Şimdi Ara

GTX970 FTW vs GTX970 SSC (Uçurum fiyat farkı) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • İşte bende bundan bahsediyorum Nvidia kullanıcıları tavsiye verirken bu tür kullanıcıyı yakından ilgilendiren hadiselere gereği kadar değinseler zaten sorun yok herşey normalmiş gibi davranılması enteresan,tarafsızlık adına geri kalan durum ancak fanatiklik grubuna giriyor...
  • Fiyat 1300 olmuş GG.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uzun zamandır pascal bekliyorum ama yakalayabilseydim direk çekerdim bir tane gtx 970. Çok iyi bir fırsatı kaçırmışık.
  • Allah aşkına hocam yapmayın 1500 tl ye 8 gb lık ek mi bekliyorsun gtx 970m bile alintıda ki tomp r. oyununu akıcı oynatabiliyor son çıkab coğu oyunun ultra ayarlarda videolarına da baktım siz yine de vram diyorsanız gidin 1800 civarı paraya 390x alın ne diyim artık alıntıladığın arkadaş 4k da mı oynamıs ne yapmış anlayamadım ayrıca markasıda evga alın bi asus veya msi i5 skylake tamamdır tomp rqider gibi oyunda bile gtx de fps drop yaşandıysa nasıl olurda gtx 970 den sorumlu tutar bunu o da ayrı bir soru işareti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GTX970 vs R390 kavgası uzar gider, gidin ucuz olanı alın 1080p için yeter ikisi de oyu oynarken de bir fark görülmüyor aralarında. zaten kaç kişi 2k, 4k oynuyor. hep söylüyorum asus strix 390 1149 tl di içlerinde en ucuzuydu aldım, 970 bu paraya olsaydı o zaman 970 alırdım. cebinizde ki paraya bakın arkadaş bırakın markaları babanızın malı gibi savunmayı, birbirinizle dalaşmayı saygı, sevgi, hoşgörü biraz
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.