Şimdi Ara

guc kaynagi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Güç kaynagindan gelen 24 pinli konnektorun 3 ve 4 pinlerini birbirine bağladım yeşil ve siyah kablo güç kaynağı fani calismadi cızırtılı sesler geliyordu bu güç kaynağının çalışmadığı yani yandığı anlaminami geliyor arkadaslar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Markası fps epsilon 700w

• hayır yandığı anlamına gelmez senın 3. 4. kabloya ezberden kısa devre yapmıssın o model psu nun hangı pinleri kısa devre yapınca calısır bılmıyorum ama başka bi pc de denemen lazım
  • Kabloları doğru taktığına emin misin? Eğer doğru taktıysan ve çalışmıyorsa kısa devre yaptırmış olabilirsin.
  • Zaten psu nun fani donmuyordu forumda yazıyordu ana karta baglamadan psu nun yanıp yanmadigini bu şekilde deneyebilirsiniz diye. Bende aynen denedim 3 ve 4 nolu pinleri bir telle birbirine bağladım ve psunun fani dönmedi demek ki yandı diye düşündüm. Zaten normaldede donmuyordu psu fani

• Resimdeki gibi yaptı isen çalışmıyor ise bozuk demektir.

guc kaynagi
  • Cmldrs evet aynen böyle uyguladim fan donmedi. Fan problemi olduğu çıktı sorunu en sonunda buldum. Ekrana görüntü gitmiyordu denemesigim yol kalmamıştı.

• Yani fan dönmediği için power arızalı olduğu ortaya çıktı bunu demek istedim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.