Bildirim
güçlü kapsamlı adsl modem var mı?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
airties rt-205 benim tavsiyem. kullandığım memnun olduğum için biliyorum. antenleri değişmez onu belirteyim. deneme amaçlı olarak camın iç kısmına koyarak arada 5 bina ve birebir görüş olmadan 125 metreden bağlanabildim. ancak laptopun kendi onbord wirelesi ile değil yine airtiesin bir ürünü olan wus 300 kullandım. tecrübelerim bu şekilde. düşük sinyalde veri alışverişi oluyor.
tavsiyem airties -
quote:
Orjinalden alıntı: nightmare115
airties rt-205 benim tavsiyem. kullandığım memnun olduğum için biliyorum. antenleri değişmez onu belirteyim. deneme amaçlı olarak camın iç kısmına koyarak arada 5 bina ve birebir görüş olmadan 125 metreden bağlanabildim. ancak laptopun kendi onbord wirelesi ile değil yine airtiesin bir ürünü olan wus 300 kullandım. tecrübelerim bu şekilde. düşük sinyalde veri alışverişi oluyor.
tavsiyem airties
(arada 5 bina) .... oha diyorum! -
evet ancak şunu da atlamamak lazım wus 300 de pringles kutusunu yansıtıcı olarak kullandım üst kısmından kutuya dik olacak şekilde kesip usb kartı taktım.sıkıntısız çalışıyor. resimi de budur:
-
oha dıyorum hocam sana yaa helal olsun o nasıl bı ıacttır ole prıngles kutusu falan resım olmasa ben o prınglesı gıder elektronıkcılerde falan arardım ha.nasıl yaptıgını bıraz daha detaylı olarak anlatırmısın.
-
forumdaki teneke antenlerin birinde pringles kutusu kullanılmış. sırf denemek için ömrümde ilk defa aldım ve oturup yedim. anten formülündeki 1/4 oranını uyguladım artış oldu ama benim bağlanacağım yere yine ulaşamadım. 90lık çanak da denedim. usbnin kısalığı ve montaj sorunu nedeniyle bıraktım uğraşmayı. sonra usb kartı kutunun ağız kısmına tutarak deniyordum ki hemen sinyali yakaladı. ilk pringles kutusu orasından burasından denerken heba oldu bu arada. adam gibi olsun diye yenisini aldım. vu bu şekilde işimi gördüğü için ucundan delip kartı soktum. kart farkettiğiniz üzere tam dik değil hafif içe eğik durur. sizde pringles ile kartınıza yansıtıcı gibi elinizde bile tutsanız artığı farkedeceksiniz. net stumbler ile yerlerde sürünen çogu zaman olmayan sinyal bu sayede 80ler seviyesinde yakalanabilip bağlanılıyor.
windows sinyali görmezken, şu an 2 kademe. bir iki resim isterseniz
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X