Merhaba arkadaşlar ben eskişehirde yaşıyorum , anadolu üniversitesinin hemen yanında oturuyorum , duvarın dibi. Burdan benim laptopun kendi anteni okulun ağını görüyor ancak tek çizgi görüyor ve bağlanamıyor bile o kadar düşük. Binam yeni olduğu için telefon bağlanmadı ve ttnet e her gittiğimde oyalayıp geri yolluyorlar. Geçen cuma çıkışıyla beraber bf4 aldım evimde vodafone bi modem var ve multi ye girdiğim an bi baktım 64 kişilik haritada 200-300 le indirmeye başladı 1-2 saat oynadım 2 gb doldu kotanın. Yapabileceğim hiç bişey yok vodafone turkcell hepsine gittim ve ellerinde limitsiz bi paket yok. Yani kısaca bf4 oynamam şuan imkansız .
Şimdi benim istediğim çok güçlü bi anten almak (parası önemli değil) ve okulun internetine bağlanmak , evim okul duvarına 40 metre falan vardır , masaüstümde wireless var ancak görmüyor laptopta dediğim gibi bağlanamıyor bile , şöyle full çekicek ve oyunda lag yapmadan oynamamı sağlayacak bi anten lazım bana.
Bunu buldum , size sorum işimi görür mü ? Dediği kadar güçlü mü ? (lag yaptıktan sonra 5 km ötesini çekmesi bi anlam ifade etmiyor)
Varasa alternatif öneriniz bekliyorum lütfen yardımcı olun.
elbette tercih sizin ama bence biraz bekleyip kendi internetinizi kullanmanız uygun olur, hatta okulun internetine bağlansanız bile sorun yaşayabilirsiniz,parola vs vs...
highcourt
kullanıcısına yanıt
okulda zaten okuduğum için öğrenci giriş bilgilerimle girerim sıkıntı yok , kendi internetimi bekle bekle nereye kadar net bi tarih yok ki ya 2 sene sonra bağlanırsa ?