feel tornada f5 kasayla gelen 460w lık guc kaynagımın fanı cok ses cıkarıyor fanı elımle durdurdugumda ses bırden kesılıyor ancak fandan gelen ses fan sesınden ziyada sankı ruzgar uguldaması gıbı yanı sole ızah edım bence fan decrı cok yuksek ve fan asırı hava verıyor buda sese yol acıyor fan 8cmlık fan devrını dusurmek ıcın ne yapabılırım guc kaynagının fanını elımle durdugumda onunki kadar siddetlı olmasada (sapphire x1600 ddr3) ekran kartımdanda fan sesi gelmekde yanı guc kaynagı gıbı fazla devırden hava sesi degıl sizce ne yapabılırım
Valla hocam benm de everest kasayla gelen bi güç kaynağım var ama şu sıra öyle deli divane rahatsız edici bi fan sesi yok..Garantisi dolsun da içini açıp bir bakacağım nasıl bir fan sistemi var die.. Yapabileceğim birşey gibi gözüme kestirirsem 8mm lik piyasada ki kaliteli bi fanla değiştirmeyi düşünüorm ciddi ciddi.. Bunun haricinde ben buraya yazdığım her mesajda söylüorm ama;özellikle oyun severler için şu fanlı ekran kartı tercihleri gerçekten hatalı bence..Az biraz performansdan ödün verilip fansız bir model alınması gerektiğini düşünüyorum!Ben öyle yapmıştım..Gigabyte ın x1600 ünü almıştım silent pipe li...Evet 2 slotluk yer kaplio;brz büyük ama hem performansından hem de sessizliğinden çoook çok memnunum!Ucuzdu da üstelik..Yani fiyat/performans eğrisinde beklentilerimi sonuna kadar karşıladı sağolsun!Call of 4 ü 1280*1024 de bir çok grafiksel ayrıntıyı çalıştıraraktan oynuorm..Çok dumanlı;çok ateşli anlar haricinde takılma yaşamıyorum!Üstelik ram im 1 gb..İşlemcimse çift çekrdek bir pentium D 2.80..Neyse;bence kartına uygun olan bir ekran kartı soğutucusu alternatifi düşünebilirsin..Yardımcı olabileceğini düşündüğüm bir grup model tanıtım link i veriorm sana..Umarım işini görür..