kadar anlat anlayan anladı, senin bu konuda sorunun olduğunu bildiğim için cevap vermiycem...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Öklid

quote:

Kötü mü yani TDI motor?

TDİ kötü değil, ben de 2.0 TDİ kullandım. Ancak 2003 model bir TDİ Toledo'nun sesi traktör gibi. Arkadaş bundan bahsetmiş sanıyorum.
  • quote:

quote:

Sen istediğin kadar anlat anlayan anladı, senin bu konuda sorunun olduğunu bildiğim için cevap vermiycem...

Yaz çiz hakaret et sonra anlayan anladı. Haklısınız anlayan anladı tüm araç forumları bilir sizi

• quote:

quote:

ix35 1.6 benzinli motoru oturup burada savunuyorsanız kusura bakmayın ama ne yapmışsanız yapmışsınız ancak pek bir bilgi birikimine sahip olamamışsınız...
  • ix35 kullanıcıları ve severleri olarak facebookta bir sayfamız var. Aramızda araç fanatikleri yoktur. Araç seçerken fikir alabileceğiniz donanıma sahip üyelerden oluşmaktadır. Yanlı bir yorum yapılmaz. 200 yakın üyemiz var. ix35 ile ilgilenen arkadaşları sayfamıza bekleriz.

https://www.facebook.com/groups/ix35TurkiyeFanClub/
  • quote:

Orijinalden alıntı: swat882

ix35 1.6 benzinli motoru oturup burada savunuyorsanız kusura bakmayın ama ne yapmışsanız yapmışsınız ancak pek bir bilgi birikimine sahip olamamışsınız...

He öledir...
  • quote:

ix35 kullanıcıları ve severleri olarak facebookta bir sayfamız var. Aramızda araç fanatikleri yoktur. Araç seçerken fikir alabileceğiniz donanıma sahip üyelerden oluşmaktadır. Yanlı bir yorum yapılmaz. 200 yakın üyemiz var. ix35 ile ilgilenen arkadaşları sayfamıza bekleriz.

https://www.facebook.com/groups/ix35TurkiyeFanClub/

Bu sayfada'ki hır gürden kaçanların, gereksiz saçma sapan bahanelerle atılanların ve aracını gerçekten sevip değer verenlerin benden ricaları üzerine açtığım sayfa'dır...ha şimdiden söyliyeyim bizler araçlarımızın fanatikleriyizdir hani öle gelip İX35'e b.k atacak olan olursa anında silerim üyelikten aklınızda olsun, öle yapacak olan var'sa hiç gelmesin şimdiden söyliyeyim, ayrıca üyelerimizden arkadaşımız hakkında'ki yorumlarıda okuyabilirsiniz, emin olun çok güleceksiniz gidecek, hatta İX35'ini satıp VAG alamayı düşündüğünü bile açık açık yazıyor DH formunda, artık nası bi İX35 kullanıcısıysa, ben ise İX35'imi sattığım halde hala dimdik arkasında duruyorum...

https://www.facebook.com/groups/ix35sevdalilari/...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Coşkun Uçar -- 14 Mart 2013; 14:06:25 >

• quote:

quote:

Kardeşim forumdonanımım sorunu bu 10 yaşındaki çocukta giriyo, liseliside bir bakayım araba resmi felan varmı diye otomobil genele giriyorlar sonra al başına belayı.Bu tür konularda milletin yazdıklarını kafaya takmayacaksın haklısın deyip geçiceksin kendi bilgim kendime yeter diyeceksin. Ha forumda gerçek anlamda yardım isteyen olursa onada yardım edeceksin bilgilerini paylaşacaksın ben öyle yapıyorum. Mesajlarımın çogu bilgi verici gerisi troll konu açanlara yav he haklısın süpersin diyip çıkıyorum napayım.

• quote:

Orijinalden alıntı: orgozgur

Kardeşim forumdonanımım sorunu bu 10 yaşındaki çocukta giriyo, liseliside bir bakayım araba resmi felan varmı diye otomobil genele giriyorlar sonra al başına belayı.Bu tür konularda milletin yazdıklarını kafaya takmayacaksın haklısın deyip geçiceksin kendi bilgim kendime yeter diyeceksin. Ha forumda gerçek anlamda yardım isteyen olursa onada yardım edeceksin bilgilerini paylaşacaksın ben öyle yapıyorum. Mesajlarımın çogu bilgi verici gerisi troll konu açanlara yav he haklısın süpersin diyip çıkıyorum napayım.

Bende öle yaptım üstad, ancak bu bayan'ın (Mirage01) karşısında durmaya devam edicem ta'ki....neyse

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: swat882

He öledir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Coşkun Uçar -- 14 Mart 2013; 14:05:16 >

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.