Şimdi Ara

Güçlü bi wifi anteni lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben eskişehirde yaşıyorum , anadolu üniversitesinin hemen yanında oturuyorum , duvarın dibi. Burdan benim laptopun kendi anteni okulun ağını görüyor ancak tek çizgi görüyor ve bağlanamıyor bile o kadar düşük. Binam yeni olduğu için telefon bağlanmadı ve ttnet e her gittiğimde oyalayıp geri yolluyorlar. Geçen cuma çıkışıyla beraber bf4 aldım evimde vodafone bi modem var ve multi ye girdiğim an bi baktım 64 kişilik haritada 200-300 le indirmeye başladı 1-2 saat oynadım 2 gb doldu kotanın. Yapabileceğim hiç bişey yok vodafone turkcell hepsine gittim ve ellerinde limitsiz bi paket yok. Yani kısaca bf4 oynamam şuan imkansız .

Şimdi benim istediğim çok güçlü bi anten almak (parası önemli değil) ve okulun internetine bağlanmak , evim okul duvarına 40 metre falan vardır , masaüstümde wireless var ancak görmüyor laptopta dediğim gibi bağlanamıyor bile , şöyle full çekicek ve oyunda lag yapmadan oynamamı sağlayacak bi anten lazım bana.

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-cevre-birimleri-3800mw-usb-wireless-adaptor-plus68db-panel-anten-3-5km-141145493/detay

Bunu buldum , size sorum işimi görür mü ?
    Dediği kadar güçlü mü ? (lag yaptıktan sonra 5 km ötesini çekmesi bi anlam ifade etmiyor)

Varasa alternatif öneriniz bekliyorum lütfen yardımcı olun.

• elbette tercih sizin ama bence biraz bekleyip kendi internetinizi kullanmanız uygun olur,
    hatta okulun internetine bağlansanız bile sorun yaşayabilirsiniz,parola vs vs...
  • highcourt kullanıcısına yanıt
    okulda zaten okuduğum için öğrenci giriş bilgilerimle girerim sıkıntı yok , kendi internetimi bekle bekle nereye kadar net bi tarih yok ki ya 2 sene sonra bağlanırsa ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.